Ruka Raft Fest -koskenlaskufestarit - PERUTTU

TÄMÄ TAPAHTUMA ON PERUTTU!
Uutuustapahtumassa yhdistyvät kesän hauskin seikkailulaji, upeat maisemat, mahtavat bileet ja huippuartistien live-keikat luonnossa sekä ravintola Zonessa.
Время
17.8.2023 - 19.8.2023
место
Rukan kylä ja Oulangan kansallispuisto
Seikkailu Musiikki Kansallispuistot Isot tapahtumat
Koskenlaskua Myllykoskella, kuva: Mikael Creutz

Tervetuloa mukaan kilpailijana tai festarikävijänä!

Tapahtumassa liikutaan Rukan kylän lisäksi Kuusamon upeimmissa luontokohteissa Kitkajoella Oulangan kansallispuistossa. Olemme järjestäneet kaiken puolestasi, sinun tarvitsee vain saapua Rukalle. 

Jännittävän koskenlaskun sekä maisemien lisäksi elävää musiikkia on tarjolla aina siellä missä liikutaan. Kerää oma joukkueesi tai saavu nauttimaan upeasta kisasta ja Kuusamon upeasta luonnosta.

Kisajoukkueet koostuvat 4- 6 henkilön tiimeistä, joissa jokainen valitsee itselleen ensin oman joukkueenjohtajan. Rukapalvelun väki arpoo joukkueelle ammattikipparin luotsaamaan lauttoja ja melojia kuohuissa. Koskien ylle on ripustettu roikkumaan kelloja, joihin osumalla saa kerättyä joukkueelleen pisteitä. Virhepisteitä tulee, jos kelloihin ei osu.

Festareille voi myös osallistua festarikävijänä. Pääset mukaan seuraamaan näyttäviä kisasuorituksia mahtavan luonnon keskellä sekä tietysti nauttimaan elävästä musiikista uniikeissa ympäristöissä. Kisapaikat sijaitsevat Kuusamon ja Oulangan kansallispuiston huikeimmissa maisemissa.

Torstai 17.8.2023
Klo 19 alkaen tervetulotilaisuus ja info

Perjantai 18.8.2023
1. festaripäivä: Joukkueiden avaustehtävä Kalliolammella, aika-ajot Käylänkoskella, koskenlasku tai siirtymä Pohjantähti-leiriin.

Lauantai 19.8.2023
2. festaripäivä: Niskakosken osakisa, Myllykosken slalom, Aallokkokosken lasku, Vattumutkan melontakisa

Lauantai-illan bileissä Zonessa Jukka Takalo ja legendaarinen Bon Jovi Experience. 

Tarkempi ohjelma

Hinnat ja ilmoittautuminen: 
Koskenlaskufestareiden hinta 2750 €/joukkue (sis. alv).
Festarikävijän hinta: 250 €/hlö
Ilmoittautuminen: 08 860 8600, sales@rukapalvelu.fi