Jukka Poika Zonessa

Jukka Poika laittaa lanteet liikkumaan Rukan Karaokekarnevaaleilla!

2010-luvulta asti sooloartistina hittejä takonut Suomen reggaekuningas Jukka Poika on tullut tunnetuksi lukuisista hiteistään kuten "Mielihyvää", "Kylmästä lämpimään", "Silkkii" ja "Älä tyri nyt".

Ahkera keikkailu jatkuu edelleen ja hitit on yhtä kuumia, kuin yli 10v. sitten!
Время
28.9.2024 - 29.9.2024 22:00 - 02:00
место
Ravintola Zone
адрес

Rukankyläntie 13
93830 Rukatunturi
Финляндия

Musiikki
Jukka Poika, Zone

Kun nuori Jukka kuunteli reggaeta ensimmäisen kerran kaverinsa tukkoiselta c-kasetilta, kyseessä oli Max Romeon albumi "War inna Babylon" ja tietämättään Jukka oli törmännyt musiikinlajiin, josta muodostuisi hänelle tulevien vuosikymmenten elämäntehtävä.

 

Alkujaan englanninkielisestä lukiobändistä melkoiseksi millenium-ilmiöksi kehkeytyneen Soul Captain Bandin ja nenäkkään Kapteeni Ä-ni-duon jälkeen Jukka ryhtyi sooloartistiksi. 2010-luvulla nähtiin topakka hittiputki biiseistä kuten "Mielihyvää", "Kylmästä lämpimään", "Silkkii" ja "Älä tyri nyt". Breikkausvuosien haipista kertoo jotain se, että v. 2012 Maailma kylässä- tapahtumaan Jukka Poika-konserttiin Kaisaniemen puistoon ahtautui 20 000 ihmistä. Seuraavana vuonna Jukka nähtiin Vain elämää-ohjelman toisella tuotantokaudella.

Jukka on jatkanut ahkeraa keikkailua niin pitkäaikaisen kumppaninsa LemppariDJ Stormyn kuin Lempparibändi-livekokoonpanon kanssa.

 

Viime vuosina on julkaistu hittejä kuten "Papaija", "Haituvat" ja "Souda kesämies". Vain elämää- ohjelmassa Jukka kävi toistamiseen v. - 21. "Reggaen saundi ja musiikillinen kieli ovat minulle edelleen inspiraatio", sanoo Jukka. "Minua kiehtoo koko paketti: soittaminen, laulaminen, kirjoittaminen, tuotanto, äänittäminen, dub-miksaus. Voi modernisti sekoittaa tyylejä tai nojata perinteeseen. Livessä puolestaan on kyse flowsta ja läsnäolosta. Reggae on hauskaa ja vakavaa, ryhdikästä ja letkeää yhtä aikaa."