Rukan hiihtokoulu rinteillä

Rinnetapahtumat ryhmille

Tervetuloa kokemaan mahtavaa kisameininkiä ammattilaisten järjestämänä Rukan rinteille! Koe rattikelkkarallin huumaava jännitys tai ryhdistäydy leikkimieliseen pujottelukilpailuun, josta ei vauhti ja hauskuus lopu. Hauskat rinneohjelmat mahtuvat mukavasti vaikka laskettelu- tai kokouspäivän lomaan.

Isot ryhmät suosittelemaan jakamaan puoliksi. Toiset voivat viettää samanaikaisesti rinnepäivää Rukan monipuolisella rinnealueella, tai varatkaa vaikka kaksi eri tapahtumaa meiltä yhtäaikaa. Rukan rinneohjelmiin sisältyy tapahtuman selostaminen ja musa soi maalialueella. Tulokset ovat nopeasti valmiit ja heti tapahtuman perään on palkintojen jako. Hintaan sisältyy 1-3. sija mitalit. Voitte myös tuoda omat palkinnot.

SUURPUJOTTELUKILPAILUT

Perinteiset pujottelukilpailut ovat erinomainen vaihtoehto vauhdista pitäville ryhmille. Kilpailut käydään helpohkossa punaisessa rinteessä Maston rinnealueella. Rataan tutustumisen ja harjoituslaskun jälkeen on kaksi kisalaskua, joista nopeampi huomioidaan tai sopimuksen mukaan ajat lasketaan yhteen, aivan kuin oikeissa kisoissa. Tai kokeillaanpa laskea kaksi yhtä nopea/hidasta laskua peräkkäin. Tässä lajissa jokainen voi voittaa. Tasoituskertoimien avulla jokainen laskija saadaan samantasoiseksi ja jännittävä taistelu tunturin nopeimman laskijan tittelistä voi alkaa. Tasoituskertoimien käytöstä tuloslaskennassa sovitaan tapahtuman tilaajan kanssa etukäteen. Tasoituskertoimeen vaikuttaa kisailijoiden ikä, sukupuoli sekä kisalisenssi/hiihdonopettaja status.

STIGA RATTIKELKKAKILPAILU

Koe rattikelkkarallin huumaava jännitys! Tämä on hauska rinneohjelma laskettelupäivän lomaan, tai mukava ulkoilmatapahtuma kokouspäivän perään! Rattikelkalla mäen laskuun ei vaadita aikaisempaa kokemusta. Kilpailu tarjoaa jännitystä ja tiukkojakin tilanteita pujotteluradalla, loivassa ja turvallisessa Bistron rinteessä. Ajanottokello tarjoaa tulokset sadasosien tarkkuudella, aivan kuin oikeissa formuloissa. Kilpailu voidaan järjestää joko normaalina pujottelukilpailuna tai cup-muotoisena paripujotteluna. Tapahtuman juontaja takaa riemukkaan kilpailun sujuvuuden ohjelman aikana.

LUMISÄHLY

Sisätiloista tuttu sähly on viety lajin talvisessa versiossa lumiseen "kaukaloon". Noin 20 neliön kaukalossa pelataan kolmen tai neljän hengen joukkueilla ilman maalivahtia. Tässä lajissa saa tarvittaessa hien pintaan, eikä lumisella alustalla puutu sähläystä. Toinen hauska vaihtoehto on vieläkin pienemmän pelikentän ulkopuolella istualtaan pelattava pelimuoto -jossa mailaa käytetään kaikenlisäksi "väärällä" kädellä. Taidot eivät suinkaan ratkaise tämän turnauksen voittajajoukkuetta, vaan tässä lajissa sisu ja joukkuehenki ovat ratkaisevassa osassa.

 

Hinnat 2023–2024

Stigakisa tai lumisähly (klikkaa avataksesi)

Ryhmäkoko Hinta Kesto
10–19 hlö 400€/ryhmä noin 1 h
20–29 hlö 500€/ryhmä reilu 1h
30–40 hlö 600€/ryhmä noin 1,5 h

Suurpujottelukisa (klikkaa avataksesi)

Ryhmäkoko Hinta Kesto
10–19 hlö 600€/ryhmä noin 1 h
20–29 hlö 700€/ryhmä reilu 1h –1,5 h
30–40 hlö 800€/ryhmä noin 1,5h–2h

Lisätiedot ja varaukset:

  • RukaBooking, puh: 010 382 5222,  e-mail: myynti@ruka.fi

*Yritysnumeroon soittamisen hinta on matkapuhelimella soitettaessa matkapuhelumaksu (mpm) ja lankapuhelimella soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm). Puhelun hinta määräytyy soittajan puhelinliittymän liittymäsopimuksen perusteella. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti. 

  • Hiihtokoulu Ruka,  puh: 0400-101 635 e-mail: hiihtokoulu@ruka.fi

 

Tutustu Rukan muihin palveluihin yritysryhmille
Rukan hiihtokeskuksen rinteet