Olet täällä

Ruka Safaris Oy

On monta hyvää syytä valita Ruka Safaris!

Ruka Safaris Oy keskittyy olemaan ensiluokkainen talvi- ja kesäaktiviteettien, majoituksen ja ravintolapalveluiden järjestäjä sekä yritysasiakkaille että seikkailua kaipaaville lomailijoille. Ruka Safaris Oy on toiminut Rukalla 30 vuotta saman perheen omistuksessa. Tunteella ja taidolla syntyy kahvia, mutta myös upeita seikkailuja ja palveluja!

Lomailijan talven viikko-ohjelmat

Tervetuloa mukaan ikimuistoisiin talvisiin aktiviteetteihimme. Tarjolla on opastettuja ohjelmia maan ja taivaan väliltä, mm. kelkkailua, revontulien etsintää, huskyajelua, porotilavierailuja, lumikenkäilyä ja koskikelluntaa. Viemme sinut vaarojen huipulle ja metsien siimekseen, nopeasti kelkalla ajaen tai hiljalleen lumikengillä vaeltaen. Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin, halusit sitten rentoutua rauhassa saunan lämmössä tai seikkailla uusiin maisemiin Venäjän rajalle. 

Lomailijan kesän viikko-ohjelmat

Koskenlaskua, RZR-autosafaria, suppailua, kalastusta ja karhunkatselua. Kesän viikko-ohjelmasta löydät hauskaa tekemistä kesän jokaiselle päivälle! Valitse aktiviteeteistamme itsellesi parhaiten sopiva seikkailu ja tutustu Kuusamoon uudella tavalla.

Ryhmäohjelmat kaikkina vuodenaikoina

Ruka Safaris Oy tarjoaa yli 50 erilaista ohjelmaa 2- 500 henkilön ryhmille sekä kesällä että talvella. Ota yhteyttä niin suunnitellaan sopiva ohjelma juuri teidän ryhmällenne.

Vuokraus

Vuokraamme talvella lumikenkiä, karvapohjasuksia ja talvivaatteita. Kesällä vuokraamme Fatbikeja, E-fatbikeja, RZR-autoja, kanootteja sekä SUP-lautoja.

#rukasafaris #iisakkivillage #iisakkiglassvillage

www.rukasafaris.fi