Rukan Village-2-Valley maisemagondoli

Näe Ruka uudesta perspektiivistä tunturin ylittävän maisemagondolin kyydissä. Gondolilla siirryt sujuvasti Rukan kylästä Ruka Valleyyn noin 9 minuutissa, tai jäät yläasemalla pois laskien alas.
Aika
6.10.2023 - 5.5.2024 09:30 - 23:00
Paikka
Hissi B, Village-2-Valley Maisemagondoli
Vastuullisuus
Rinteet Vastuullinen

Koe Suomen kaunein kunta yläilmoista käsin! Gondolin ala-asemat sijaitsevat keskellä Rukan kylää Eturinteiden alla sekä tunturin toisella puolella Ruka Valleyssa, Rosa & Rudolf Family Parkin sekä Ski-Inn Hotelli RukaValleyn vieressä. Yläasema sijaitsee Saaruan huipulla.

Talven 23-24 aukioloaikojen poikkeukset:

Jouluaatto 24.12.23 klo 9.30-14

Joulupäivä 25.12.23 klo 11.15-23

1.5.-5.5.24 klo 9.30-18

Huomioithan, että gondoli voi olla suljettuna esimerkiksi kovalla tuulella. Tarkistathan mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin täällä.

Lippujen osto

Jalankulkijan liput ovat myynnissä kaikissa lipunmyyntipisteissä (talvisin Piste Vuokraamo, Valley Vuokraamo, Vuosselinportin Vuokraamo) sekä Ski-Inn hotelli RukaVillagen ja RukaValleyn vastaanotoissa. Voit myös ostaa tulostettavan viivakoodilipun gondolin ala-asemilla sijaitsevista lippuautomaateista. Myös voimassaolevat hissiliput ja kausikortit oikeuttavat gondolin käyttöön.

Jalankulkijalipulla pääset myös Rukan huipulle Rukan kylästä lähtevällä VillageExpress-tuolihissillä hissin aukioloaikojen mukaisesti. 

Jalankulkijan hissilippujen hinnat

Gondoliin lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa

Village-2-Valley gondoliin on mahdollista nousta myös pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa liikkuen. Valleyn ala-asemalla esteetön luiska sijaitsee gondolin poistumisportilla. Rukan kylän puolella gondolin lähtöaseman edessä olevan portaikko täytyy kiertää suuntaamalla rinteiden puolella sijaitsevalle Piste-rakennuksen sisäänkäynnille. Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa mielellään. 

Myös koirat ovat tervetulleita gondolin kyytiin.

Tarkennus aukioloaikoihin: Talvikaudella gondoli on laskijoiden hyödynnettävissä perjantaisin yömäessä klo 23 saakka, muina iltoina laskettelijat pääsevät gondolilla rinteeseen klo 19 saakka, rattikelkkailijoiden ja jalankulkijoiden käytössä gondoli on klo 19:30–21:30 ja siitä eteenpäin iltaisin ainoastaan jalankulkijakäytössä, jolloin gondolin ovet aukeavat vain ala-asemilla.

Huom! Sääolojen vuoksi aukioloissa voi olla poikkeuksia. Tarkistathan mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin täällä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä: