Rukan lippukauppa

Päiväryhmät Rukalla

Rukalta löytyy monipuolista tekemistä päiväksi niin kesällä kuin talvellakin. Tule päiväretkelle tunturiin!

Rukan kylässä on kattavat palvelut ja rinteiden pitkä aukiolo mahdollistaa myös päiväretken tunturiin. Halutessasi räätälöimme ohjelman toiveidesi mukaan! Tervetuloa päivä- tai bussiretkelle Rukalle vaikkapa Oulusta tai Rovaniemeltä! Lähetä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä RukaBooking +358 10 382 5222 *, myynti@ruka.fi.

 

RYHMÄHINNAT HISSILIPPUIHIN

Tarjoamme ryhmille erikoishintaisia hissilippuja eli Rukan rinteille kannattaa lähteä isommallakin porukalla. Kun mäkeen lähtee vähintään 15 henkilöä, hiihdätte edullisesti ryhmähinnoilla. Ryhmähissiliput vain ennakkotilauksesta: RukaBooking, puh: +358 10 382 5222 * tai myynti@ruka.fi

Tarjolla on myös RukaPyhä ennakkopäiväliput. Ennakkopäivälipun hinnan edellytyksenä on vähintään 30 lippua / tilaus. Liput ovat voimassa Rukalla ja Pyhällä hiihtokauden 2022-2023. Kaikki ennakkopäiväliput ladataan kertakäyttöiselle etäluettavalle keycardille ja lippu aktivoituu ensimmäisellä hissiporttikäynnillä. Toimitusaika 3-4 arkipäivää. Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus jälkilaskutukseen voimassa olevalla laskutussopimuksella. Käyttämättömiä ennakkopäivälippuja ei voi palauttaa / vaihtaa voimassaoloajan jälkeen. Ennakkolipputilaukset Rukalta myynti@ruka.fi, puh. +358 10 382 5222 *.

*Yritysnumeroon soittamisen hinta on matkapuhelimella soitettaessa matkapuhelumaksu (mpm) ja lankapuhelimella soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm). Puheluhinta määräytyy soittajan puhelinliittymän liittymäsopimuksen perusteella. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti. 

OHJELMAA JA TEKEMISTÄ TALVELLA

Ruka on yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista, ja Rukan laskettelukausi onkin käynnissä aina lokakuulta toukokuulle. Laskettelun lisäksi Rukalla on tarjolla paljon muutakin aktiviteettia - ympäri vuoden. Rukalla voi hiihtää, lumikenkäillä tai vaikka nousta huipulle nauttimaan kauniista talvimaisemista. Hiihtokoulu tarjoaa ryhmätunteja niin laskettelussa, lumilautailussa kuin murtomaahiihdossa. Myös hauskat rinneohjelmat mahtuvat mukavasti vaikka laskettelupäivän lomaan. Perjantai-iltaisin lasketaan yömäessä ja muina iltoina rattikelkkaillaan. 

OHJELMAA JA TEKEMISTÄ KESÄLLÄ

Kesällä Rukan ja Kuusamon upea, vehreä ja vaikuttava luonto tarjoavat tekemistä ja aktiviteettaja. Ruka on kolmen kansallispuiston ympäröimä ja kauniita vaellusreittejä on tarjolla Oulangan kansallispuistossa, Hossassa sekä Riisitunturilla, unohtamatta kuuluisaa Karhunkierrosta. Voit varata ryhmälle ohjelmaa mieltymysten mukaan esimerkiksi valloittamalla alueen korkeimman vaaran, Valtavaaran, nauttimaan vauhdista ja jännityksestä maastopyöräilleen Rukan parhaimmat mäet ylös ja alas tai koskenlaskusta Kitkajokea pitkin. Rukan kesäkelkkarata on myös ikisuosikki sekä Village-2-Valley gondolilla pääsee tunturinylitysmatkalle taikka nauttimaan huipun maisemista. Rukan kylässä on myös mahdollista kalastaa Kalliolammen lohilammella, minigolfata taikka pelata frisbeegolfia.

BUSSIEN PYSÄKÖINTI RUKALLA

Busseille löytyy pysäköintipaikkoja Rukan kylän sekä Rukan laakson puolelta. Rukankyläntien varressa Rukan taksiaseman ja Rukan Kokouskeskuksen välissä olevalla pysäköintialueella (Hiihtostadionintie 1) on muutamia bussiparkkeja, mutta sesonkeina suosittelemme busseja jättämään asiakkaat Rukan kylän kääntöympyrään (Rukankyläntie ja Rukatunturintie) ja pysäköimään bussit esimerkiksi Rukan Hiihtostadionin läheisyydessä oleville pysäköintialueille. Myös Vuosselissa Vuosselinportti-vuokraamon vieressä olevalla pysäköintialueella (Vuosselintie 21), hotelli RukaValleyn vieressä olevalla pysäköintialueella (Ahon Jussintie 1) sekä Saaruan parkkipaikalla (Ahon Jussintie 7) on usein tilaa (ei erillisiä bussiparkkeja). 

Oulu-Ruka Skibus

Oulu-Ruka Skibus kuljettaa laskettelijat ja hiihtäjät helposti Oulusta Rukalle päiväksi.