yritykset ja ryhmät

Koululaiset ja leirikoulut

 

 

Rukalla koululaiset nauttivat täysillä! Hiihtokeskuksemme tarjoaa tapahtumia ja ohjelmaa kouluryhmille ympäri vuoden. Leirikoulu tunturissa on loistava tapa varmistaa unohtumattomia kokemuksia luokalle, ja räätälöimme mieluusti onnistuneen matkan kaiken kokoisille kouluryhmille. Lähetä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä RukaBooking +358 10 382 5222 *, myynti@ruka.fi.

Koululaiselle räätälöidyt ohjelmat ja hinnat

Rukalla on helppo järjestää kouluryhmän tapahtumia ja ohjelmia vuoden ympäri. Majoittuminen käy helposti Rukankylässä Ski-Inn majoituskohteissa. Talviarkipäivinä järjestettyihin rinneretkiin tarjoamme erittäin edulliset koululaishinnat niin hissilipuista kuin välineistäkin. Laskemisen lisäksi voitte valita palveluistamme monipuolista ohjelmaa niin rinteessä kuin rinteiden ulkopuolellakin. Myös ohjelmaa kesä- ja ruskaaikaan on. Alla olevissa ohjelmavaihtoehdoissa valioimaa riittää jokaiseen vuodenaikaan. Räätälöimme mielellämme juuri teidän koulun näköisen leirikoulun Rukalla. Kysy tarjous myyntipalvelustamme RukaBookingista puh. +358 10 382 5222 * tai myynti@ruka.fi.

*Yritysnumeroon soittamisen hinta on matkapuhelimella soitettaessa matkapuhelumaksu (mpm) ja lankapuhelimella soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm). Puheluhinta määräytyy soittajan puhelinliittymän liittymäsopimuksen perusteella. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti. 

Majoitussuositukset
RukaSuites Ski-Inn

RukaSuites–huoneistot

Rukan klassikko. Kätevästi keskellä kävelykylää palveluiden äärellä. Samassa talossa kauppa, kuntosali, keilahalli ja ravintoloita. Edullinen isommallekin porukalle.
Ski-Inn AurinkoRinne

Aurinkorinne –huoneistot

Mökkimäistä asumista kävelymatkan päässä kylästä, rinteistä ja palveluista. Oma takka ja sauna myös pienissä huoneistoissa.
Ski-Inn RukaTonttu

RukaTonttu–huoneistot

Sympaattinen ja mökkimäinen sijainti järven rannalla. Omaa rauhaa ja luonnonläheisyyttä, lemmikkilatu kulkee aivan vierestä. Kylään matkaa 400 metriä, rinteeseen ja ladulle pääsee ovelta.

Leirikouluille talvista tekemistä

 • Hiihtokoulu: laskettelun/lumilautailun perustaidot (tasot 1-4) 1h 45 min.
 • Hiihtokoulu: freestyle/freeride laskettelu/lumilautailu 1h 45 min.
 • Hiihtokoulu: ratalaskun aakkoset 1h 45 min.
 • Stiga rattikelkkakisa
 • Jääkiipeily Rukalla Kurun seinämällä

Katso tarkemmat Rukan hiihtokoulun tuotekuvaukset leirikouluryhmille >

Leirikouluille kesäistä tekemistä

 • mini-sählyturnaus 3 hengen joukkueissa 2h
 • Hassujen lajien Olympialaiset 2h
 • Sauvakävely Rukan rinteiden maisemareitillä 2h
 • Maastopyörillä ylä- ja alamäkiajokoulu Rukan rinteillä 2h
 • Valtavaaran luontoretki 4h
 • Kalastuskoulu Kaltiolammella 2h
 • Kiintorastien suunnistusta Rukalla (omatoimi)
 • Frisbeegolf (omatoimi)

Ota yhteyttä ja lähetä tarjouspyyntö

Ota yhteyttä myyntipalveluumme (+358 10 382 5222 tai myynti@ruka.fi) tai lähetä tarjouspyyntö, niin autamme sinua suunnittelemaan onnistuneen matkan ryhmällesi. Tarjouspyynnön voit lähettää lomakkeella niin saat sähköpostitse tarjouksen ryhmällesi. Huomioithan, että erikoishintaiset ryhmäpalvelut varataan kirjallisesti ennakkoon myyntipalvelusta. Näitä palveluita ovat majoitus, ateriat, hissiliput ja välineet sekä kuljetukset ja ohjelmat.