Bike Park yksityisopetus

Varaa toiveidesi mukainen yksityistunti 1-10 hengen porukalle Ruka Bike Schoolista ja tutustu alamäkipyöräilyn saloihin Ruka Bike Parkin monipuolisilla reiteillä. Katso suoraan netistä varattavissa olevat päivät alla olevasta linkistä ja valmistaudu oppimaan uutta!
Jos et löydä kalenterista sopivaa aikaa yksityistunnille, voit myös tiedustella muita vapaita aikoja Ruka Bike Schoolista.
Aika
17.6.2024 - 22.9.2024 10:00 - 18:30
Paikka
Hiihtokoulu Ruka, Rukan kylä
Osoite

Rukankyläntie 17
93830 Rukatunturi
Suomi

Vastuullisuus
Urheilu Vastuullinen Lapset & Nuoret
Ruka Bike Park kesä

 

Opetuksen sisältö suunnitellaan osallistujien taitotason ja toiveiden mukaan, joten kerrothan varausvaiheessa taitotasostasi ja aikaisemmasta pyöräilytaustasta.

Aloittelija-tasolla (Bike Park Taso 1 / Vihreät reitit) opetellaan mm. ajoasennon, tasapainon ja vauhdin (eli jarrujen) hallintaa, jotka ovat tärkeitä taitoja, kun kurvaillaan alamäkireiteillä. Opetuksen lomassa nautimme Rukan helppojen vihreiden alamäkiajoreittien flowsta. Tekniikkavinkit auttavat pyöräilyyn myös erilaisten maastopolkujen haastavimmilla pätkillä.

Harrastaja-tasolla (Bike Park Taso 2 / Siniset reitit) opastamme ajotekniikkaan keskitason DH-reiteille, kuten parempaan kaarteiden ajotekniikkaan, pieniin hyppyihin sekä jyrkkien kohtien turvalliseen ja hallittuun ajamiseen. Tasapainon ja vauhdin hallinnan harjoittelu auttaa nauttimaan ajamisesta Ruka Bike Parkin vaativimmillakin reiteillä.

Varaa opetus täältä.

Bike Park -yksityisopetuksen hinnasto:

2 h = 126 € / 1-2 henkilöä, + 30 € / lisähenkilöt.

Bike Park -alamäkiajoon tarvitset lisäksi pyöräilijän hissilipun ja etujousitetun maastopyörän tai DH-pyörän (ei sisälly opetuksen hintaan). Teethän pyöränvuorauksen hyvissä ajoin, ja vuokraamoon on hyvä mennä viimeistään 30 min ennen kurssin alkamista.

Tutustu pyöräilijän hissilippuihin

Tutustu vuokrapyörävalikomaan

 

Jos et löydä kalenterista sopivaa aikaa yksityistunnille, voit myös tiedustella muita vapaita aikoja Ruka Bike Schoolista.

Yhteystiedot: Hiihtokoulu Ruka / Bike School Ruka: Rukankyläntie 17, 93830 Rukatunturi +358 400 101 636 / hiihtokoulu@ruka.fi

Tutustu myös alamäkipyöräilyn kursseihin: