Rukan hiihtokeskus

Kausikorttiedut

Yli 200 laskupäivää ja paljon etuja ja alennuksia kausikortilla.

Osta kausikortti

KAUSIKORTIT HELPOSTI VERKKOKAUPASTA

Suomen pisin laskettelukausi alkaa Rukalla jo lokakuun alussa ja jatkuu aina toukokuulle asti. Kausikortin hankkiminen todella kannattaa, sillä se tarjoaa yli 200 laskupäivää vain noin 10 päivälipun hinnalla. Voit ostaa joko RukaPyhä-yhdistelmäkausikortin tai kausikortin vain Rukan hiihtokeskukseen.  Verkkokaupassamme voit maksaa ostoksesi yleisimmillä verkkopankeilla tai luottokortilla. Osana vastuullisuusohjelmaamme tarjoamme lähialueen 10-vuotiaille ilmaisen yhdistelmäkausikortin sekä paikallisille asukkaille kausikortit tarjoushinnoin. 

ETUJA KAUSIKORTILLA

Rukan rinneilojen lisäksi kausikorttisi on avain moniin rahanarvoisiin etuihin ja alennuksiin Rukalla ja Kuusamossa. Edut ovat käytettävissä vain henkilökohtaisilla kausikorteilla eivätkä ne koske yrityskortteja. Etuja päivitetään myös laskukauden aikana. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kauden 2021–2022 edut ja alennukset kausikortilla:

  • VIP välinevuokraus itselle ja kaverille (1+1) normaalivuokrauksen hinnalla 
  • Rukan hiihtokoulun yksityistunnit (1+1) kaksi yhden hinnalla (kaveri veloituksetta mukaan)
  • Välinetäysihuolto Pisteen vuokraamossa -20% koko kauden
  • Oma kaappi suksien tai laudan ja muiden laskuvälineiden säilytykseen Pisteen vuokraamon alakerrasta hintaan 99€/kausi (norm. 119 €)
  • Normaalihintaisista tuotteista -10% alennus RukaStoressa ja Ruka Brand Villagessa
  • Alennusta rinneravintoloista: Ski Bistro, Ravintola Piste ja Villisika, Colorado, Stefans Steak House ja Hanko Sushi tarjoavat -20% alennuksen alacarte annoksista, sekä suodatinkahvi/tee/kaakao 2 €
  • Outdoor Passion Finland online-kaupasta -10% tuotteesta Jääkiipeilyseikkailu Rukalla kampanjakoodilla RUKAICE22. Etu voimassa 1.1.–23.4.2022

Lisäksi kausikortti oikeuttaa pääsyn yömäkiin, gondolin käyttöön, rattikelkkailtoihin (poislukien kelkkavuokra) sekä Skibussin Ruka-linjoihin koko talven ilman lisämaksuja.

Rinteet
Osta kausikortti

Nauti lumen koordinaateista koko talven täydeltä.