Ruka Spring Break

Legendaksi muodostunut rinnefestivaali Ruka Spring Break tarjoaa iloa ja hupia pitkän viikonlopun ajan Rukan rinteillä, terasseilla ja yöelämässä - kuten se on tehnyt jo yli kymmenen vuoden ajan!

Rukan rinteiltä löydät paljon hauskaa laskettavaa, kun Rukan Playground valtaa tunturin koko huhtikuun ajaksi. Showmeininkiä voi käydä fiilistelemässä niin Spring Break -arenalla ja sen lisäksi kaikki Spring Breakin after ski -ohjelmat ovat vapaita kaikille Rukan asiakkaille.
Aika
21.4.2023 - 23.4.2023
Paikka
Rukan rinnealue
Rinteet Musiikki Isot tapahtumat
Spring Break

Ruka Spring Break 2023

Legendaarinen rinnefestivaali Ruka Spring Break valloittaa tunturin jälleen keväällä 2023! Talven parhaat laskukelit koittaa aurinkoisilla keväthangilla parhaassa seurassa.

Luvassa hauskanpitoa ja rinnekisailua Rukan kevätauringossa, after-ski rientoja usealla terassilla sekä tietysti kauden kovimmat Afterpartyt. 

Spring Break

Spring Break skabat

Spring Breakissa pääset kavereiden kanssa osallistumaan rentoihin kisailuihin. Näissä skaboissa tärkeintä on tyyli ja hauskanpito. Parhaille on luvassa mainetta ja kunniaa, sekä tuotepalkintoja.

Spring Break

After ski & After party

Rinnepäivän ja kisailun kirsikkana kakun päälle toimii tietysti kunnon after ski kemut sekä illat huipentavat After Partyt. Live -artistit ja DJ:t hoitaa rytmit kuntoon, sinun tehtäväksesi jää pitää lanteet notkeana. 

Spring Break

Fiilistele viime kauden meininkejä kuvien, videoiden ja muiden julkaisujen muodossa Instagramista ja Facebookista.

Nähdään keväällä 2023! 


 

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.