Ruka Spring Break

Legendaksi muodostunut rinnefestivaali Ruka Spring Break tarjoaa iloa ja hupia pitkän viikonlopun ajan Rukan rinteillä, terasseilla ja yöelämässä - kuten se on tehnyt jo yli kymmenen vuoden ajan!

Spring Break tarjoaa takuulla kauden kovimmat after partyt, jossa tahtipuikkoa heiluttavat mm. Cledos, Rony Rex, Etta, Lenno sekä liuta maan kovimpia DJ-nimiä. Rukan rinteiltä löydät paljon hauskaa laskettavaa, kun Rukan Playground valtaa tunturin koko huhtikuun ajaksi. Showmeininkiä voi käydä fiilistelemässä niin Spring Break -areenalla ja sen lisäksi kaikki after ski -ohjelmat ovat vapaita kaikille Rukan asiakkaille. Päiväkeikoilla Pessarissa Monomestan terassilla esiintyy perjantaina Cledos ja Turisti sekä lauantaina Etta.
Aika
20.4.2023 - 23.4.2023
Paikka
Rukan rinnealue
Rinteet Musiikki Isot tapahtumat
SB2023

Ruka Spring Break 2023

Legendaarinen rinnefestivaali Ruka Spring Break valloittaa tunturin jälleen keväällä 2023! Talven parhaat laskukelit koittaa aurinkoisilla keväthangilla parhaassa seurassa.

Luvassa hauskanpitoa ja rinnekisailua Rukan kevätauringossa, after-ski rientoja usealla terassilla sekä tietysti kauden kovimmat Afterpartyt. 

SB2023


Kevään 2023 line-up! 

Päiväkeikoilla Pessarissa Monomestan terassilla esiintyy perjantaina Cledos ja Turisti sekä lauantaina Etta.

Kauden takuulla kovimmat after partyt, Spring Break bileet Pisteessä ja Ihkussa! Bileissä tahtipuikkoa heiluttavat Rony Rex, DJ Howl, Kasperg, Double Trouble: DJ Luoma & Ajad, Levi-Äijä, The Fix: TBOY, Sombadi, DJ Sapphire ja Mikä Fiilis: DJ Vicky & Mumin
 

Spring Break päiväohjelma

Spring Breakissa pääset kavereiden kanssa osallistumaan rentoihin kisailuihin. Näissä skaboissa tärkeintä on tyyli ja hauskanpito. Parhaille on luvassa mainetta ja kunniaa, sekä tuotepalkintoja. Kaikki skabat ovat osallistujille ilmaisia ja niihin ilmoittaudutaan paikan päällä.

Päiväohjelma keskittyy Monomestan terassin ympäristöön, jonka läheisyyteen rakentuvat eri kisa-areenat.

Spring Break


After ski & After party

Rinnepäivän ja kisailun kirsikkana kakun päälle toimii tietysti kunnon after ski kemut sekä illat huipentavat After Partyt. Live -artistit ja DJ:t hoitaa rytmit kuntoon, sinun tehtäväksesi jää pitää lanteet notkeana. 

Huom! Spring Breakin 2-päivän afterparty-rannekkeet on loppuunmyyty, eikä niitä ole tulossa enempää myyntiin. Yhden illan liput eivät ole ennakkomyynnissä, ne on saatavilla ainoastaan Ihkun ja Pisteen ovilta tapahtumapäivinä, mikäli ravintoissa on tilaa. Rukalle toki mahtuu edelleen ja Spring Break afterski -keikoille Monomestaan sekä Pisteen ja Ihkun terasseille – nähdään siellä! 

Spring Break


Fiilistele viime kevään meininkejä kuvien, videoiden ja muiden julkaisujen muodossa Instagramista ja Facebookista.

 

Yhteistyössä

Cult


Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Mahdolliset Rukakeskus Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.