Ruka Spring Break

Legendaksi muodostunut rinnefestivaali Ruka Spring Break tarjoaa iloa ja hupia pitkän viikonlopun ajan Rukan rinteillä, terasseilla ja yöelämässä - kuten se on tehnyt jo yli kymmenen vuoden ajan!

Spring Break tarjoaa takuulla kauden kovimmat after partyt, jossa tahtipuikkoa heiluttavat mm. Cledos, Rony Rex, Etta, Lenno sekä liuta maan kovimpia DJ-nimiä. Rukan rinteiltä löydät paljon hauskaa laskettavaa, kun Rukan Playground valtaa tunturin koko huhtikuun ajaksi. Showmeininkiä voi käydä fiilistelemässä niin Spring Break -areenalla ja sen lisäksi kaikki after ski -ohjelmat ovat vapaita kaikille Rukan asiakkaille.

Lippukauppa aukeaa 17.1.2023 klo 18:00!
Aika
20.4.2023 - 23.4.2023
Paikka
Rukan rinnealue
Rinteet Musiikki Isot tapahtumat
SB2023

Ruka Spring Break 2023

Legendaarinen rinnefestivaali Ruka Spring Break valloittaa tunturin jälleen keväällä 2023! Talven parhaat laskukelit koittaa aurinkoisilla keväthangilla parhaassa seurassa.

Luvassa hauskanpitoa ja rinnekisailua Rukan kevätauringossa, after-ski rientoja usealla terassilla sekä tietysti kauden kovimmat Afterpartyt. 

Kevään 2023 liput tulevat myyntiin 17.1.2023 klo 18:00! Hanki omasi ajoissa, ettet missaa kevään parhaita bileitä.

Osta Spring break liput täältä

SB2023


Kevään 2023 line-up! 

Kauden takuulla kovimmat after partyt, Spring Break bileet Pisteessä ja Ihkussa!  Bileissä tahtipuikkoa heiluttavat mm. Cledos, Rony Rex, Etta, Lenno sekä liuta maan kuumimpia DJ-nimiä.

Loput tapahtuman artistit julkaistaan tammikuun aikana!
 

Spring Break skabat

Spring Breakissa pääset kavereiden kanssa osallistumaan rentoihin kisailuihin. Näissä skaboissa tärkeintä on tyyli ja hauskanpito. Parhaille on luvassa mainetta ja kunniaa, sekä tuotepalkintoja.

Spring Break


After ski & After party

Rinnepäivän ja kisailun kirsikkana kakun päälle toimii tietysti kunnon after ski kemut sekä illat huipentavat After Partyt. Live -artistit ja DJ:t hoitaa rytmit kuntoon, sinun tehtäväksesi jää pitää lanteet notkeana. 

Spring Break


Fiilistele viime kevään meininkejä kuvien, videoiden ja muiden julkaisujen muodossa Instagramista ja Facebookista.

Nähdään keväällä 2023! 

 

Yhteistyössä

Cult


Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Mahdolliset Rukatunturi Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.