Ruka Spring Break

Ruka Spring Break 2024 – Legendaarinen rinnefestivaali Ruka Spring Break valloittaa tunturin keväällä 2024. Keväthanki jalkojen alla ja auringon lämpö kasvoilla odottavat! Luvassa rinnekisailua, afterski-tansseja ympäri tunturia, sekä hulluimmat teema-after partyt. Lue lisää alta!
Aika
18.4.2024 - 21.4.2024
Paikka
Rukan rinnealue
Rinteet Musiikki Isot tapahtumat
SB2024

SKABAT

Spring Breakissa pääset kavereiden kanssa osallistumaan rentoihin kisailuihin, näissä skaboissa tärkeintä on tyyli, nopeus ja hauskanpito. Välinevalinta on vapaa.

Luvassa on mm. rastisuunnistusta, rattikelkkapujottelua sekä freeski-ryhmä Forren sessarit. Parhaimmat palkitaan! 


FORRE OPEN

Kaikille kevään hurjapäille ja fiilistelijöille hyviä uutisia! Forre jatkaa yhteistyötään Ruka Spring Breakin kanssa ja sen myötä keväällä nähdään kolmatta kertaa Forre Open laskusessarit. Aikaisemmista vuosista poiketen sessarit muuttavat Monomestan tapahtuma-areenalle. Luvassa luovaa laskemista ja isoja ilmoja! 

Forre on lasketteluporukka, joka on lunastanut kansainvälistä mainetta vuosittaisilla katulasketteluelokuvillaan ja editeillään. Tänä keväänä Forre toivottaa kaikki 16 vuotta täyttäneet halukkaat tervetulleeksi nauttimaan keväisistä sessareista Rukalla Forren tyyliin.

Forre4Life @ IG
 


AFTER SKI

Rinnepäivät ja aktiviteetit kruunataan tietysti kunnon afterskilla!          
Spring Break Arena Monomestalla toimii perjantain ja lauantain päänäyttämönä. Vuonna 2024 Arena kokee kasvojen kohotuksen, odotettavissa isompaa ääntä ja visuaalista toteutusta!  

Lisäksi afterski-bileitä löydät ainakin Pisteeltä ja IHKU:sta. 

Esiintymässä Arenalla mm. Ege Zulu, Jambo, Jami Faltin, Pihlaja sekä lukuisia DJ:tä. 


AFTER PARTY

Kauden villeimmät afterpartyt - Spring Break bileet, Pisteessä ja Ihkussa, kahden päivän bilerannekkeet ovat nyt myynnissä!

Osta liput

Arenan lisäksi myös Afterpartyt kokevat muodonmuutosta, paranneltu soundi ja muut audiovisuaaliset ratkaisut tuovat toivotun lisän yön pikkutunteihin. Pitkään Spring Breakissa käyneet saattavat muistaa erinäiset teemat after partyissa. Vuonna 2024 teemabileet tekevät vahvan comebackin, lue lisää alta!


GLOW PARTY:

Perjantaina Piste ja IHKU säteilevät kryptoniitin lailla. Molempien ravintoloiden valaistus pimennetään ja tilalle syttyvät UV-valot. Me kasaamme teemaan sopivat DJ-show:t, sinun vastuullesi jää pukea  yllesi villeimmät UV-valon kanssa reagoivat vaatteet.  Talo tarjoaa lisäksi jokaiselle halukkaalle tarvittavat maalaukset molemmissa klubeissa!

Piste: Lineup tulossa!

Ihku: Lineup tulossa!
 

ELÄINTARHA NAAMIAISET:

Vuodesta 2024 eteenpäin viikonlopun tulevat päättämään teemanaamiaiset. Tänä keväänä Piste & IHKU muuttuvat kirjaimellisesti eläintarhoiksi. Leijona, apina, dinosaurus tai eläintenhoitaja, tyyli on vapaa ja sinä päätät. Go weird, go creative, go dirty! Hulluimmat pukeutujat palkitaan isoilla ja pienillä palkinnoilla, tarjolla mm. Spring Break-lippuja vuodelle 2025!

Piste Zoo // Rave edition: Lineup tulossa!

Ihku Zoo // Hiphop/Rnb/Bass: Lineup tulossa!

Some-kanavien puolella lisäinfoja mm. teemoista ja artisteista pitkin talvea: Instagramista ja Facebookista.

Loput artistit, show:t, kilpailut ja aikataulut julkaistaan talven mittaa!
 

Yhteistyössä:  


Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Mahdolliset Rukakeskus Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.