Ruka Spring Break

Legendaksi muodostunut rinnefestivaali Ruka Spring Break tarjoaa iloa ja hupia pitkän viikonlopun ajan Rukan rinteillä, terasseilla ja yöelämässä - kuten se on tehnyt jo yli kymmenen vuoden ajan!

Kauden kovimmista after partyista pitää huolen kuuma esiintyjäkattaus. Lavalle nousee ainakin Isaac Sene, Jesse Markin, Windows95man, Pasi ja Anssi sekä IBE.
Aika
22.4.2022 - 24.4.2022
Paikka
Rukan rinnealue
Rinteet Musiikki Ruoka

Spring Break 2022

Legendaarinen rinnefestivaali Ruka Spring Break valloittaa tunturin jälleen keväällä 2022! Talven parhaat laskukelit koittaa aurinkoisilla keväthangilla parhaassa seurassa.

Luvassa hauskanpitoa ja rinnekisailua Rukan kevätauringossa, after-ski rientoja usealla terassilla sekä tietysti kauden kovimmat Afterpartyt. 

Spring Breakin aikaan pääset myös seuraamaan suomen kovatasoisinta Freeski skabailua, kun maailmanlaajuisesti tunnettu Forre lyöttäytyy yhteen Ruka Spring Breakin kanssa ja sen myötä keväällä nähdään ensimmäinen Forre Open -tapahtuma.

Spring Break web vaaka


Spring Break skabat

Spring Breakissa pääset kavereiden kanssa osallistumaan rentoihin kisailuihin. Näissä skaboissa tärkeintä on tyyli ja hauskanpito. Parhaille on luvassa mainetta ja kunniaa, sekä tuotepalkintoja.

Spring Break Triathlonissa joukkueesi pääsee mittelemään Banked Slalom, Nopeuslasku ja Pituushyppy -radoilla. Suorita kaikki rastit ja kerää joukkueellesi kovin pistepotti. Pistepottia saat kasvatettua menestymällä Craziest Outfit -kisassa, sekä keräämällä Poker Ridesta mahdollisimman hyvät kortit.

Spring Break Banked Slalom -rata rakentuu Pessarin rinteeseen. Kyseessä on hauska ja helppo rata, jonka kaikki pystyvät suorittamaan. Toisilla sukset luistaa rivakammin ja toisilla luovuus ajaa nopeimpien aikojen edelle. Molemmilla tyyleillä parhaat palkitaan. 
Radan maalialueella sijaitsee myös Monomesta rinneravintola, jossa pääset kunnon monotanseihin Spring Break artistien ja DJ:n siivittämänä.

Spring Break nopeuslasku- ja pituushyppyareenat rakentuvat Vuosselin rinteeseen. Tälläkin areenalla luovuudella pääset pitkälle, mikäli taidot on päässeet ruostumaan. Nämäkin ovat helpot ja hauskat radat, jotka soveltuvat kaikille osallistujille.

Spring Break Poker Ride on jo klassikoksi muodostunut kisa, jossa tiimit keräävät kortteja Rukan alueen rinneravintoloista. Tällä kertaa kaikkien osallistuneiden kesken, jotka onnistuvat keräämään tietyt kortit, arvotaan kisan pääpalkinto. Lisäksi keräät joukkueellesi pisteitä tiimikisaan.

Spring Break Craziest Outfit. Kenellä on villeimmät, näyttävimmät ja cooleimmat asut? Kenen tiimi kerää parhaat pisteet ja kuittaa myös kuplivia tuotepalkintoja tästä silmiä hivelevästä ja koko Spring Break kansaa puhuttavasta kisata?

Kisojen tarkemmat aikataulut, sijainnit ja säännöt julkaistaan lähempänä tapahtumaa. 

Spring Break

After ski

Rinnepäivän ja kisailun kirsikkana kakun päälle toimii tietysti kunnon after ski kemut. Tänä keväänä näitä rientoja on ainakin Monomestassa, Polar baarissa sekä Pisteen terassilla. Live -artistit ja DJ:t hoitaa rytmit kuntoon, sinun tehtäväksesi jää pitää lanteet notkeana. 

Spring Break

After party (K-18)

Kauden takuulla kovimmat after partyt, Spring Break bileet, Pisteessä ja Ihkussa tulikuumalla esiintyjäkattauksella. Bileissä tahtipuikkoa heiluttavat mm. Isaac Sene, Jesse Markin, Windows95man, Pasi ja Anssi sekä IBE.

Bileliput

Nyt myynnissä rajoitettu erä kahden päivän Spring Break bilerannekkeita! Varmista sisäänpääsysi kauden kovimpiin bileisiin ja vieläpä huokeampaan hintaan. 
Lippujen hinta nousee 21.3.2022 alkaen.

Osta bilelippusi ennakkoon Liveto lipunmyyntipalvelun kautta.

Kahden päivän lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Spring Break K-18 iltabileisiin Ravintola Pisteeseen sekä Rukan Ihku Bariin pe 22.4. sekä la 23.4. ravintoloiden asiakaspaikkojen mukaan. Ranneke ei takaa kaikkien lippujen ostaneiden pääsyä kaikille keikoille.

Spring Break rannekkeella olet myös oikeutettu osallistumaan maksutta Spring Break rinnekisoihin. 

Yhden illan lippuja ei myydä ennakkoon. Lippuja saa mahdollisesti ovelta, mikäli tapahtumaa ei myydä ennakkoon loppuun. Yhden illan liput myydään vain ravintolakohtaisesti.

Hinta:

20.3.2022 saakka 49,50€ + Liveton palvelumaksu 2,50€
21.3.2022 alkaen 57,50€ + Liveton palvelumaksu 2,50€

Lipun hinta sisältää molempien iltojen eteispalvelumaksun ravintoloissa.

Spring Break

Forre Open

Kaikille kevään hurjapäille ja fiilistelijöille hyviä uutisia! 

Forre lyöttäytyy yhteen Ruka Spring Breakin kanssa ja sen myötä keväällä nähdään ensimmäinen Forre Open -tapahtuma. Luvassa luovia settejä, isoja ilmoja ja hyvää meininkiä.

Forre on maailmanlaajuisesti tunnettu freeski porukka, joka on viljellyt kansainvälistä mainetta vuosittaisilla katulasketteluelokuvillaan ja editeillään. Tänä keväänä Forre toivottaa kaikki 16 vuotta täyttäneet halukkaat tervetulleeksi nauttimaan keväisistä sessareista Rukalla Forren tyyliin. 
Tämä kahden päivän spektaakkeli sisältää paljon sessaamista, pientä kisailua sekä mahtavat bileet (K-18)!

forre open

Koronainfo

Noudatamme voimassaolevia, alueelle kohdistuvia viranomaismääräyksiä, mikäli sellaisia on tapahtuman aikaan voimassa. 

Tapahtumaan osallistuminen saattaa edellyttää koronapassin näyttämistä, mikäli koronapassi on tapahtuma-aikana käytössä ja alueella on voimassa olevia koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia 

Varaudu esittämään koronatodistus sekä henkilöllisyystodistus.


Fiilistele viime kauden meininkejä kuvien, videoiden ja muiden julkaisujen muodossa Instagramista ja Facebookista.

Nähdään keväällä! 

 

Menossa mukana:

battery logo
 

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.