Ruka Playground

Ruka Playground levittää parkkiobstaakkelit, hauskat ralliradat, luovat linjat ja kevään parhaimmat sidehitit ympäri tunturia.
Aika
1.4.2023 - 30.4.2023 09:30 - 19:00
Paikka
Rukan rinnealue
Rinteet

Ruka Playground

Talven taittuessa kevääksi Rukan rinnealue muuttuu parkkilaskijoiden leikkikentäksi, jossa hauskoja parkkilaskemiseen soveltuvia ratoja ja obstaakkeleja voi löytyä ihan mistä vain ympäri rinnealuetta. Vähän kuin Wappulounaan kisa-areenat, mutta ei vain yhden tapahtuman ajaksi, vaan huhtikuun alusta vappuun saakka. Ruka Playground koostuu yhteensä neljästä omanlaisestaan alueesta – tällaista park take overia et ole nähnyt aikaisemmin koskaan, missään!  

Mitä? Ruka Playground levittää parkkiobstaakkelit, hauskat ralliradat, luovat linjat ja kevään parhaimmat sidehitit ympäri tunturia.
 
Milloin? 1.4.–30.4.2023. Ruka Playground -alueet ovat kaikkien laskijoiden vapaassa käytössä joka päivä. Ruka Playgroundin radat ja obstaakkelit tullaan kunnostamaan säännöllisesti, jotta laskijat pääsevät nauttimaan hyvässä kunnossa olevista suorituspaikoista koko tapahtuman ajan.

Tutustu alueisiin

Missä? Ruka Playground jakautuu useaan eri alueeseen. Ruka Park ja kauden 2023 uutuus Ruka Park Junior pidetään parhaassa sheipissä kauden loppuun saakka. Niiden lisäksi huhtikuun alussa avataan useampi uusi Ruka Playground -alue tai -laskuspotti.

RUKA PARK

Saaruan rinnealueella sijaitseva Ruka Park (rinteet 14 ja 15) on Suomen monipuolisin snow park alue, josta löytyy kahden rinteen täydeltä hyppyreitä, reilejä, pressibokseja ja muita parkkiobstaakkeleja kaiken tasoisille lumilautailijoille ja freeski-laskijoille. 

RUKA PARK JUNIOR

Uusi Ruka Park Junior aukesi tälle kaudelle Vuosselin rinnealueen ja Family Parkin väliin. Ruka Park Junior sopii hyvin parkkilaskun aloittamiseen, ja nimestään huolimatta alueelle ovat erittäin tervetulleita kaikki parkkilaskemisesta kiinnostuneet ikään katsomatta. Ruka Park Junioriin on rakennettu kaksi monipuolista temppuilulinjaa, jossa on pressibokseja, putkia ja eri kokoisia hyppyreitä.  

DARKSIDE DIRT RUN

Darkside Dirt Run rakentuu Vuosselin Superpipen viereen (rinne 25). Luvassa on dirt-rata täynnä juuri sopivasti heittäviä pikkuhyppyreitä sekä snow bowl. Alue tunnetaan paikallisten laskijoiden keskuudessa "Darksidena", sillä rinteessä ei ole valaistusta. Se ei kuitenkaan kevätauringon paistaessa haittaa!

Kenelle? Obstaakkelit suunnitellaan niin, että niistä onnistuu yhtä lailla full send kuin pieni neppailu sekä temppujen harjoittelu. Jos tykkäät laskea parkkia tai muita lumesta tehtyjä hauskoja muotoja, Ruka Playground on tehty sinulle. 

 

Location / Organizer: Ruka Park

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Ruka Playgroundin kanssa samaan aikaan tapahtuu: