Rukakeskus

Rukan palvelut yritysryhmille

Rukan tunturimaisemissa järjestät räätälöitävän virkistyskokonaisuuden onnistuneesti ympäri vuoden

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Ruka tarjoaa hyvät puitteet yrityksen virkistysmatkoihin, yritystilaisuuksiin sekä isompiin konferensseihin. Autamme sinua järjestämään onnistuneen yritystilaisuuden Rukalla, missä pääset nauttimaan kauniista tunturimaisemista niin kesällä kuin talvellakin. Majoitus, kokoustilat ja ohjelmapalvelut sijaitsevat keskellä kylää, lähellä kaikkia palveluita, rinteitä, vaellusreittejä ja latuja. Varaa uusi ryhmämatkasi Rukalle!

MAJOITU RUKAN PARHAILLA PAIKOILLA

Ski-Inn majoituskohteistamme on aina suora yhteys rinteeseen, hisseille ja ladulle. Erikokoisista majoitusvaihtoehdoista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto ja majoituksen pituuden päätät sinä. Halutessasi vuokraamme mökin tai huoneiston myös pidempiaikaiseen etätyöskentelyyn sopivaksi, mm. muutamaksi kuukaudeksi tai koko vuodeksi. Vuokrahinta sisältää kiinteistönkulut (sähkö, vesi, lämmitys jne), mukaan lukien kiinteistöhuollon sekä vastaanottokulut. Tilaus: myynti@ruka.fi, +358 10 382 5222.

RukaVillage

RukaVillage–hotellihuoneet ja huoneistot

Uudempaa ytimessä. Monen kokoisia hyvin varusteltuja huoneistoja erilaisiin tarpeisiin. Kaikissa huoneistoissa oma sauna, kuivauskaappi ja osassa myös poreamme.
RukaValley hotelli

RukaValley hotellihuoneet ja huoneistot

Tyylikäs, uusi ja tunnelmallinen. Monen kokoisia huoneita ja huoneistoja Vuosselin ja Family Parkin luona. Ravintola, vuokraamo ja ruokakauppa samassa talossa.

RukaSuites–huoneistot

Rukan klassikko. Kätevästi keskellä kävelykylää palveluiden äärellä. Samassa talossa kauppa, kuntosali, keilahalli ja ravintoloita. Edullinen isommallekin porukalle.

Aktiviteetit

Ruka tarjoaa monipuolista tekemistä. Hiihtokoulu Ruka järjestää opastettuja rinneohjelmia, mutta myös omatoimista tekemistä löytyy niin rinteestä kuin sen ulkopuolelta. 

rattikelkkailua rinteessä

RATTIKELKKAILUA RINTEESSÄ

Koe vauhdin huumaa rattikelkan kyydissä rinteiden sulkeuduttua laskettelijoilta. Kirkkaana iltana voit jopa nähdä revontulet. Kesto 1,5h.
Rukan päiväryhmät

TUTUSTUMISTA LASKETTELUN SALOIHIN

Kaikille soveltuva alkeiskurssi lasketteluun osaavien hiihdonopettajien johdolla. Kesto 1,45h.
Ruka-Kuusamo murtomaahiihto

HIIHTOA KAUNIISSA TUNTURIMAISEMISSA

Tule nauttimaan suomalaisesta talviurheilun klassikosta ja oppimaan hiihtotekniikat kaunissa maisemissa. Kesto 1,45min.
GONDOLIHISSILLÄ IHAILEMAAN MAISEMIA

Maisemahissi vie sinut tunturinylitysmatkalle tai voit noista huipulle ihastelemaan Rukatunturin maisemia.

Yritysten hissiliput

Yrityskortti

RukaPyhä -yrityskortti on koko hiihtokauden voimassaoleva hissilippu, jonka käyttöä ei sidota henkilöihin. Kortti sopii erityisesti yrityksille ja yhteisöille, joiden henkilöstö ja muut sidosryhmät vierailevat tuntureissa useamman kerran kauden aikana. Yrityskorttia ovat oikeutettuja käyttämään yrityksen/yhteisön edustajat ja henkilökunta sekä yhteisön lomamökin asukkaat ja se käy sekä Rukalla että Pyhällä. Yrityskortista voi tehdä alv- vähennyksen ja lopullisessa verotuksessa nettohinta on kuluna/veropohjan vähennyksenä.

Osta netistä

Ryhmähissiliput

Tarjoamme ryhmille erikoishintaisia hissilippuja eli Rukan rinteille kannattaa lähteä isommallakin porukalla. Ryhmähissiliput vain ennakkotilauksesta: RukaBooking, puh: +358 10 382 5222 tai myynti@ruka.fi.

Ennakkopäiväliput

Ennakkopäivälipun hinnan edellytyksenä on vähintään 30 lippua / tilaus. Hiihdä halvalla-kautena ennakkopäivälipun hinta on 39 € ja normaalikautena 42 € ja hintakausi määritellään ostopäivän mukaan.  Liput ovat voimassa Rukalla ja Pyhällä koko hiihtokauden. Kaikki ennakkopäiväliput ladataan kertakäyttöiselle etäluettavalle keycardille ja lippu aktivoituu ensimmäisellä hissiporttikäynnillä. Toimitusaika 3-4 arkipäivää. Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus jälkilaskutukseen voimassa olevalla laskutussopimuksella. Käyttämättömiä ennakkopäivälippuja ei voi palauttaa / vaihtaa voimassaoloajan jälkeen. Ennakkolipputilaukset Rukalta myynti@ruka.fi, puh. +358 10 382 5222.

Kokouksen järjestäminen Rukalla

Rukalla pääset nauttimaan kokouksista kauniiden maisemien lomassa ja tilana voi toimia vaikka tunnelmallinen MastonAition -mökki Itä-Rukalla tai RukaVillagen kokoustila tunturin parhaalla paikalla, lähellä rinteitä ja kaikkia palveluita. Pienen ryhmän kokoukset onnistuvat myös viihtyisissä Ski-Inn huoneistoissa. Kokoustarjoilut on tilattavissa suoraan samalla tilauksella RukaBookingin kautta. Rukan kokouskeskuksesta löytyy tilat jopa 255 hengen tilaisuuksiin! 

Pyydä tarjous

Hotelli RukaVillage tarjoaa toimivat kokoustilat jopa 40 henkilölle hotellin alimmassa kerroksessa. Tilan varustukseen kuuluu ilmainen langaton wlan, langallinen verkkoyhteys, videotykki, valkokangas, fläppitaulu sekä tussit. Kaikkien varusteiden käyttö ja tilan saattaminen haluttuun muotoon (luokka, pöytäryhmä, U-muoto, diplomaatti) sisältyvät tilavuokraan. Hotelli sijaitsee aivan Rukan kylässä kaikkien palveluiden keskellä ja eturinteet sekä Village-2-Valley gondoli ovat aivan vieressä. 

Rukan uusin hotelli RukaValley avautui joulukuussa 2019 ja tarjoaa 12 henkilön kokoustilat Rukan laakson puolella, aivan Village-2-Valley gondoliaseman vieressä. Tilassa on neuvottelupöytä, fläppitaulu sekä televisio. Hotellissa on myös erikokoisia huoneistoja majoitukseen sekä oma ravintola ja välinevuokraamo.