Kippis

Rukan palvelut yritysryhmille

Piste pikkujoulujenne päälle: VIP-PAKETTI, upea Virve Rosti sekä majoitus tunturin parhailla paikoilla.

tutustu pikkujoulujen pakettiin 

Image
Ruka-Kuusamo pyöreä punainen ikoni Zipline
Virkistyspäivä
Image
ski lift
Konferenssi
Image
Conference
Kokous

Nousukaudellakin parasta on laskukausi! Ruka tarjoaa täydelliset puitteet yrityksen virkistysmatkoille, erilaisille yritystilaisuuksille sekä suurille konferensseille. Sijaintimme keskellä kylää tarkoittaa, että majoitus, kokoustilat ja monipuoliset ohjelmapalvelut ovat käden ulottuvilla, tehden järjestämisestä vaivatonta. Upeat tunturimaisemat inspiroivat kokouksia ja tapahtumia, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii soljuvasta tapahtuman kulusta. Autamme sinua luomaan unohtumattomia yritystapahtumia keskellä upeaa Rukan luontoa, niin talvella kuin kesällä.

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Image
Customer service
Ota yhteyttä RukaBooking
myynti@ruka.fi
+358 10 382 5222*
*Puhelu maksaa soittajalle 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Majoitus

Ski-Inn majoituskohteistamme on aina suora yhteys rinteeseen, hisseille ja ladulle. Erikokoisista majoitusvaihtoehdoista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto ja majoituksen pituuden päätät sinä. 

Huoneistoissa on aina oma sauna.

Tutustu majoituskohteisiimme

Tai kysäise meiltä majoitussuosituksia juuri teidän ryhmällenne sopivaksi.

myynti@ruka.fi

Aktiviteetit

Ruka tarjoaa monipuolista tekemistä sopimaan oman yritysryhmänne tarpeisiin. Autamme mielellämme räätälöimään juuri teidän ryhmällenne sopivan paketin, joka voi sisältää esimerkiksi:

-Rattikelkkailua rinteissä;  gondolilla ylös ja vauhdilla alas

-Opastettuja rinneohjelmia tai hiihdonopetusta Rukan Hiihtokoulun vetämänä

-Maastohiihtoa Rukan laduilla upeassa ympäristössä

-364 metriä liitelyä ziplinella Rukan yllä

-Porojoogaa Kuljalan porotilalla

-Menojalalle meininkiä konsertin tai muun tapahtuman muodossa 

-Makuelämyksiä valitsemissanne Ravintoloissa

-Gondolimatka ylös Rukan huipulle maisemien äärelle

-Moottorikelkkasafarin

-Saunaelämyksen yhdessä (tai useammassa) monista Rukan saunoista

Yritysten hissiliput

Ryhmähissiliput

Tarjoamme ryhmille erikoishintaisia hissilippuja eli Rukan rinteille kannattaa lähteä isommallakin porukalla. Ryhmähissiliput vain ennakkotilauksesta: RukaBooking / myynti@ruka.fi.

Ennakkopäiväliput

Ruka-Pyhä ennakkopäivälipun hinnan edellytyksenä on vähintään 30 lippua/ tilaus. Hintakausi määritellään ostopäivän mukaan, ja liput ovat voimassa hiihtokauden. Lippu aktivoituu ensimmäisellä hissiporttikäynnillä. Kaikki ennakkopäiväliput ladataan kertakäyttöiselle etäluettavalle keycardille, joiden toimitusaika on 3-4 arkipäivää. Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus jälkilaskutukseen voimassaolevalla laskutussopimuksella. Käyttämättömiä ennakkopäivälippuja ei voi palauttaa/ vaihtaa voimassaoloajan jälkeen.Ennakkolipputilaukset Rukalta myynti@ruka.fi

Yrityskausikortit

Ruka-Pyhä yrityskortti on koko hiihtokauden voimassaoleva kausikortti.
Yrityskortti sopii erityisesti yrityksille ja yhteisöille, joiden henkilöstö ja muut sidosryhmät vierailevat tuntureissa useamman kerran kauden aikana.

Yrityskortti ladataan Ruka+Pyhä-älykorttiin, eikä sen käyttöä sidota henkilöihin. Yrityskorttia ovat oikeutettuja käyttämään yrityksen/ yhteisön edustajat ja henkilökunta sekä yhteisön lomamökin asukkaat. Yrityskortin edelleenmyynti on kielletty.  

Yrityskortit voi ostaa nettikaupastamme, tai laskutuksella lomakkeen kautta. 

Katso hinnasto

Kokoustilat

Tarjoamme käyttöönne eri tarpeisiin sopivia kokoustiloja:

RukaValley kokoustila

Koko: 12 hlö

Rukan uusin hotelli RukaValley avautui joulukuussa 2019 ja tarjoaa 12 henkilön kokoustilat Rukan laakson puolella, aivan Village-2-Valley gondoliaseman vieressä. Tilassa on neuvottelupöytä, fläppitaulu sekä televisio. Hotellissa on myös erikokoisia huoneistoja majoitukseen sekä oma ravintola ja välinevuokraamo.

Hotelli RukaVillage

koko: 40 hlö

Tunturin parhaalla paikalla, lähellä rinteitä ja kaikkia palveluita. Tilan varustukseen kuuluu ilmainen langaton wlan, langallinen verkkoyhteys, videotykki, valkokangas, fläppitaulu sekä tussit. Kaikkien varusteiden käyttö ja tilan saattaminen haluttuun muotoon (luokka, pöytäryhmä, U-muoto, diplomaatti) sisältyvät tilavuokraan. Hotelli sijaitsee aivan Rukan kylässä kaikkien palveluiden keskellä ja eturinteet sekä Village-2-Valley gondoli ovat aivan vieressä. 

Muut tilat

Tilana voi toimia myös esimerkiksi tunnelmallinen MastonAition -mökki Itä-Rukalla tai pienelle ryhmälle viihtyisä Ski-Inn huoneisto. Järjestämme tilat vaivattomasti myös suuremmalle ryhmälle.

Ruokailut

Päivitämme tarjontaa.

Kuljetukset

Päivitämme tarjontaa.

 

PAREMMAT PIKKUJOULUT JA MAJOITUS RUKALTA

1. Varaa Pisteen parempien pikkujoulujen VIP-paketti: ajankohta: 1.12.2023 | hinta: 89,-/hlö sis alv. Paketti sisältää:

-Perinteinen joulupöytä, kattaukset klo 18.00 ja 20.30 (katso menu)

-Pääsylippu Pisteeseen legendaarisen Virve Rosti + loyals keikalle (klo. 22)

-Narikka

-Giveaway

2. Valitse majoitus: 

-AurinkoRinne33, hinta alk. 180 e (sis. majoitus)

-RukaValley28 Lux, hinta alk. 199 e (sis. majoitus ja aamiaiset, kun majoittuu kaksi henkilöä.)

-Tai valitse muista kohteistamme. Autamme sinua mielellämme sopivan majoituksen löytämisessä, sekä muiden mahdollisten kysymysten kanssa. 

ota yhteyttä ja varaa paikka parhaista pikkujouluista

Piste_keikka_vicky_rosti
Piste
Virkistyspäivät

Virkistyisitkö sinä esimerkiksi lasketellessa, saunoessa, porojoogassa, ziplinella Rukan yllä liitäessä tai ravintoloissa pohjoisen herkkuja nauttien? 

Kasaamme kanssanne tai puolestanne virkistyspäivien ohjelman Rukalla teidän tarpeisiinne sopivaksi. Mahdollisuuksia on kansallishuvipuistossamme lähes rajattomasti vuoden ympäri, ja autamme mielellämme ryhmäänne löytämään niistä parhaat.

Ruka Zipline on avoinna ympäri vuoden!
Konferenssi

Rukalla järjestyvät myös suuremmatkin konferenssit sillä kokoustiloja löytyy jopa 255 henkilön tarpeisiin. Huolehdimme kuljetukset, ruokailut sekä majoituksen puolestanne. Kysy lisää, autamme mielellämme.

Rukan hiihtokeskus huippu
Kokoukset

Rukalla pääset nauttimaan kokouksista kauniiden maisemien lomassa ja tilana voi toimia vaikka tunnelmallinen MastonAition -mökki Itä-Rukalla tai RukaVillagen kokoustila tunturin parhaalla paikalla, lähellä rinteitä ja kaikkia palveluita. Pienen ryhmän kokoukset onnistuvat myös viihtyisissä Ski-Inn huoneistoissa. Kokoustarjoilut on tilattavissa suoraan samalla tilauksella RukaBookingin kautta. 

Rukan Liiketilavuokraus

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin:

Ruka Village Ski-Inn

RukaVillage–hotellihuoneet ja huoneistot

Uudempaa ytimessä. Monen kokoisia hyvin varusteltuja huoneistoja erilaisiin tarpeisiin. Kaikissa huoneistoissa oma sauna, kuivauskaappi ja osassa myös poreamme.
RukaValley hotelli

RukaValley hotellihuoneet ja huoneistot

Tyylikäs, uusi ja tunnelmallinen. Monen kokoisia huoneita ja huoneistoja Vuosselin ja Family Parkin luona. Ravintola, vuokraamo ja ruokakauppa samassa talossa.

RukaSuites–huoneistot

Rukan klassikko. Kätevästi keskellä kävelykylää palveluiden äärellä. Samassa talossa kauppa, kuntosali, keilahalli ja ravintoloita. Edullinen isommallekin porukalle.