Wappulounas

Wappulounas on suomalaisen lumilautailun suurimpia instituutioita ja kevään siistein 3-päiväinen rinnefestivaali, jota et halua jättää väliin.

Wappulounaan tavaramerkkinä toimivat uniikit ja erottuvat suorituspaikat, sekä kisaformaatit joita et muualta löydä. Soppaan kun lisätään leppoisaa fiilistelyä kevätkeleillä parhaassa seurassa hyvän musan säestämänä, niin laskukauden huipennuksen ainekset ovat kasassa.

Wappulounaan lippukauppa on auki ja majoitukseen löytyy myös spessutarjousta!
Aika
28.4.2023 - 30.4.2023
Paikka
Rukan rinnealue
Rinteet Musiikki Isot tapahtumat
WL23

Wappulounas 2023

Wappulounas tulee taas keväällä! Tule nauttimaan kauden parhaista laskukeleistä jo legendaksi muodostuneen Wappulounaan parissa. 

Wappulounas näki päivänvalon vuonna 2001, joten olemme ehtineet kunnioitettavaan ja kokemusrikkaaseen yli 20-vuoden ikään, joista Rukalla on viihdytty jo vuodesta 2006 saakka. Vuosien varrelle onkin mahtunut lukuisia unohtumattomia hetkiä, kisapaikkoja, suorituksia, keikkoja ja sattumia. 

Vauhtia, luovuutta ja näyttävyyttä ei tapahtumasta varmasti puutu. Rukan Playground luo yhdessä Wappulounaan sopankeittäjien kanssa spesiaalit suorituspaikat, joissa laskijat pääsevät antamaan parastaan. Kolmen päivän rinneohjelma, afterskit sekä lukuisat livekeikat Wappulounaan after partyissa eivät nekään jätä osallistujia kylmiksi.

Yksinkertaisesti Best of Finnish Spring! 

Osta liput

 

Ohjelma

Goodbye digi, welcome old school!
Keväällä shreddaillaan taas perinteisissä merkeissä, kun digihommat ja tehtävälistat jätetään huilaamaan. Kolme päivää siis tycitellään sopankeittäjien luomusten parissa.

Perjantai 28.4. 
Laskusessarit: Minipipe sessarit 
Afterit Monomestalla: esiintymässä Lyttä & Tohtori Getto
Pisteen iltabileet: esiintymässä Tams & Ursus Factory

Lauantai 29.4.
Laskusessarit: Knock Out Vintage Jam 
Afterit Monomestalla: esiintymässä Eevil Stöö & Stepa
Pisteen iltabileet: esiintymässä The Rautavas & Barbitalo

Sunnuntai 30.4.
Laskusessarit: Banked Air Race
Afterit Monomestalla: Instant Morgan
Pisteen iltabileet: esiintymässä Veto bois & Windows95Man

Tämä setti pitää juhlakansan viihdytettynä kolme päivää ja iltaa. Sekä päälle vielä tiskijukat!


Majoitustarjous

Varaa Wappumajoitukseksesi 4 vuorokauden majoitus Aurinkorinne49 huoneistoon torstai-maanantai (27.4.-1.5.) yhteensä 276€, eli vain 69€/yö! 

Lisäksi koko seurueesi saa nyt myös -15% alennuksen hissilipuista majoituksen keston ajalle, kun majoitutte vähintään neljä yötä.

Alennuskoodi toimitetaan sähköpostitse varauksen jälkeen ja sen voi hyödyntää hissilippujen verkkokaupassa

Varaa majoitus


Yhteistyössä

Freixenet

Burton

 

 

 

 

Wappulounas © Soul Productions Oy

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Mahdolliset Rukakeskus Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.