Wappulounas

Wappulounas on suomalaisen lumilautailun suurimpia instituutioita ja kevään siistein 3-päiväinen rinnefestivaali, jota et halua jättää väliin.

Wappulounaan tavaramerkkinä toimivat uniikit ja erottuvat suorituspaikat, sekä kisaformaatit joita et muualta löydä. Soppaan kun lisätään leppoisaa fiilistelyä kevätkeleillä parhaassa seurassa hyvän musan säestämänä, niin laskukauden huipennuksen ainekset ovat kasassa.
Aika
28.4.2023 - 30.4.2023
Paikka
Rukan rinnealue
Rinteet Musiikki Isot tapahtumat
WL22

Wappulounas 2023

Wappulounas tulee taas keväällä! Tule nauttimaan kauden parhaista laskukeleistä jo legendaksi muodostuneen Wappulounaan parissa. 

Wappulounas näki päivänvalon vuonna 2001, joten olemme ehtineet kunnioitettavaan ja kokemusrikkaaseen yli 20-vuoden ikään, joista Rukalla on viihdytty jo vuodesta 2006 saakka. Vuosien varrelle onkin mahtunut lukuisia unohtumattomia hetkiä, kisapaikkoja, suorituksia, keikkoja ja sattumia. 

Vauhtia, luovuutta ja näyttävyyttä ei tapahtumasta varmasti puutu. Rukan Playground luo yhdessä Wappulounaan sopankeittäjien kanssa spesiaalit suorituspaikat, joissa laskijat pääsevät antamaan parastaan. Afterski ohjelma sekä lukuisat livekeikat Wappulounaan after partyissa eivät nekään jätä osallistujia kylmiksi. Yksinkertaisesti Best of Finnish Spring! 

 

 

Wappulounas © Soul Productions Oy


Pidätämme oikeudet muutoksiin.