Olet täällä

Stella Polaris Adventures & Kelkkavuokraamo

Moottorikelkkavuokraus ja kelkkasafarit

Moottorikelkkavuokraamostamme Rukalta löydätte Lynxin uutuusmalleja kuten esimerkiksi Lynx Boondocker RE 850 e-tec sekä Lynx Rave RE 600R e-tec. Lynx moottorikelkat tunnetaan tehokkaista ja taloudellisista moottoreistaan. Tarjoamme myös käyttöönne laadukkaat kaksiosaiset Snogear Drop ajopuvut, ARC crossikypärät ja Scott ajolasit.

Korjaamme ja huollamme omat kelkkamme ja korjaamostamme saattaa löytyä ratkaisu myös oman kelkkasi tekniseen ongelmaan - kysy lisää.

Tunnelmia kelkkailusta Freeride pre season 2013 videolta.

Freeride-moottorikelkkasafarille?
- Haluatko vaihtelua reitillä ajamiseen?
Ajamme reilun kelkkailupäivän upeissa maisemissa omassa rauhassa yksityisillä ja yleisillä kelkkareiteillä. Reitin pääkohde on yksityinen kelkkailualue jossa voi ajaa umpihangessa reittien ulkopuolella. Lynxin Boondocker kelkat etenevät vaivattomasti ummessa jopa kokemattomankin käsissä. Maastolounaan nautimme laavulla. Päivän teemana on mm. umpilumen ajotekniikoiden opettelu ja freeride-kelkkailu.
 
Teemme myös freeride-moottorikelkkasafareita Venäjälle Hiipinä vuoristoon sekä Ruotsin Abiskoon. Uutuutena tulevaan talveen Jäämeren safarit. Nämä safarit sisältävät umpilumen ajotekniikoiden lisäksi mm. lumivyörykoulutusta. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Paintball-värikuulasota

Paintball pelit

Paintball pelissä pyritään merkkaamaan vastustajajoukkueen jäseniä väriläiskällä erityisiä merkkaimia (värikuula-aseita) käyttäen. Pelivaihtoehtoja on useita. Miltäpä kuulostaisi?

•    Lipunryöstö (kahdella lipulla)
•    Keskilippu
•    Eliminointi
•    Hyökkäys ja puolustus
•    VIPin suojelu
•    Kadonneen pilotin pelastus
•    Lippuhyökkäys

Ohjattu perusohjelma kestää noin 2 tuntia.
Hintaan sisältyy 200 kuulaa/pelaaja, Tippmann puoliautomaattimerkkain (paineilma), huurtumaton maski, maastopuku ja opastukset. Lisäkuulia ostettavissa.

Pelialueemme sijaitsee Nuorisokeskus Oivangissa. Oivangista on mahdollista varata ruokailuja, majoitusta sekä tilaussaunan.

Siirrettävillä elementeillä joukkueet voivat helposti muokata haluamansa puolustusasemat

Tervetuloa
Stella Polaris Adventures