Olet täällä

0400 218603
ruka@intersport.fi
Rukankyläntie 8
93830
Rukatunturi

Intersport Ruka

INTERSPORT ON RUKALLA!

Tervetuloa viihtymään Intersport Rukan ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan palveltavaksi. Kuulumme kansainväliseen Intersport-ketjuun, joten olemme osa maailman suurinta urheilukauppaketjua. Ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusimmat merkit ja välineet kilpailukykyiseen hintaan.

KAUDELLE 2017-18 rinnepukeutumisen sekä vapaa-ajan vaatevalikoimaamme kuuluvat tällä kaudella Oakley, Peak Performance, J.Lindeberg, EIVY, Halti, Wear Colour, Helly Hansen, Haglöfs, Newland, Kari Traa, CMP, Icepeak, Adidas, Nike, 8848 Altitude, McKinley  ja Firefly. Kenkiä tarjoamme merkeiltä IceBug, Sorel, VANS sekä Helly Hansen. Panostamme myös asusteisiin sekä alus- ja välipukeutumiseen, meiltä löytyy jokaiselle kukkarolle sopiva vaihtoehto! Käsineitä ja pipoja myymme muun muassa merkeiltä Hestra, Level, 8848 Altitude, Buff, McKinley, Oakley, Kari Traa, Eisglut sekä Husky.

Laskettelusuksi- ja monovalikoimasta löytyy Salomonin ja Atomicin kauden uutuudet. Liikkeeseemme ovat rantautuneet myös Völkl:n twintip- sukset, Markerin kypärät ja lasit sekä Dalbello- monot. Myös tänä talvena pääset kokeilemaan Atomicin ja Salomonin testisuksia rinteeseen.

Kypäriä ja laseja löytyy muun muassa merkeiltä Salomon, Anon, Oakley, Bolle, Smith ja Marker.

Murtomaahiihtoladulle suksia löytyy merkeiltä Fischer , Salomon ja Atomic.

Atomicin Skintec- perinteisen hiihtosuksia pääset myös testaamaan ladulle!

Tervetuloa monipuolisille ostoksille!

Rukan myymälän tarjontaa täydentää Kuusamossa sijaitseva toinen Intersport-myymälämme.