Olet täällä

0400 218603
ruka@intersport.fi
Rukankyläntie 8
93830
Rukatunturi

Intersport Ruka

 

INTERSPORT ON RUKALLA!

Tervetuloa viihtymään Intersport Rukan ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan palveltavaksi. Kuulumme kansainväliseen Intersport-ketjuun, joten olemme osa maailman suurinta urheilukauppaketjua. Ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusimmat merkit ja välineet kilpailukykyiseen hintaan.

KAUDELLE 2019-20 rinnepukeutumisen sekä vapaa-ajan vaatevalikoimaamme kuuluvat tällä kaudella mm. Peak Performance, EIVY, Halti, Wear Colour, Helly Hansen, Haglöfs, Devold, North Outdoor, Kari Traa, Icepeak, Adidas, Nike, 8848 Altitude, McKinley ja Firefly. Kenkiä tarjoamme esimerkiksi merkeiltä IceBug, Sorel, VANS sekä Crocs. Panostamme myös asusteisiin sekä alus- ja välipukeutumiseen, meiltä löytyy jokaiselle kukkarolle sopiva vaihtoehto! Käsineitä ja pipoja myymme muun muassa merkeiltä Hestra, Level, Leki, Buff, McKinley, Oakley, Kari Traa, Eisglut sekä Husky.

Laskettelusuksi- ja monovalikoimasta löytyvät Salomonin ja Atomicin kauden uutuudet. Liikkeeseemme ovat rantautuneet myös Völkl:n twintip- sukset, Markerin kypärät ja lasit sekä Dalbello- monot. Myös tänä talvena pääset kokeilemaan Atomicin ja Salomonin testisuksia rinteeseen.

Kypäriä ja laseja löytyy muun muassa merkeiltä Salomon, Anon, Oakley, Bolle, Smith ja Marker.

Murtomaahiihtoladulle suksia löytyy merkeiltä Fischer, Rossignol ja Atomic.

 

Tervetuloa monipuolisille ostoksille!

Palvelemme Teitä myös Kuusamossa sijaitsevassa toisessa Intersport-myymälämme.