Olet täällä

0400 218603
ruka@intersport.fi
Rukankyläntie 8
93830
Rukatunturi

INTERSPORT RUKA - RUKAN SYDÄMESSÄ!

Palvelemme ympäri vuoden Rukan kylässä. Meiltä löydät kansainväliset huippumerkit ja yllättäviä uutuuksia! Kesäkaudella löydät valikoimastamme tuotteet ulkoiluun ja vapaa-aikaan, pyöräilyyn, retkeilyyn ja vaeltamiseen, juoksuun, suppailuun ja frisbeegolfiin. Talvella valikoimassamme lisäksi tietenkin laskettelu, maastohiihto ja muut talven aktiviteetit.

Hae meiltä kaikki tarvittavat varusteet, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan elämyksistäsi tunturissa.

Aina ei tarvitse omistaa! Kesäkuusta 2021 lähtien vuokraamme maastopyöriä ja pyöräilytarvikkeita, retkeilytarvikesettejä ja tarvikkeita sekä SUP-lautoja.

#haglöfs #halti #merrell #mckinley #exped #salomon #newbalance #hokaoneone #oakley #bollé #polar #garmin #bridgedale #sigg #devold #thenorthface #colourwear #peakperformance #tsl #rossignol #atomic #giro

 

PYÖRÄVUOKRAAMO

Vuokrattavissa Orbean ja Rock Machinen huippulaadukkaat ja monikäyttöiset maastopyörät kaiken ikäisille. Piditpä hauskaa bike parkissa hissipyöräillen tai poluilla nautiskellen, pyörämme ovat täydellinen kumppanisi. Pyörien lisäksi voit vuokrata pyöräilykypäriä sekä suojia.

Tästä vuokraamoon

#orbea #rockmachine #giro #sweetprotection

 

RETKEILYVARUSTEVUORKAAMO

Kun suunnittelet yönyliretkeä luontoon, aloita se meiltä! Vuokrattavissa kaikki ratkaisevan tärkeässä roolissa olevat varusteet: rinkka, makuupussi, makuualusta, teltta ja retkikeittimet. Retkeilykokemuksesi on paljon mukavampi kun varusteet ovat laadukkaat ja voit luottaa niihin kaikissa tilanteissa.

Tästä vuokraamoon

#haglöfs #exped

 

SUP-LAUTAVUOKRAAMO

Houkutteleeko välkehtivät järvimaisemat? Nauti niistä suppaillen! Vuokraamme sup-lautoja, mukana setissä tietysti kelluntaliivit.

Tästä vuokraamoon

#firefly #hellyhansen