Olet täällä

0400 218603
ruka@intersport.fi
Rukankyläntie 8
93830
Rukatunturi

Intersport Ruka

Tervetuloa viihtymään Intersport Rukan ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan palveltavaksi. Kuulumme kansainväliseen Intersport-ketjuun, joten olemme osa maailman suurinta urheilukauppaketjua. Ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusimmat merkit ja välineet kilpailukykyiseen hintaan.

KAUDELLE 2020-21 rinnepukeutumisen sekä vapaa-ajan vaatevalikoimaamme kuuluvat tällä kaudella mm. Peak Performance, EIVY, Halti, Helly Hansen, Haglöfs, Devold, North Outdoor, Kari Traa, Icepeak, Adidas, Nike ja McKinley. Kenkiä tarjoamme esimerkiksi merkeiltä IceBug, Sorel, VANS sekä Crocs. Panostamme myös asusteisiin sekä alus- ja välipukeutumiseen, meiltä löytyy jokaiselle kukkarolle sopiva vaihtoehto! Käsineitä ja pipoja myymme muun muassa merkeiltä Hestra, Level, Leki, Buff, McKinley, Kari Traa, State of Wow, Eisglut sekä Husky.

Laskettelusuksi- ja monovalikoimasta löytyvät Salomonin ja Atomicin monot. Liikkeeseemme ovat rantautuneet myös Völkl:n twintip- sukset, Markerin kypärät ja lasit sekä Dalbello- monot.

Kypäriä ja laseja löytyy muun muassa merkeiltä Salomon, Anon, Oakley, Bolle, Smith ja Marker.

Tervetuloa monipuolisille ostoksille!

Palvelemme Teitä myös Kuusamossa sijaitsevassa toisessa Intersport-myymälämme.