Ruka Info - Matkailuneuvonta


Kumpareen kauppakeskuksessa sijaitsevasta Ruka Infosta löydät Ruka-Kuusamo alueen esitteet ja kartat. Saat myös tietoa ajankohtaisista tapahtumista, käyntikohteista, nähtävyyksistä, ruokapaikoista ja alueen reiteistä. Myynnissä muun muassa alueen maastokarttoja sekä kirjoja alueesta.

Aulatilassa on asiakkaiden käytössä Rukan kylän maksuton langaton verkko omien läppärien käyttäjille. Tulostusmahdollisuus lisämaksusta (tiedostot sähköpostitse infolle).

Ohjelmapalvelut

Rukan nettisivuilta varattavissa olevat ohjelmapalvelut ostettavissa myös neuvontapisteestämme. Maksuvälineinä käy kortti tai käteinen sekä tietyissä tapauksissa myös SmartumPay ja ePassi.

Lumikenkäilyä Kuntivaarassa, Ruka-Kuusamo
Jokialueiden kalastusluvat

Kitkajoen yläjuoksun, Oulanka- ja Kitkajoen yhteisluvan, Kuusinkijoen, Naatikkajoen ja Rukajärven luvat ostettavissa meiltä paikan päältä.

Kalastaja heittaa perhoa koskessa Ruka-Kuusamossa

Kuusamon Keskusapteekin palvelupiste

Ruka Infossa on Kuusamon Keskusapteekin palvelupiste, josta voi ostaa yleisimpiä itsehoitolääkkeitä ja sidetarvikkeita. 

Reseptilääkkeitä voi tilata infosta Apteekin palvelupisteen kautta. Reseptilääke (eResepti, paperi- tai puhelinmääräys) toimitetaan Kuusamon Keskusapteekista palveluhinnaston mukaisella taksalla apteekin palvelupisteeseen (Ruka Infoon), josta asiakas voi ne noutaa. Tilauksen teon yhteydessä peritään 15 € toimitusmaksu, maksutavaksi käy käteinen ja pankkikortti. Reseptilääkkeet maksetaan noudettaessa käteisellä tai kortilla. Voit tilata reseptilääkkeitä myös Remomedi-videoapteekin kautta arkisin klo 10-17 välillä ja noutaa lääkkeet Ruka Infosta.

Ruka Gym

Ruka Infon kautta pääset käyttämään Ruka Gymin palveluja. 

Ruka Infosta on mahdollista ostaa jäsenyyksiä ja kuntosalikäyntejä Ruka Gymille. Ruka Infosta tapahtuvista myyntitapahtumista Ruka Info perii palvelumaksun (7,5 % ostosummasta), joka lisätään kuntosalimaksun päälle. Palvelumaksu on voimassa 4.12.2021 alkaen. Huomioithan, että ostaessasi käynnin Ruka Infosta sinulle luodaan Ruka Gym -tili, jonka voit halutessasi luoda ennakkoon Ruka Gymin nettisivuilla. Kuntosalikäynti ei sisällä suihkua. Suihkumaksu on 6€/4€. Huomioithan, että tällä hetkellä salin yhteydestä löytyy pukuhuone- ja suihkutila ainoastaan naisille. Pukuhuonetiloja remontoidaan parhaillaan. Pahoittelemme siitä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Image
phone
040 6896 802
Image
email
info@rukakuusamo.fi
Image
Ruka-Kuusamo icon sijainti
Rukatunturintie 9, 93830 Rukatunturi