Ruka Info - Matkailuneuvonta

Ruka Infosta löydät Ruka-Kuusamo alueen esitteet ja kartat. Saat myös tietoa ajankohtaisista tapahtumista, käyntikohteista, nähtävyyksistä, ruokapaikoista ja alueen reiteistä. Myynnissä muun muassa alueen maastokarttoja sekä kirjoja alueesta.

Aulatilassa on asiakkaiden käytössä Rukan kylän maksuton langaton verkko omien läppärien käyttäjille. Tulostusmahdollisuus lisämaksusta (tiedostot sähköpostitse infon meiliin).

Ohjelmapalvelut

Rukan nettisivuilta varattavissa olevat ohjelmapalvelut ostettavissa myös neuvontapisteestämme. Maksuvälineinä käy kortti tai käteinen.

Lumikenkäilyä Kuntivaarassa, Ruka-Kuusamo
Jokialueiden kalastusluvat

Kitkajoen yläjuoksun, Oulanka- ja Kitkajoen yhteisluvan, Kuusinkijoen ja Naatikkajoen luvat ostettavissa meiltä paikan päältä.

Kalastaja heittaa perhoa koskessa Ruka-Kuusamossa

Kuusamon Keskusapteekin palvelupiste

Ruka Infossa on Kuusamon Keskusapteekin palvelupiste, josta voi ostaa yleisimpiä itsehoitolääkkeitä ja sidetarvikkeita.

Reseptilääkkeitä voi tilata talven aikana infosta Apteekin palvelupisteen kautta SkiBus-aikataulujen (linja 3) voimassaoloaikana. Reseptilääke (eResepti, paperi- tai puhelinmääräys) toimitetaan Kuusamon Keskusapteekista palveluhinnaston mukaisella taksalla apteekin palvelupisteeseen(Ruka Infoon), josta asiakas voi ne noutaa.

Tilauksen teon yhteydessä peritään 13 € toimitusmaksu, maksutavaksi käy käteinen ja pankkikortti. Reseptilääkkeet maksetaan noudettaessa käteisellä tai pankkikortilla.

Ruka Gym

Ruka Infon kautta pääset käyttämään Ruka Gymin palveluja. 

Ruka Infosta on mahdollista ostaa jäsenyyksiä ja kuntosalikäyntejä Ruka Gymille. Ruka Infosta tapahtuvista myyntitapahtumista Ruka Info perii palvelumaksun (7,5 % ostosummasta), joka lisätään kuntosalimaksun päälle. Palvelumaksu on voimassa 4.12.2021 alkaen. Huomioithan, että ostaessasi käynnin Ruka Infosta sinulle luodaan Ruka Gym -tili, jonka voit halutessasi luoda ennakkoon Ruka Gymin nettisivuilla.

Image
phone
040 6896 802
Image
email
info@rukakuusamo.fi
Image
Ruka-Kuusamo icon sijainti
Rukatunturintie 9, 93830 Rukatunturi