Olet täällä

010 325 1604
huhuu@urbanowl.fi
Rukatunturintie 9 (Kauppakeskus Kumpare)
93830
Rukatunturi

Urban Owl -eatery & bar-

 

Urban Owl:in talvisesonki on tullut päätökseensä! Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme ja tervetuloa jälleen kesäkuussa!

 
URBAN Owl on tuonut Rukan rinteille uudet tuulet! 

Kun haluat rennon urbaanin bistrotunnelman, tule meille! Jos valitset rennon saunaillan ja takkatulen, nouda tai kerro koordinaatit, niin toimitamme herkut suoraan teille! www.ruokaamokille.fi

Nostamme lautasille mm. höyryävät pastat, hiiligrillatut burgert, steak:it ja tottakai myös tunturin klassikot. Urban Owl:sta saat kuumat kaakaot, kahvit sekä suolaiset ja makeat rinnepäivän puhdittajat! RUOKAAMÖKILLE-listamme antimia voit myös ennalta tilata mobiilisti ja noutaa mukaasi haluttuna ajankohtana tai tilaa toimitettuna, kaikki käy! Löydät koko valikoiman osoitteesta:

Ruokaamökille.fi

MA-LA toimitamme tarjottavat suoraan mökeille, kymmenen kilometrin säteelle Rukan kylästä. Tarkemmat speksit ja koko listamme löydät osoitteesta www.ruokaamokille.fi

Urban Owl:in yhteistyö VEHO:n kanssa sähköistää Rukan keväthanget! 

Nyt kevätkaudella Urban Owl:in yhteistyössä VEHO:n kanssa RUOKAAMÖKILLE.FI-tilauksesi toimitetaan Mercedez-Benzin EQV 300 täyssähköautolla täysin paikallispäästöttömästi! Tunnistat auton RUOKAAMÖKILLE.FI Puhdasta nautintoa- teippauksista.

Talvisesongin aikana tulossa monia tapahtumia eri teemoilla, seuraa meitä somessa
Facebook Instagram

Tervetuloa, nähdään pöllössä!
Oooowl Yeah!
huhuu@urbanowl.fi

Urban Owl:in löydät Rukan kylästä, Rukatunturintie 9, tel: 010 325 1604