Olet täällä

010 325 1604
huhuu@urbanowl.fi
Rukatunturintie 9 (Kauppakeskus Kumpare)
93830
Rukatunturi

Urban Owl -eatery & bar-

URBAN Owl on tuonut Rukan rinteille uudet tuulet! 

Kun haluat rennon urbaanin bistrotunnelman, tule meille! Jos valitset rennon saunaillan ja takkatulen, nouda tai kerro koordinaatit, niin toimitamme herkut suoraan teille! www.ruokaamokille.fi

Mitäs laitetaan?
Urban Owl tarjoaa parhaat kattaukset meiltä ja maailmalta! 

Viikosta 9 Klo:14 lähtien nostamme lounaalla lautasille mm. höyryävät pastat, huiman kokoiset "Orecchia d Élefante"-schnitzelit ja tunturin klassikot. Nämä ja paljon muuta voit myös ennalta tilata mobiilisti ja noutaa mukaasi haluttuna ajankohtana tai tilata toimitettuna suoraan mökillesi, kaikki käy!

Olemme avanneet suuresti toivotun ja kysytyn ruokatoimituspalvelumme - RUOKAAMÖKILLE.FI Siirry siis sivulle http://www.ruokaamokille.fi/ ja tutustu uudistettuun valikoimaamme! Toimitukset klo:16:00 alkaen 10 km säteelle Rukan kylästä.

Urban Owl:in illassa klo 16-23 laitamme parempaa pöytään. Voit nauttia rennosta eurooppalaisesta bistrotunnelmasta, välimeren herkuista, yllätyksellisten cocktailien, pienpanimotuotteiden ja erinomaisten viinien kera! Tutustu ruokalistaan! Varaa pöytäsi ennakkoon netissä, meilillä huhuu@urbanowl.fi tai soittaen 010 325 1604. 

 

Talvisesongin aikana tulossa monia tapahtumia eri teemoilla, seuraa meitä somessa
Facebook Instagram

Ilta jatkuu, baari on auki, Urban drinks can make things get hot!

Tervetuloa, nähdään pöllössä!
Oooowl Yeah!
huhuu@urbanowl.fi