Olet täällä

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Holiday Club Kuusamon Tropiikki on monipuolinen ja lämmin hemmottelukeidas Rukan ja Kuusamon välimaastossa. Meiltä löytyy myös alueen ainoa kylpylä sekä keilahalli!

Hotelli Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Hotellista löytyy tasokkaita ja monipuolisia majoitusvaihtoehtoja: kahden hengen huoneita, perhehuoneita, kaksi suitea saunalla sekä lomahuoneistoja. Ravintola- ja kylpyläpalvelut täydentävät hotelliloman mukavuutta. Hotellissa on 120 kahden hengen huonetta (osa perhe-huoneita, joihin on mahdollista saada kaksi lisävuodetta).

Holiday Club -loma-asunnot

Holiday Club Kuusamon Tropiikissa sijaitsevat laadukkaat loma-asunnot ja  kävelymatkan päässä kylpylästä, Petäjälammen kauniiseen maisemaan rakennetut ylelliset paritalohuoneistot sekä luhtitalot takaavat lomallesi huippupuitteet. Kun haluat asua lomallasi tilavasti ja viettää aikaa omassa rytmissä, majoitu Holiday Club -loma-asuntoon.  Nauti ulkoilusta, kylpylän trooppisesta lämmöstä, hyvinvointipalveluista ja vain vartin ajomatkan päässä sijaitsevista Rukan rinteistä. Tutustu tarkemmin Kuusamon alueen Holiday Club -loma-asuntoihin.

Kuusamon Tropiikki tarjoaa tekemistä sisällä ja ulkona

Kuusamon Tropiikin ympäristo tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja reippailuun, joiden jälkeen voit rentoutua trooppisen vehreällä kylpyläosastolla tai nauttia hyvinvointiosaston hemmottelevista hoidoista. Kuusamon uusi 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee aivan Kuusamon Tropiikin vieressä. Kuusamon Tropiikin ympäristössä on myös frisbeegolfrata, jonka käyttö on maksutonta asiakkaillemme.

Holiday Club Kuusamon Tropiikin ympäristössä on kiintorastit kolmelle eri matkalle: 1 km, 2,1 km ja 3,4 km. Saat kiintorastien kartan lainaksi hotellin vastaanotosta.

Tropiikin ravintoloista herkkuja jokaiseen makuun

O'Learyksen tarjoama mutkaton murkina ja urheilua isolta screeniltä.  O`Learys on avoinna joka päivä klo 14.00-23.00 (keittiö avoinna -22:00). Samoissa tiloissa toimii myös keilahallimme ja Angry Birds Activity Park.

Kuusamon Tropiikki on toimiva kokouskohde 

Kuusamon Tropiikki sopii erittäin hyvin myös kokousasiakkaille. Hotellissa on useita yhdistettävissä olevia kokoustiloja. Lisäksi hotellin omasta viikko-ohjelmasta löytyy tekemistä joka päivälle.

Tervetuloa viihtymään Kuusamon Tropiikkiin!