Olet täällä

0404823828
ruka.colorado@ravintola.fi
Rukankyläntie 6
93830
RUKATUNTURI

Colorado Bar & Grill

Colorado Bar & Grill on keskellä kävelykylää Rukan ytimessä!  

Coloradon herkullinen Boss annos jota tarjoilemme ympäri vuoden myös pyhinä, takaa makuelämysten täyttymyksen periaatteella - jokaiselle jotakin. Ruokalistamme keskittyy runsaisiin Amerikan etelävaltioiden keittiöihin Mexico twistiä unohtamatta. Coloradon ribbseistä ja hampurilaisista on puhuttu jo pitkään ja pihvit grillaamme aidossa puuhiiliuunissa, joka tuo pihveihin ainutlaatuisen maun.

Coloradon yhteydessä toimii myös erillinen baari, jossa voi viettää iltaa tunnelmallisessa miljöössä tai vain pysähtyä lasilliselle ohi kulkiessaan. Screeniltä näytämme sesongilla livenä mm:Liiga,KHL,NHL kiekkoa sekä Valioliiga,Serie A,La Liga futista. Sesonkina baarissa live-iltoja, aina vapaa sisäänpääsy! Baarissamme Biljardipöytä ja flipperi.

High season aikaan ikäraja baarin puolelle klo 20.00 jälkeen on 20 vuotta. Alaikäiset lapset ovat toki tervetulleita ruokapuolelle vanhempiensa seurassa.

Meiltä löydät myös talvikaudella 1.9.2020 aamiaisen joka päivä buffetista. Suosittelemme maksamaan aamiaisen ski-inn hotellin vastaanottoon. 

Suosittelemme tekemään pöytävarauksen ennakkoon numerosta: 040-4823 828  tai sähköpostilla ruka.colorado@ravintola.fi  Tai myyntipalvelun kautta myynti@noho.fi
Huom! Varauksesi on voimassa vasta kun olet saanut meiltä kuittauksen! Sesonkina yli 10 henkilön ryhmille suosittelemme yhtenäistä menuvalintaa  palvelun sujuvuuden takaamiseksi.

Coloradon esittelyvideon löydätte täältä: https://vimeo.com/214506510

Ravintolamme Oivaraportin löydätte täältä: https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=colorado%20ruka&/