Olet täällä

Colorado Bar & Grill

Colorado Bar & Grill on keskellä kävelykylää Rukan ytimessä!  

Coloradon ruokalista keskittyy runsaisiin Amerikan etelävaltioiden keittiöihin Mexico twistiä unohtamatta. Coloradon ribbseistä ja hampurilaisista on puhuttu jo pitkään ja pihvit grillaamme aidossa puuhiiliuunissa, joka tuo pihveihin ainutlaatuisen maun.

Coloradon yhteydessä toimii myös erillinen baari, jossa voi viettää iltaa tunnelmallisessa miljöössä tai vain pysähtyä lasilliselle ohi kulkiessaan. Screeniltä näytämme sesongilla livenä huippuurheilua kotimaasta sekä kansainväliset pelit. Sesonkina baarissa live-iltoja, aina vapaa sisäänpääsy! Baarissamme biljardipöytä ja flipperi.

High season -aikaan ikäraja baarin puolelle klo 20.00 jälkeen on 20 vuotta. Alaikäiset lapset ovat toki tervetulleita ruokapuolelle vanhempiensa seurassa.

Suosittelemme tekemään pöytävarauksen ennakkoon Coloradon nettisivuilta, soittaen 040 4823 828  tai sähköpostilla ruka.colorado@ravintola.fi  tai myyntipalvelun kautta myynti@noho.fi
Huom! Varauksesi on voimassa vasta kun olet saanut meiltä kuittauksen! Sesonkina yli 10 henkilön ryhmille suosittelemme yhtenäistä menuvalintaa palvelun sujuvuuden takaamiseksi.

Coloradon esittelyvideo

Coloradon Oivaraportti