Olet täällä

Classic Pizza Ruka

Classic Pizza on herkullisista pizzoistaan tunnettu, suosittu sesonkiravintola hyvällä sijainnilla Rukan kylässä. 

Classic Pizzan menu

Parempaa pizzaa vuodesta 1996

Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, mutta jatkuvasti uudistuva pizzaravintola. Emme ole pelkkä pizzeria, vaan tarjoamme elämyksen: Viihtyisän ympäristön, ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun ja herkullisen ruoka- ja juomaelämyksen. Lupauksemme on alusta asti ollut olla se parempi pizzaravintola, johon asiakkaamme palaavat aina uudestaan syömään ja hengähtämään arjen keskellä. 

Raaka-aineista se lähtee

Herkullisen pizzan teko alkaa muutamasta yksinkertaisesta asiasta: jauhoista, vedestä, hiivasta ja merisuolasta. Hitaasti nostatettu taikina antaa reunoista rapean, täytteen alta ohuen, mutta mehevän pohjan. Lyhyt paistoaika takaa sen, että pizzapohja pysyy rapeana. Myös laadukas mozzarellajuusto on ratkaisevassa osassa pizzan valmistamisessa. Hyvän mozzarellajuuston seurassa muut herkulliset pizzatäytteemme - kuten Veijo Votkinin palvaama saunapalvi -  maistuvat entistäkin paremmalta. Siinä muutama meidän paremman pizzan salaisuus!

Eat Calm and Drink Champagne

Classic Pizza -ravintoloissa haluamme täydentää sekä arjen että juhlan ruokaelämyksiä hyvillä juomilla. Sattuman kautta tutustuimme nuoreen ja dynaamiseen yrittäjäperheeseen, joka tuottaa Ranskan tilallaan Legras-samppanjaa, josta on muodostunut nimikkosamppanjamme. Perinteitä kunnioittaen ja nykyaikaa hyödyntäen he valmistavat viiniä, joka on myynnissä 50 Michelin-ravintolassa ympäri maailmaa. Ja myös meillä. Legras Grand Cru Blanc de Blancs -samppanja on tehty 100 % Chardonnay-rypäleistä. Se on kuiva, rehevä ja pitkä maultaan. Voilà!

Olemme avoinna talvikauden avajaisista vappuun päivittäin. 
Emme valitettavasti ota pöytävarauksia. Ravintolamme on suuri ja vaihtuvuus nopeaa, teillekin varmasti vapautuu tilaa viimeistään pienen odottelun jälkeen.

Toivotamme hyvän pizzan ja samppanjan ystävät tervetulleeksi Classic Pizzan viihtyisään ilmapiiriin!