Alamäkipyöräilyä Ruka-Kuusamossa

Funduro-tapahtumia julkaistu Kitka MTB-viikonlopulle

Hyviä uutisia! Julkaisimme Funduro-tapahtumia Kitka MTB -viikonlopulle. Tässä tietoja uusista sekä myös jo julkaistuista tapahtumista.

Funduro-Leiri 26.-27.7.2023

Suosittu Funduro-Leiri saa jatkoa Rukalla! Lerin resepti on yksinkertainen, kaksi päivää täynnä ajamista ja valmennusta. Saat opastusta pienryhmissä kokeneelta valmentajalta, tasoryhmiä on aina ratatykeistä tuleviin bermihirmuihin! Leiriltä saat kaikki vinkit viikonlopun kilpailuihin valmistautumiseen.

https://www.fundurocup.fi/leiriruka/

Funduro: more is more 28.7.2023, Ruka

Bike park reittejä käyttävä matalan kynnyksen hissiendurokilpailu. 3-4 reittiä, aja niin monesti kuin kerkeät tai jaksat, parhaat ajat jää voimaan, eli ainakaan väärästä ajolinjasta voitto ei jää kiinni. Kaikille löytyy oma sarja ja luokka!

https://www.fundurocup.fi/moreismore/

Rookie DH

Saarua Berms -rata valjastetaan taas leppoisampaan DH kisaan. Kun haluat mennä täysiä, mutta Kelon reitti tuntuu vielä hieman haastavalta, niin vastaavanlainen jännitys löytyy täältä.

DH SM 28.-29.7. 2023

DH Cupin osakilpailu ja samalla Suomen mestaruus ratkotaan Rukalla. Reittinä toimii Kelon musta reitti pienin muutoksin. Erittäin mukava laji seurata myös vierestä.

https://www.suomidh.fi/events/suomi-dh-cup-4-ruka/

Funki

Maastopöyräseikkailu ympäri Rukaa. Suorita tehtävärasteja ja löydä jotain uutta. Funkiin osallistuminen on ilmaista, jos osallistut johonkin muuhun Kitkan kilpailuista. Tehtäviä julkaistaan vähitellen ja jotkin niistä on ehkä suoritettavissa ennen Kitkaa. Eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa!

https://www.fundurocup.fi/funki/