Lumilautailun Spring Camp 2024

Tervetuloa Ruka Spring Campille 2.-5.5.2024!

Tule mukaan laskemaan pehmeällä kevätlumella, oppimaan uusia temppuja taitotasosi mukaisessa ryhmässä, osallistumaan rentoihin kilpailuihin sekä saamaan uusia kavereita lumilautailun parissa.

Leirin yhteistyökumppaneina toimii Burton ja Lumilautaliitto

Aika
2.5.2024 - 5.5.2024
Paikka
Rukan rinnealue
Lapset & Nuoret Rinteet
Spring_Camp_2022_Iina_Niskanen_2

Spring Camp on tarkoitettu juniori lumilautailijoille, sukupuoleen tai toimintakykyyn katsomatta. Leirille voi osallistua yhtä lailla niin aloittelevat freestyle-lumilautailijat (joilta onnistuu jo kääntyminen, jarruttaminen ja omatoiminen ankkuri- ja tuolihissin käyttö) kuten myös taitavammatkin, kilpailuissa aikaisemmin käyneet lumilautailijat. Laskemisen lisäksi leiriohjelmassa on rentoa iltaohjelmaa, pelejä, kisoja sekä muuta hauskaa hyvällä porukalla. Teemme lisäksi alle 8-vuotiaille oman pienryhmän mikäli osallistujia on 5 laskijaa.

Leiri on jaettu kahteen osaan: juniorileiriin sekä aikuisten lumilautaleiriin. Juniorileirille otetaan ensimmäiset 70 ilmoittautunutta (min. 40 leiriläistä leirin toteutumiseen) ja aikuisten leirille 8 ilmoittautunutta (min. 5 leiriläistä leirin toteutumiseen).

Lisätiedot

Satu Järvelä / Bueno & co: 040-5855 550, lumilautaleirit@gmail.com

Oikeudet muutoksiin pidetään.

Spring Campin yhteistyökumppanit ovat Ruka ja Lumilautatliitto.
Lisätiedot:
Satu Järvelä / Bueno & co
040-5855 550
lumilautaleirit@gmail.com


Oikeudet muutoksiin pidetään. Mahdolliset Rukatunturi Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.