TYÖPAIKAT RUKALLA JA KUUSAMOSSA

Meiltä löytyy töitä tekijöille. Tervetuloa!

TÖIHIN TUNTURIIN?

Työnteko tunturissa on monelle meistä elämän suola tai jopa se ainoa oikea tapa nauttia Suomen talvesta ja sen suomista harrastusmahdollisuuksista. Työhakemukset kannattaa lähettää hyvissä ajoin, vaikka työvoiman tarve on suurin luonnollisestikin talven kiireisimpien sesonkien (joulu-uusivuosi ja hiihtolomat-pääsiäinen) aikaan.

MEILLÄ ON JATKUVASTI AVOINNA UUSIA TYÖPAIKKOJA

Avoinna oleviin työpaikkoihin hakemisen lisäksi voit kokeilla myös lähettää avoimen työhakemuksen sinua kiinnostavalle työnantajalle. Tutustu Ruka-Kuusamon yrityksiin >

KUUSAMON KAUPUNKI TYÖLLISTÄÄ

Tutustu Kuusamon kaupungin työtarjontaan tai jätä avoin hakemus sijaisuuksiin. 

Kuusamon kaupungin työpaikat

PÄIVÄHOITO KUUSAMOSSA

Kuusamon kaupungin päiväkodit ovat avoinna ma-pe klo 6:30-17:30, mukaan lukien Rukan päiväkoti. Ympärivuorokautista hoitoa tarjoaa Maaseläntien Vuorokoti Kuusamon keskustassa.

Kuusamon päiväkodit

HENKILÖKUNNAN ASUMINEN & EDUT

Osa työnantajista tarjoaa yhteismajoitusta, mutta suosittelemme selvittämään majoitusmahdollisuudet etukäteen. Kuusamon Vuokratalot ja alueen kiinteistönvälittäjät vuokraavat asuntoa lyhyt- ja pitkäaikaisesti. Rukalla liikkuu talvikaudella maksuton SkiBus, joten yksi vaihtoehto on pyrkiä löytämään vuokramökki SkiBus-reitin varrella. 

Joihinkin työsuhteisiin sisältyy kausikortti Rukan rinteillä ja tiettyjä henkilökunta-alennuksia.