TYÖPAIKAT RUKALLA JA KUUSAMOSSA

Meiltä löytyy töitä tekijöille. Tervetuloa!

TÖIHIN TUNTURIIN?

Työnteko tunturissa on monelle meistä elämän suola tai jopa se ainoa oikea tapa nauttia Suomen talvesta ja sen suomista harrastusmahdollisuuksista. Työhakemukset kannattaa lähettää hyvissä ajoin, vaikka työvoiman tarve on suurin luonnollisestikin talven kiireisimpien sesonkien (joulu-uusivuosi ja hiihtolomat-pääsiäinen) aikaan.

AVOIMET TYÖPAIKAT NYT!

Oletko maailman paras matkailuneuvoja (tai ainakin haluaisit olla)?
Päivitetty 7.12.2017: Haemme rennon mukavaan työyhteisöömme aktiivista ja iloista työkaveria Rukan matkailuneuvontaan! Tule Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n matkailuneuvojaksi määräaikaiseen osa-aikatyöhön, jonka toimenkuvaan sisältyy asiakaspalvelua ja matkailuopastusta Ruka Infossa. Työsuhde kestää 30.4.2018 asti ja työaika on arviolta 15 tuntia/viikko. Työ alkaa heti kun löydämme Sinut!

Odotamme Sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruka-Kuusamon alueen tuntemus, matkailualan koulutus sekä muu kielitaito katsotaan eduksi. Palkkaus MaRaVa Tes. Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset mats.lindfors@rukakuusamo.fi. Lähetä hakemuksesi heti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ruka-Kuusamo Matkailu ry:ssä on 140 jäsenyritystä, jotka edustavat yli 90 % alueen matkailutulosta. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää Ruka-Kuusamon matkailualueella toimivien yritysten toimintaympäristöä, lisätä alueen kansainvälistä ja kansallista vetovoimaisuutta ja tunnettavuutta sekä kasvattaa matkailusta saatavaa tuloa ja työllisyyttä siten, että matkailuyritysten edut otetaan huomioon kestävällä tavalla.

MEILLÄ ON JATKUVASTI AVOINNA UUSIA TYÖPAIKKOJA

HENKILÖKUNNAN ASUMINEN & EDUT

Osa työnantajista tarjoaa yhteismajoitusta, mutta suosittelemme selvittämään majoitusmahdollisuudet etukäteen. Kuusamon Vuokratalot ja alueen kiinteistönvälittäjät vuokraavat asuntoa lyhyt- ja pitkäaikaisesti. Rukalla liikkuu talvikaudella maksuton SkiBus, joten yksi vaihtoehto on pyrkiä löytämään vuokramökki SkiBus-reitin varrella. 

Joihinkin työsuhteisiin sisältyy kausikortti Rukan rinteillä ja tiettyjä henkilökunta-alennuksia.

KUUSAMON KAUPUNKI TYÖLLISTÄÄ

Tutustu Kuusamon kaupungin työtarjontaan tai jätä avoin hakemus sijaisuuksiin. 

Kuusamon kaupungin työpaikat

PÄIVÄHOITO KUUSAMOSSA

Kuusamon kaupungin päiväkodit ovat avoinna ma-pe klo 6:30-17:30, mukaan lukien Rukan päiväkoti. Ympärivuorokautista hoitoa tarjoaa Maaseläntien Vuorokoti Kuusamon keskustassa.

Kuusamon päiväkodit