Olet täällä

Pystyvälilehdet

accomodtion
Rukan matkakauppa
Majoitus
Esim. 17.11.2018
activity
Rukan matkakauppa
Aktiviteetit
Tekemistä jokaiselle lomapäivälle!

Koskenlaskua, melontaa, vaellusta, kalastusta, golfia ja kaikkea muuta kivaa!

VARAA SEIKKAILUSI
travel
Rukan matkakauppa
Matkustaminen
Lento-, juna- ja bussiliput löydät täältä!

Edestakainen matka lentäen Kuusamoon tai junalla Ouluun alle 130 eurolla.

VARAA NYT
package
Rukan matkakauppa
Offers & Packages
Tutustu Ruka-Kuusamon paketteihin ja tarjouksiin ja varaa omasi pian - parhaat edut viedään käsistä.

KATSO PAKETIT
tickets
Rukan matkakauppa
Pääsyliput
Liput parhaisiin bileisiin!

JVG, Isac Elliot, Anna Abreu, Stig, Kasmir, Pete Parkkonen, Jenni Vartiainen, Jukka Poika, Apulanta, Elastinen...

VARAA BILELIPUT
lifts
Rukan matkakauppa
Hissiliput
Hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30 % lisäalennus!

NÄYTÄ HISSILIPPUHINNAT

Rukan kävelykylä

Rukan ainutlaatuinen kävelykylä tarjoaa majoitusta ja palveluja aivan rinteiden juurella!


Rukan kylä palvelee lomalaisia läpi kesän 2018

Rukan eturinteillä urakoidaan uuden tuolihissin ja gondolin parissa, mistä syystä kesäkelkkarata ja maisemahissi ovat poissa käytöstä kesän 2018 ajan. Samoin Rukan tunturialueella kiertävä frisbeegolfrata on poissa käytöstä. Hissityömaan lisäksi Rukan kylässä rakennetaan hotelli Ruka Ski Chaletsille uutta laajennusosaa.

Rakennustyömaista huolimatta kylän palvelut ja aktiviteetit ovat hyödynnettävissä koko kesälomasesongin ajan. Karhunkierroksen lähtöpisteelle on kulku auki hissityömaan vierestä ja Rukan lähireitit, muun muassa Valtavaaran huiputus sekä Rukan ympärysreitti, ovat kierrettävissä koko kesän ajan. Pahoittelemme rakennustöistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja uutuuksista: www.ruka.fi/uutuudet.

Rukan kesäpelialue

Rukan kylässä sijaitsevalla kesäpelialueella voi pelata maksutta perinteisiä mökkipelejä kuten pentanqueta ja mökkitikkaa. Välineitä peleihin lainaavat Ruka Info, Scandic Rukahovi sekä RukaStore. Rukan kylän minigolfradalle voi vuokrata pelivälineet RukaStoresta, samoin kuin maastopyöriä (myös sähköfättäreitä) Rukan ympäri kulkeville maastopyöräreiteille. RukaStoresta voi vuokrata polkuveneitä sekä ostaa kalastuslupia ja vuokrata kalastusvälineitä eturinteiden juurella sijaitsevaan Kaltiolampeen. Talvijärven ympäristöstä löytyy perheille suunnattu 9-reikäinen frisbeegolf-rata; lisäksi Talvijärven ympäristöstä löytyy rata aktiivipelaajille (vain korit, ei heittopaikkoja); kiekkoja vuokraavat RukaStore ja Rukahovin vastaanotto. Kuntoilijat viihtyvät Rukan FIS-ladun kupeessa löytyvällä ulkoliikuntapaikalla, josta on hienot maisemat Talvijärvelle. Tutustu myös Rukan maksuttomaan kesäohjelmaan.

Rukan kävelykylä koostuu seuraavista kokonaisuuksista:

Yhteystiedot   Aukioloajat

Kaikki alueen paikallisliikenteen bussit (SkiBus, lentokenttäbussi, Karhunkierrosbussi yms. reittiliikenteen linjat) pysähtyvät Rukan kylän eteläisellä laidalla olevassa kääntöympyrässä

Paikallisliikenne   

Ruka Free Wlan - maksuton langaton verkko Rukan kylässä! 

Useissa majoituskohteissa on maksuton nettiyhteys ja Rukan kylässä on maksuton langaton verkko. Kauppakeskus Kumpareessa Ruka Infon yhteydessä on yksi asiakaspääte, jota voi käyttää maksutta. Tulostusmahdollisuus, voi käyttää muistitikkua.