Mats Lindfors, Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n toimitusjohtaja

Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n toimitusjohtaja siirtyy uusiin haasteisiin

Julkaistu 23.1.2024

Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n toimitusjohtaja Mats Lindfors siirtyy uusiin haasteisiin kevään aikana ja matkailuyhdistys avaa toimitusjohtaja haun välittömästi.

Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n toimitusjohtaja Mats Lindfors on siirtymässä uusiin haasteisiin huhtikuussa 2024.  Hän on toiminut tehtävässään 10 vuotta.

Hänen aikanaan ja johdollaan on matkailualueen yhteistyötä kehitetty monella eri tapaa: verkostoiduttu laajemmin, tehty tiivistä yhteistyötä matkailualueen yritysverkoston, Kuusamon kaupungin ja muiden yhteistyöverkostojen, kuten Pohjois-Pohjanmaan liiton ja Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpoliksen kanssa.

Tärkeää on ollut alueen tapahtumien ja ympärivuotisuuden kehittäminen, sekä yhteistyö eri tahojen kanssa isojen tapahtumien kuten Ruka Nordicin osalta.

Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n hallitus kiittää lämpimästi Matsia työstä mitä hän tehnyt alueen hyväksi. Hän on sinnikkäästi ja menestyksekkäästi vienyt eteenpäin kehitysasioita, ollut aktiivinen toimija kehityshankkeiden saamiseksi alueelle, jotka puolestaan ovat parantaneet yritysten menestymismahdollisuuksia. Matsilla on ollut kyky nähdä kauemmas ja uskoa positiivisesti asioiden järjestyvän. Toivotamme Matsille onnea ja menestystä tulevissa tehtävissään, sekä luistavia suksia laduilla ja puutereilla!

”Minulla on ollut suuri ilo työskennellä ja asua Kuusamossa vahvan kehityksen aikana. Haluan kiittää matkailuyrityksiä, kaupunkia ja laajaa sidosverkostoa vahvasta ja tuloksekkaasta yhteistyöstä. Osaavia kollegoita unohtamatta! Kiitos. Matka ja matkailun kehittäminen jatkuu!”, sanoo Mats Lindfors.

Ruka-Kuusamo Matkailu ry on vuonna 2002 perustettu yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää alueen vetovoimaisuutta ja tunnettuutta ympärivuotisena matkailukohteena kotimaassa ja kansainvälisillä markkinoilla. Tavoitteemme on olla Suomen suosituin ympärivuotinen matkailukohde vuonna 2026. Yhdistyksen toiminnassa on mukana noin 150 yritystä, jotka edustavat yli 95 %: a alueen matkailutulosta. Yhdistyksen ydintehtäviä ovat kehittää alueen vetovoimaisuutta ja tunnettuutta ympärivuotisena matkailualueena, edistää matkailualueen yhteistä kansainvälistä myynti—ja markkinointitoimintaa, kehittää lentoliikennettä Kuusamoon ja alueen sisällä olevia liikkumispalveluita, sekä toimia matkailualan edunvalvojana alueellamme. 

Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n uuden toimitusjohtajan haku avataan välittömästi.

Lisätietoja:

Ruka-Kuusamo Matkailu ry, hallituksen puheenjohtaja Marko Säkkinen, marko.sakkinen@lomarengas.fi, puh. 0500 466 173
Ruka-Kuusamo Matkailu ry, toimitusjohtaja Mats Lindfors, mats.lindfors@rukakuusamo.fi, puh. 0400 747 356