Konttainen, Ruka-Kuusamo

#getlappi – Missä kesäpäivä on loppumaton

Ruka-Kuusamo saksalaisten tietoisuuteen

Tiedote julkaistu 20.4.2022

Ruka-Kuusamo, Salla, Syöte, Posio, Suomussalmi ja Taivalkoski käynnistivät 1.4.2022 yhteisen kesäkampanjan Saksassa.

Kampanjan kutsuu seikkailunhaluisia ja luonnossa viihtyviä ihmisiä nauttimaan loppumattomasta kesäpäivästä ja kokemaan unohtumattomia elämyksiä keskiyön auringon alla. Kampanjan tavoite on lisätä alueen kesän tunnettuutta, ja inspiroida kohderyhmää matkustamaan alueelle käyttäen Finnairin lentoja Helsingin kautta Kuusamoon.

Jotta viesti loppumattoman kesäpäivän mahdollisuuksista tavoittaisi kohderyhmän tehokkaasti, kampanjassa hyödynnetään monia eri markkinointikanavia. Monipuolinen digimainonta, lehdistötiedotteet, brändiyhteistyö sekä media- ja vaikuttajamatkat luovat edellytykset sille, että Ruka-Kuusamon, Sallan, Syötteen, Posion, Suomussalmen ja Taivalkosken tunnettuus lisääntyy merkittävästi saksalaisten kohderyhmien keskuudessa.

Kampanjan sivut löytyvät osoitteesta: 

Käynnissä oleva kesäkampanja on jatkoa menestyksekkäälle talvikampanjalle, joka toteutui menneen talvikauden aikana niin ikään Saksan markkinalle. Kampanja tavoitti eri markkinointivälineitä pitkin miljoonia ihmisiä. Talvikampanjassa olivat mukana Ruka-Kuusamo, Salla, Syöte sekä Taivalkoski, ja se rahoitettiin Naturpolis Oy:n hallinnoimasta Matkailuyritykset takaisin kasvun tielle -hankkeesta.

Käynnistynyt kesäkampanja toteutuu Naturpolis Oy:n hallinnoiman Gateway to Land of National Parks -hankkeen kautta.

Lisätietoja: Anna-Riitta Sulander, projektipäällikkö/Gateway to Land of National Parks, anna-riitta.sulander@naturpolis.fi