Edelweiss lentää Kuusamoon, kuva Salla Karhumaa

Edelweiss pidentää lentosarjaansa Kuusamoon

Julkaistu 7.5.2024

Edelweissin uusi lentosarja Kuusamoon talvella 2023-2024 oli menestys, samoin kuin kyseisen lentoyhtiön muutkin Lapin lennot. Tästä johtuen Edelweiss laajentaa merkittävästi lentosarjojaan Suomen Lappiin talvikaudella 2024-2025. 

Zürichistä lennetään nyt Kuusamoon joulukuun puolivälistä maaliskuun alkuun asti perjantaisin. Kuusamon lisäksi yhtiö lentää talvikaudella 2024-2025 Pohjois-Suomessa myös Ivaloon, Kittilään ja Rovaniemelle.

Kittilän, Rovaniemen, Ivalon ja Kuusamon kasvaneen tarjonnan sekä Norjassa tehtävien uusien kohde-avausten johdosta Edelweiss tarjoaa kattavan ja houkuttelevan valikoiman lentoja Pohjois-Skandinaviaan talvikaudella 2024-2025. Yksittäisiä kohteita voi myös yhdistää toisiinsa osana kiertomatkaa.

Edelweiss on Sveitsin johtava lomalennoista vastaava lentoyhtiö, joka lennättää matkustajat maailman kauneimmille kohteille. Lentoyhtiö varmistaa matkustajilleen miellyttävän ja huolettoman matkan kohteeseen sekä huolehtii vieraistaan sitoutuneesti ja sydämellisesti. Edelweiss on Swiss International Air Linesin (SWISS) sisaryhtiö ja osa Lufthansa-konsernia.