Olet täällä

08 8600 250
info@rukakuusamo.fi
Rukatunturintie 9 / Kumpare
93830
RUKATUNTURI

Ruka Info - Matkailuneuvonta

Matkailuneuvonta: Meiltä löydät Ruka-Kuusamo alueen esitteet ja kartat. Tämän lisäksi meiltä saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, käyntikohteista, nähtävyyksistä, ruokapaikoista ja alueen reiteistä. Myynnissä muun muassa alueen maastokarttoja sekä kirjoja alueesta.

Ohjelmapalvelut: Rukan nettisivuilta varattavissa olevat ohjelmapalvelut ostettavissa myös neuvontapisteestämme. Maksuvälineinä käy kortti tai käteinen.

Jokialueiden kalastusluvat: Kitkajoen yläjuoksun, Oulanka- ja Kitkajoen yhteisluvan, Kuusinkijoen ja Naatikkajoen luvat ostettavissa meiltä paikan päältä.

Kuusamon Keskusapteekin palvelupiste: Ruka Infossa on Kuusamon Keskusapteekin palvelupiste, josta voi ostaa yleisimpiä itsehoitolääkkeitä ja sidetarvikkeita.

Reseptilääkkeitä voi tilata talven aikana infosta Apteekin palvelupisteen kautta SkiBus-aikataulujen (linja 3) voimassaoloaikana. Reseptilääke (eResepti, paperi- tai puhelinmääräys) toimitetaan Kuusamon Keskusapteekista palveluhinnaston mukaisella taksalla apteekin palvelupisteeseen(Ruka Infoon), josta asiakas voi ne noutaa. Tilauksen teon yhteydessä peritään 12 € toimitusmaksu, maksutavaksi käy käteinen ja pankkikortti. Reseptilääkkeet maksetaan noudettaessa ainoastaan käteisellä, pankkikortti ei käy.

Ruka Gym sekä suihkutilat: Ruka Infon kautta pääset myös käyttämään Ruka Gymin palveluja sekä suihkutiloja. Huomioi, että suihkutilojen käyttö ei sisälly Ruka Gymin käyntikertaan. Suihku: 6 €/aikuinen, 4 €/lapsi, pyyhe 5 €. 

Aulatilassa on asiakkaiden käytössä Rukan kylän maksuton langaton verkko omien läppärien käyttäjille. Tulostusmahdollisuus (tiedostot sähköpostitse infon meiliin).