Olet täällä

08 8600 250
info@rukakuusamo.fi
Rukatunturintie 9 / Kumpare
93830
RUKATUNTURI

Ruka Info

Ruka Info sijaitsee Kauppakeskus Kumpareessa Rukalla, Rukatunturintie 9. Infosta löytyvät Ruka-Kuusamo alueen esitteet ja kartat. Infosta saat myös tietoa ajankohtaisista tapahtumista, käyntikohteista, nähtävyyksistä, ruokapaikoista ja alueen reiteistä. Infosta voit varata myös ohjelmapalveluja.

Infon palvelut

Infon myyntituotteisiin kuuluvat muun muassa vaellus- ja matkailukartat. Infosta voit myös varata aktiviteettejä. Alueen viehekalastusluvat voit hankkia keskitetysti infon asiakaspalvelutiskiltä. Saman katon alla Rukan Infon kanssa sijaitsevat liikkeet löydät Kauppakeskus Kumpareen alta. Aulatilassa on asiakkaiden käytössä maksuton internet -asiakaspääte sekä langaton verkko omien koneiden käyttäjille. Rukan keskusaukiolla sijaitsee lasten leikkipaikka ja tilava maanalainen parkkihalli.

Kuusamon Keskusapteekin palvelupiste

Ruka Infossa on Kuusamon Keskusapteekin palvelupiste, josta voi ostaa yleisimpiä itsehoitolääkkeitä ja sidetarvikkeita.

Reseptilääkkeiden toimitus talvikaudelta 20-21 päättynyt. 

Reseptilääkkeitä voi tilata talven aikana infosta Apteekin palvelupisteen kautta SkiBus-aikataulujen (linja 3) voimassaoloaikana. Reseptilääke (eResepti, paperi- tai puhelinmääräys) toimitetaan Kuusamon Keskusapteekista palveluhinnaston mukaisella taksalla apteekin palvelupisteeseen, josta asiakas voi ne noutaa. Tilauksen teon yhteydessä peritään 12 € toimitusmaksu, maksutavaksi käy käteinen ja pankkikortti. Reseptilääkkeet maksetaan noudettaessa ainoastaan käteisellä, pankkikortti ei käy.