Olet täällä

08 8600 250
info@rukakuusamo.fi
Rukatunturintie 9 / Kumpare
93830
RUKATUNTURI

Ruka Info

Ruka Info sijaitsee Kauppakeskus Kumpareessa Rukalla, Rukatunturintie 9. Infosta löytyvät Rukan, Kuusamon ja lähikuntien esitteet ja kartat. Infosta saat myös tietoa ajankohtaisista tapahtumista, käyntikohteista, nähtävyyksistä, ruokapaikoista ja alueen reiteistä. Infosta voit varata myös ohjelmapalveluja sekä kysyä apua majoitusvarauksiin. 

Infon palvelut

Infon myyntituotteisiin kuuluvat muun muassa vaellus- ja matkailukartat. Alueen viehekalastusluvat voit hankkia keskitetysti infon asiakaspalvelutiskiltä. Saman katon alla Rukan Infon kanssa sijaitsevat liikkeet löydät Kauppakeskus Kumpareen alta. Aulatilassa on asiakkaiden käytössä maksuton internet -asiakaspääte sekä langaton verkko omien koneiden käyttäjille. Rukan keskusaukiolla sijaitsee lasten leikkipaikka ja uusi tilava maanalainen parkkihalli.

Kuusamon Keskusapteekin palvelupiste

Ruka Infossa on Kuusamon Keskusapteekin palvelupiste, josta voi ostaa yleisimpiä itsehoitolääkkeitä ja sidetarvikkeita. Myös reseptilääkkeitä voi tilata talven aikan Apteekin palvelupisteen kautta SkiBus-aikataulujen voimassaoloaikana. Reseptilääke (eResepti, paperi- tai puhelinmääräys) toimitetaan Kuusamon Keskusapteekista palveluhinnaston mukaisella taksalla apteekin palvelupisteeseen, josta asiakas voi ne noutaa. Tilauksen teon yhteydessä peritään 12 € toimitusmaksua. Maksutavaksi käy käteinen ja pankkikortti. Lääkkeet maksetaan noudettaessa ainoastaan käteisellä. Pankkikortti ei käy. 

Ruka info on avoinna päivittäin klo 10-16.  Tervetuloa viihtymään kanssamme!