Pulkkailu

Lapsiperheiden suosikkilaji

Perheen varttuneemman väen viettäessä aikaa Rukan rinteilla ja muiden talviseikkailujen parissa perheen nuorimmat viihtyvät pulkkamäessä. 

Pulkkailu Rukalla ja Kuusamossa on maksutonta pois lukien Snow Tubing Rosa & Rudolf Family Parkissa ja mahdolliset muihin elämyksiin sisällytetyt pulkkailut. 

Pulkkamäet Rukalla ja Kuusamossa, ajankohtaista: 

Pulkkailu Rukan rinteillä on sallittua ainoastaan sille osoitetuilla paikoilla ja tiettyinä ajankohtina. Rattikelkkailua on tarjolla rinteillä 5, 16 ja 18 lauantaista torstaihin klo 19.30-21.30. Kaudella 2021-2022 rattikelkkailu on avoinna 4.12.-17.4. (maksullinen, lipunmyynti alkaa klo 19, kelkkoja rajoitettu määrä).  

Rukan kylän pulkkamäet; Eturinteen pulkkamäki: 
Rukan kylän liukurimäki (leikkipuiston vieressä) ja Rukan kylän/Eturinteiden pulkkamäki.

Maston pulkkamäki:
Mastorinteiden alueella Välirinteen vieressä on leveä ja pitkä pulkkamäki. Runsaasti parkkitilaa, tulisteluun laavu, Masto ala-asemalla wc-tilat (avoinna hissien aukioloaikojen mukaan).

Snow Tubing: 
Rosa & Rudolf Family Parkin Snow Tubing on maksullinen, katso rinteiden aukioloajat.

Kuusamon keskustan pulkkamäki: 
Liikuntakeskuksen "teletappimaa" (Kitkantie 42). 

Pulkat, liukurit ja rattikelkat

Mäenlaskuun tarvittavat välineet vuokraat kätevästi Rukan kylässä Piste-vuokraamosta tai Itä-Rukalla VuosselinPortin vuokraamosta. Liukureita ja pulkkia myyvät RukaStore ja Sale Ruka

Pulkka kantoon ja baanalle

Ski-Inn majoittujille tarjoamme pulkat lainaan veloituksetta Ski-Inn Hotel RukaVillagen vastaanotosta. Pulkkia rajallinen määrä, ei ennakkovarauksia!

Varaa Ski-Inn majoitus