Pulkkamäet Rukalla ja Kuusamossa

Lapsiperheiden suosikkilaji

Perheen varttuneemman väen viettäessä aikaa Rukan rinteilla ja muiden talviseikkailujen parissa perheen nuorimmat viihtyvät pulkkamäessä. 

Pulkkailu Rukalla ja Kuusamossa on maksutonta pois lukien Snow Tubing Rosa & Rudolf Family Parkissa ja mahdolliset muihin elämyksiin sisällytetyt pulkkailut. 

Pulkkamäet Rukalla ja Kuusamossa, ajankohtaista: 

Pulkkailu Rukan rinteillä on sallittua ainoastaan sille osoitetuilla paikoilla ja tiettyinä ajankohtina. Rattikelkkailua on tarjolla rinteillä 5, 16 ja 18 iltaisin klo 19.30-21.30 lauantaista torstaihin Joulukuusta huhtikuulle (maksullinen, lipunmyynti alkaa klo 19, kelkkoja rajoitettu määrä).  

Rukan kylän pulkkamäet; Eturinteen pulkkamäki suljettu: 
Rukan kylän liukurimäki (leikkipuiston vieressä) ja Rukan kylän/Eturinteiden pulkkamäki.

Maston pulkkamäki; avoinna luonnonlumella:
Mastorinteiden alueella Välirinteen vieressä on leveä ja pitkä pulkkamäki. Runsaasti parkkitilaa, tulisteluun laavu, Masto ala-asemalla wc-tilat (avoinna hissien aukioloaikojen mukaan).

Snow Tubing; Suljettu: 
Rosa & Rudolf Family Parkin Snow Tubing on maksullinen, katso rinteiden aukioloajat.

Kuusamon keskustan pulkkamäki; avoinna luonnonlumella: 
Liikuntakeskuksen "teletappimaa" (Kitkantie 42). 

Pulkat, liukurit ja rattikelkat

Mäenlaskuun tarvittavat välineet vuokraat kätevästi Rukan kylässä Piste-vuokraamosta tai Itä-Rukalla VuosselinPortin vuokraamosta. Liukureita ja pulkkia myyvät RukaStore ja Sale Ruka

Pulkka kantoon ja baanalle

Ski-Inn majoittujille tarjoamme pulkat lainaan veloituksetta Ski-Inn Hotel RukaVillagen vastaanotosta. Pulkkia rajallinen määrä, ei ennakkovarauksia!

Varaa Ski-Inn majoitus