Pulkkamäet Rukalla ja Kuusamossa

Lapsiperheiden suosikkilaji

Perheen varttuneemman väen viettäessä aikaa Rukan rinteilla ja muiden talviseikkailujen parissa perheen nuorimmat viihtyvät pulkkamäessä. 

Pulkkailu Rukalla ja Kuusamossa on maksutonta pois lukien Snow Tubing Rosa & Rudolf Family Parkissa ja mahdolliset muihin elämyksiin sisällytetyt pulkkailut. 

Pulkkamäet Rukalla ja Kuusamossa, ajankohtaista: 

Pulkkailu Rukan rinteillä on sallittua ainoastaan sille osoitetuilla paikoilla ja tiettyinä ajankohtina. Uutta talvelle 2018-2019: Rattikelkkailua on tarjolla rinteillä 5, 16 ja 18 iltaisin klo 19.30-21.30 lauantaista torstaihin 14.1.–30.4.2019 (maksullinen, lipunmyynti alkaa klo 19, kelkkoja rajoitettu määrä).  Huom! Rattikelkkailua poikkeuksellisesti myös perjantaina 26.4.

Rukan kylän pulkkamäet

Rukan kylän liukurimäki (leikkipuiston vieressä) ja Rukan kylän/Eturinteiden pulkkamäki.

Maston pulkkamäki

Mastorinteiden alueella Välirinteen vieressä on leveä ja pitkä pulkkamäki. Runsaasti parkkitilaa, tulisteluun laavu, Masto ala-asemalla wc-tilat (avoinna hissien aukioloaikojen mukaan).

Snow Tubing; suljettu kaudelta 18-19

Rosa & Rudolf Family Parkin Snow Tubing on maksullinen, katso rinteiden aukioloajat.

Kuusamon keskustan pulkkamäki

Liikuntakeskuksen "teletappimaa" (Kitkantie 42). 

Pulkat, liukurit ja rattikelkat

Mäenlaskuun tarvittavat välineet vuokraat kätevästi Rukan kylässä Piste-vuokraamosta tai Itä-Rukalla VuosselinPortin vuokraamosta. Liukureita ja pulkkia myyvät RukaStore ja Sale Ruka

Pulkka kantoon ja baanalle

Ski-Inn majoittujille tarjoamme pulkat lainaan veloituksetta Ski-Inn Hotel RukaVillagen vastaanotosta. Pulkkia rajallinen määrä, ei ennakkovarauksia!

Varaa Ski-Inn majoitus