Kitka MTB - Ruka Mountain Bike Weekend 30.7.-1.8.2021

KITKA-maastopyöräilytapahtuma valtaa Rukan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Alamäkipainotteinen viikonloppu tarjoaa vauhdin hurmaa niin kisaajille, viikonlopun viettoon saapuville harrastajakuskeille kuin menevää seurattavaa yleisölle. Viihteellisen viikonlopun viimeistelevät  asianmukaiset loppubileet, tottakai!

Tulokset

Rookie DH tulokset 30.7.2021 PDF

KITKA MTB - PUMP TRACK TOP 3 TULOKSET 30.-31.7.2021

Junior tytöt TOP 3 Ajonumero Aika
Saga Ahtiainen 112 33.87
Ada Luukko 121 39.19
Junior pojat TOP 3 Ajonumero Aika
Luka Ahtiainen 111 28.88
Jami Elkala 110 30.09
Frans Puputti 108 31.25
Naiset TOP 3 Ajonumero Aika
Jutta Menestrina 78 31.97
Jenni Viitanen 88 32.43
Sini Nurmi 80 32.69
Miehet TOP 3 Ajonumero Aika
Joonatan Petro 41 26.66
Eppu Pylkkönen 30 29.78
Mikael Larimo 17 29.84

KITKA MTB - DUAL SLALOM TOP 3 TULOKSET 30.-31.7.2021

Junior pojat TOP 3
Eemi Sihvonen
Niilo Heikkinen
Kasper Hikman
Naiset TOP 3
Jenni Viitanen
Laura Hollanti
Jutta Menestrina
Miehet TOP 3
Eppu Pylkkönen
Juho Laurila
Henri Pellinen

KITKA MTB - OVERALL TULOKSET 30.-31.7.2021

Sarja OVERALL voittajat
Junior pojat Anton Luukko
Naiset Jenni Viitanen
Miehet Eppy Pylkkönen

Aikataulu ja kisojen säännöt

Aikataulu ja säännöt

Afterpartyjen tarkemmat tiedot: 
Pe 30.7. Hanki Baarin terassilla LIVE: Julius Keisari
La 31.7. Bar Ihkussa LIVE: INSTANT MORGAN + DJ KOKO ILLAN TULEE

Kitka MTB ohjelma

DH SM
Alamäkipyöräilyn SM-kisat käydään Rukan tunturimaisemissa Vintek DH-cupin kolmannen osakilpailun myötä. Jaossa on suomenmestaruustittelit nopeimmille kuskeille. Tämä kisa tarjoaa erittäin vauhdikasta seurattavaa yleisölle.

Yleisölle parhaat paikat seurata kilpailua ovat Battery Run -kumparerinteen ylätasanne sekä maalialue Kelorinteen alapäässä. Battery Runin yläpäähän pääset helpoiten ottamalla Village Express -tuolihissin ylös ja kävelemällä lyhyen matkan alarinteeseen. Kelorinteen alapäähän voit saapua Rukan kylästä kävellen. Molempiin katsomoihin on varattu katsojia varten penkkejä, jotka täytetään saapumisjärjestyksessä. Kilpailua voi seurata myös muualla radan varrella. Huomioithan kuitenkin turvallisuuden ja pidät riittävän etäisyyden rataa rajaavaan nauhaan ja noudatat ratavahtien antamia ohjeita!

Kitka MTB - vauhdikasta menoa mukavassa porukassa. Kuva Jimmy Doyle / Black Sheep Design

DH FOR ROOKIES 
Pykälän helpommalla DH-radalla harrastajakuskit pääsevät kisaamaan itseään, toisiaan ja kelloa vastaan. Kisa käydään Saarua Berms -radalla ja se soveltuu bike parkeissa tai endurokisoissa ajaneille kuskeille, joilta löytyy enduro/DH-pyörä, fullface-kypärä ja vähintään polvisuojat. 
Suosittelemme myös selkäpanssarin ja muiden suojavarusteiden käyttöä. Kilpailuun osallistuminen ei vaadi lisenssiä. 

DUAL SLALOM
Tätä et muualla Suomessa pääse ajamaan, uniikki Kitka Dual Slalom -rata vain tässä tapahtumassa! Uutena lajina viikonlopun antiin tuodaan kutkuttava kaksintaistelu DUAL SLALOM -kisaformaatin muodossa. Kaikille avoimessa lajissa kisataan karsintavaiheessa kelloa vastaan helpohkolla radalla. Karsintojen jälkeen jatkoon edenneet kuskit kohtaavat kaksintaisteluissa, joista aina nopeampi etenee kohti finaalia, kunnes viimeinen pari on mittelönsä ajanut.

PUMPTRACK
Rukan pumptrack-radalla kellotetaan ja palkitaan parhaita suorituksia, nopeutta ja tarkkuutta kaikentasoisille kuskeille.

Jokainen radalle lähtenyt on henkinen voittaja! Kuva Jimmy Doyle / Black Sheep Design

Hinnat

Ilmoittaudu mukaan ostamalla lippupakettisi verkkokaupasta sivun laidassa tai alla olevan linkin kautta. Kuhunkin lajiin/kisaan rajallinen määrä osallistumispaikkoja. Kaikissa sarjoissa ilmoittautumiseen sisältyy Rookie DH, Dual Slalom, Pumptrack sekä tulospalvelu ja kisanumero. Lipun oston yhteydessä merkkaa, mihin kisoihin ja sarjaan haluat ilmoittautua. 

AIKUISET +18-v

KITKA ALL IN 99 €:
Kaikki em. lajit/kisat, hissilippu 2 päivää 30.-31.7.2021 ja vapaa pääsy Kitka Afterpartyyn 30.-31.7.2021* (eteispalvelumaksu peritään ovella). 
KITKA RACE  69 €: 
Kaikki em. lajit/kisat ja vapaa pääsy Kitka Afterpartyyn 30.-31.7.2021* (eteispalvelumaksu peritään ovella)
*) Mikäli viranomaismääräykset ja rajoitukset sallivat Afterpartyn järjestämisen. 

JUNIORIT ALLE 18-v

KITKA JUNIOR ALL IN 89 €: 
Kaikki em. lajit/kisat ja hissilippu 2 päivää 30.-31.7.2021
KITKA JUNIOR RACE 59 €: 
Kaikki em. lajit/kisat

OSALLISTUMISEHDOT
Jokainen osallistuja on velvollinen huolehtimaan omasta vakuutusturvastaan, tarkista oman vakuutusyhtiösi kanssa vakuutustasosi kattavuus kilpailuun osallistumiseksi. Osallistujia ei ole vakuutettu kilpailujärjestäjän toimesta.  

Ilmoittautuminen on sitova ja henkilökohtainen. Osallistumismaksua ei palauteta, mikäli osallistuja on estynyt osallistumaan kilpailuun. Osallistuja voi siirtää ilmoittautumisen toiselle henkilölle pe 23.7.2021 saakka ilmoittamalla asiasta Kitka.mtb Facebook-sivulla yksityisviestillä.

Mikäli viranomaismääräykset/rajoitukset estävät tapahtuman/kilpailun järjestämisen kokonaan, perityt osallistumis- ja pääsymaksut palautetaan kokonaisuudessaan (poislukien toimitusmaksu) maksun jo suorittaneille osallistujille.

Osallistumismaksut sisältävät täysi-ikäisten (+18v) osallistujien Afterparty-sisäänpääsyn, pois lukien mahdolliset eteispalvelumaksut. Mikäli rajoitukset estävät Afterpartyjen järjestämisen, järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan osallistumismaksua kokonaan tai osittain.

Osallistumiseen ei vaadita lisenssiä, poislukien DH SM-kilpailuun osallistuminen. Ilmoittaminen DH SM-kilpailuun >

Kitka MTB - mahtava viikonloppu mukavassa seurassa! Kuva Jimmy Doyle / Black Sheep Design

MAJOITUKSET
Tutustu ja varaa Rukan alueen majoitukset Ruka-Kuusamon Majoitushausta

Tervetuloa nauttimaan Rukan rinteistä ajamäkiajon merkeissä! Kuva Jimmy Doyle / Black Sheep Design

HISSILIPUT
Kilpailuihin osallistuminen vaatii erillisen hissilipun.Osallistumispaketeissa mukana myös edullinen, hissilipullinen 2 päivän paketti kisaajille. Vaihtoehtoisesti voit ostaa hissilippusi myös paikan päältä tai ennakkoon netistä!

Kitka MTB Facebookissa > 
Kitka MTB Instagramissa >

Kuvat: Jimmy Doyle/Black Sheep Design