Koe Rukan huippu ja uusi maisemagondoli myös ilman laskuvälineitä

Rukan uudet Village-2-Valley maisemagondoli ja Village Express tuolihissi ovat jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käytettävissä myös ilman laskuvälineitä, ympäri vuoden. Osta liput kätevästi verkkokaupasta, saat hissiportilla skannattavan lipun suoraan mobiililaitteeseesi. Huomioi poikkeavat ikäryhmät verrattuna hissilipuihin.

Lipputyyppi Aikuinen Lapsi 3-11 v.
Seniori yli 65 v.
Kertanousu 6 € 4 €
Meno-paluu 1) 10 € 7 €
Päivälippu Village-2-Valley maisemagondoli + Rosa & Rudolf Family Park 2) 22 € 18 €

Jalankulkijalippujen myynti aloitetaan maisemagondolin ja Village Expressin valmistuttua.

Säästä aikaa asioimalla verkossa!

Rukan jalankulkijaliput kannattaa ostaa ennakkoon netistä, sillä se säästää reilusti aikaa. Verkkokaupasta liput ostaessasi saat lipun sekä kuitin suoraan sähköpostiisi ja hissiportin lukijalle voit näyttää laitteesi näytöltä lipun mukana tullutta viivakoodia. Mikäli sinulla ei ole käytössä mobiililaitetta tai haluat lipun paperisena on sinun tulostettava lippu kotona tai noudettava lippu lipunmyyntipisteestä tai lippuautomaatista PisteVuokraamon ulkoseinältä.

Osta nyt, maksa myöhemmin!

Kun valitset Rukan verkkokaupassa maksutavaksi Klarna-laskun voit maksaa ostoksesi joko laskulla tai osissa. Tutustu Klarnan palveluihin osoitteessa: klarna.fi

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Katso yhteystiedot.

Myyntipisteet & toimitusehdot

Suosittelemme ostamaan hissiliput nettikaupasta. Paikan päällä Rukalla voit ostaa hissiliput PisteVuokraamosta ja VuosselinPortista, aukioloajat näet palveluiden sivuilta. Maston lipunmyynti Itä-Rukalla palvelee hiihtolomaviikoilla vkot 8-10 sekä pääsiäisen aikaan pe-su klo 9:30-15:00.
KeyCardeja on myynnissä lipunmyyntipisteissä, RukaStoressa, Ruka Infossa ja Rukankylän K-Marketissa (Kauppakeskus Kumpare).
Säätilan, esimerkiksi kovan tuulen vuoksi, hissit saattavat olla ajoittain suljettuna. Hissilippujen yleisten toimitusehtojen mukaisesti Rukakeskus Oy ei ole velvollinen korvaamaan tällöin käyttämättä jääneitä lippuja, katso SHKY toimitusehdot. Varaamme oikeuden muutoksiin.

Huomaathan, että kaikki hissiliput ja kausikortit ovat henkilökohtaisia, yrityskorttia lukuunottamatta. Mikäli kausikorttia käyttää muu kuin kortin omistaja, peritään aina 150 euron tarkastusmaksu.

Meillä voit maksaa hissiliput ja välinevuokraukset alla mainituilla liikunta- / kulttuuriseteleillä lipunmyyntipisteissä. Huomioithan, että kaikki setelit ovat henkilökohtaisiaLiikunta- / kulttuuriseteleillä ei voi maksaa jalankulkijoiden hissilippuja Village-2-Valley maisemagondoliin tai Village Express tuolihissiin tai kesäkelkkamäkeen kesällä (verottajan päätös). Henkilöllisyyden todentamiseksi seteleillä / -kortilla voi maksaa ostoksia vain kassalla (hissilipuissa kassahinta) eli ne eivät käy maksuvälineenä nettikaupassa.

Hissiliput ennakkoon edullisemmin verkkokaupasta

Tarjoukset