Koe Rukan huippu ja uusi maisemagondoli myös ilman laskuvälineitä

Rukan rinteiden uutuudet - maisemagondoli Village-2-Valley ja tuolihissi Village Express vievät huipulle lähes ympäri vuoden. Hyppää tunturin ylittävän maisemagondolin kyytiin ja näe Ruka täysin uudesta perspektiivistä.

Village-2-Valley maisemagondoli ja Village Express tuolihissi ovat jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käytettävissä myös ilman laskuvälineitä. Osta liput kätevästi verkkokaupasta, saat hissiportilla skannattavan lipun suoraan mobiililaitteeseesi. Jalankulkijoiden lippuja on myynnissä myös PisteVuokraamossa, VuosselinPortin vuokraamossa, Ski-Inn RukaVillagen vastaanotossa, klo 19: n jälkeen Ruka valleyn ala-asemalla (vain korttimaksut) ja 24/7 lippuautomaatissa.

Osta verkkokaupasta

Village-2-Valley maisemagondoli ja Village Express tuolihissi ovat avoinna hissien aukioloaikojen mukaan. Katso tarkat aukioloajat >

Rattikelkkailua iltaisin

Kaudella 2019–2020 rattikelkkailu-illat alkavat 7.12.2019 

Tule kokemaan vauhdin hurmaa rattikelkalla laskien Saarua 16, 18 ja Kuru 5 -rinteissä iltaisin, kun rinteet ovat varattu yksinomaan rattikelkkailijoiden käyttöön. Laske niin paljon kuin jaksat klo 19:30 – 21:30 välisenä aikana. Rattikelkkojen vuokraus ja lippujen myynti PisteVuokraamossa alkaa klo 19. ja Saaruan huipulle noustaan tietty Village-2-Valley maisemagondolin kyydissä. Jos gondoli on suljettuna, rattikelkkailu on peruttu. 

Iltamäki rattikelkan selässä sopii niin lapsille kuin aikuisille, huomioittehan että alle 10-vuotiaat voivat osallistua vain aikuisen valvonnassa. Voit ottaa mukaasi oman rattikelkan, jossa on jarrujousi joka pysäyttää kelkan kaatumisen jälkeen.

Hinnasto: 

Gondolilippu + rattikelkkavuokra 25 €, rattikelkkavuokra (hissilipun omaaville) 10 €.
Hinta sisältää kahden tunnin lipun gondoliin (klo 19 – 21.30) ja rattikelkkavuokran. Liput myynnissä vain gondolin ala-asemalla Rukan kylässä.

Omalla kelkalla hissilippu 15 €/hlö (klo 19 - 21.30). Voit hyödyntää myös muita hissilippuja kuten gondolin jalankulkijalippuja: kertanousu 6 € tai menopaluu 10 €. 

 

Opastettu lumikenkäretki Valtavaaralle (ryhmille)

Hinta ryhmille alkaen 79 € / hlö

Koe kaksi tunturin huippua yhdellä kerralla. Rukatunturin ylittävältä maisemagondolilta aukeavat näkymät Kitkajärven suuntaan sekä Valtavaaran luonnonsuojelualueelle. Valtavaaran huiputus -lumikenkäreitti lähtee maisemagondolin Ruka valleyn ala-asemalta läpi luonnonkauniin metsäalueen kiertäen Valtavaaran huipun kautta takaisin Gondolin ala-asemalle.

Varaukset Rukabookingista, puh: 08 8600 300 tai myynti@ruka.fi
Hinta sisältää opastetun retken ja oppaan palvelut, meno-paluu lipun Rukan kylästä Ruka valleyhin ja takaisin, varusteet sekä retkieväät: kahvi/tee, eväsleipä ja makkara. Sopii hyvin aikuisille ja lapsille.

Omatoimiretki lumikenkäillen Valtavaaralle

Hinta: 26.50 € / hlö

Valtavaaran lumikenkäreitit ovat koettavissa myös omatoimisesti. Vuokraa lumikengät joko PisteVuokraamosta tai Vuosselinportista. Lumikenkävuokran ja maisemagondolin meno-paluu lipun olemme paketoineet valmiiksi hintaan 26,50 € (sisältää meno-paluu lipun ja 3 tunnin lumikenkävuokran). Omatoimiretki sopii hyvin aikuisille ja nuorisolle.

Tutustu Valtavaaran talvireitteihin:

Jääveistospolku Rukan kylän tuntumassa

Lumikenkäpolku sijaitsee lumisessa metsässä, ja jääveistokset on valaistu vaihtuvin värivaloin ja tunnelmallisin valoköynnöksin. Parhaan tunnelman polulla saavuttaa auringolaskun aikaan ja sen jälkeen pimeyden tultua. Lumikenkäreitti kulkee Rukan hiihtokeskuksessa Kuru-rinteen ja mäkihyppytornin lähtötasanteen välissä, ja reitin varrelta saa myös hienon kokonaisnäkymän Rukan kylään – ja kenties bongaa myös revontulia, jos onni osuu kohdalle!

Tutustu jääveistospolkuun

Maisemahissin hinnasto

Huomoithan, että normaalit hissiliput oikeuttavat myös maisemagondolin käyttöön, osta verkkokaupasta >

Huomioi poikkeavat ikäryhmät verrattuna Rukan normaaleihin hissilipuihin.

Lipputyyppi Aikuinen Lapsi 3-11 v.
Seniori yli 65 v.
Kertanousu 6 € 4 €
Meno-paluu 1) 10 € 7 €
Päivälippu Village-2-Valley maisemagondoli + Rosa & Rudolf Family Park 2) 22 € 18 €

Osta jalankulkijalippu

1) Village-2-Valley maisemagondoli tai Village Express - meno-paluu lippu sisältää matkan joko Ruka villagesta Ruka valleyhin ja takaisin, tai matkan toisinpäin Ruka valleysta - Ruka villageen ja takaisin. Lipulla voi myös pysähtyä tunturin huipulla. Meno-paluu lipulle ladataan kaksi hissilipun leimausta, lippu tulee käyttää lipunlukijassa sekä Ruka villagen että Ruka valleyn asemilla. Saaruan huipun väliasemalla ei ole lippujen lukulaitetta. Village Express meno–paluu -lippu sisältää hissinnousun Rukan huipulle ja paluun hissillä Rukan kylään. Lippu on käytettävä lukulaitteessa sekä hissin ala- että yläasemalla.
2) Family Park & Gondoli päivälippu sisältää sisäänpääsyn Rosa & Rudolf Family Parkiin koko päiväksi sekä Village-2-Valley gondolin käyttöoikeuden koko päiväksi, aukioloaikojen mukaan. Yhteislippu myynnissä vain lipunmyyntipisteissä.

Säästä aikaa asioimalla verkossa!

Rukan jalankulkijaliput kannattaa ostaa ennakkoon netistä, sillä se säästää reilusti aikaa. Verkkokaupasta liput ostaessasi saat lipun sekä kuitin suoraan sähköpostiisi ja hissiportin lukijalle voit näyttää laitteesi näytöltä lipun mukana tullutta viivakoodia. Mikäli sinulla ei ole käytössä mobiililaitetta tai haluat lipun paperisena on sinun tulostettava lippu kotona tai noudettava lippu lipunmyyntipisteestä.

Osta nyt, maksa myöhemmin!

Kun valitset Rukan verkkokaupassa maksutavaksi Klarna-laskun voit maksaa ostoksesi joko laskulla tai osissa. Tutustu Klarnan palveluihin osoitteessa: klarna.fi

Tarjoukset

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Katso yhteystiedot.

Myyntipisteet & toimitusehdot

Suosittelemme ostamaan hissiliput nettikaupasta. Paikan päällä Rukalla voit ostaa hissiliput PisteVuokraamostaVuosselinPortista ja Ski-Inn RukaVillagen vastaanotosta, aukioloajat näet palveluiden sivuilta. 
KeyCardeja on myynnissä lipunmyyntipisteissä, RukaStoressa ja Rukankylän K-Marketissa (Kauppakeskus Kumpare).
Säätilan, esimerkiksi kovan tuulen vuoksi, hissit saattavat olla ajoittain suljettuna. Hissilippujen yleisten toimitusehtojen mukaisesti Rukakeskus Oy ei ole velvollinen korvaamaan tällöin käyttämättä jääneitä lippuja, katso SHKY toimitusehdot. Varaamme oikeuden muutoksiin.

Huomaathan, että kaikki hissiliput ja kausikortit ovat henkilökohtaisia, yrityskorttia lukuunottamatta. Mikäli kausikorttia käyttää muu kuin kortin omistaja, peritään aina 150 euron tarkastusmaksu.

Meillä voit maksaa hissiliput ja välinevuokraukset alla mainituilla liikunta- / kulttuuriseteleillä lipunmyyntipisteissä. Huomioithan, että kaikki setelit ovat henkilökohtaisiaLiikunta- / kulttuuriseteleillä ei voi maksaa jalankulkijoiden hissilippuja Village-2-Valley maisemagondoliin tai Village Express tuolihissiin tai kesäkelkkamäkeen kesällä (verottajan päätös). Henkilöllisyyden todentamiseksi seteleillä / -kortilla voi maksaa ostoksia vain kassalla (hissilipuissa kassahinta) eli ne eivät käy maksuvälineenä nettikaupassa.