Sukevan Sulttaani: Hyväntekeväisyysjuoksu Helsinki-Nuorgam

Sukevan Sulttaani toteuttaa 1.5-1.7.2023 suurimman tempauksensa tähän mennessä, kun hän juoksee Helsingistä Nuorgamiin hyväntekeväisyyden hengessä. Tällä juoksulla on tavoitteena saada lapsille ja nuorille liikuntavälineitä jakoon 150 000 € edestä.
Aika
8.6.2023 - 8.6.2023 14:00 - 15:00
Paikka
Rukan kylä, Näköalatorni Tykky
Osoite

Rukankyläntie 15
93830 Rukatunturi
Suomi

Urheilu Lapset & Nuoret Maksuton Seikkailu
Sukevan Sulttaani: Road to Helsinki Nuorgam

Sukevan Sulttaani saapuu Kuusamoon alustavasti 4.6. ja juoksee paikkakunnan läpi 10.6. mennessä. 

Sukevan Sulttaani saapuu Rukan kylään torstaina 8.6.2023 klo 14.

Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n ja Lomarenkaan sponsoroimaa Kuusamon etapin urheiluvälinelahjoitusta ovat vastaanottamassa Kuusamon Pallo-Karhujen jääkiekkojaoston juniorit. Yleisö on tervetullutta tutustumaan Sukevan Sulttaaniin ja kuulemaan kokemuksia hyväntekeväisyysjuoksusta. 

Sukevan Sulttaani

Mika Hujanen eli tuttavallisemmin Sukevan Sulttaani on hyväntekeväisyyspersoona Sukevalta, Pohjois-Savosta. Nimi Sukevan Sulttaani sai alkunsa vuonna 2009 Hujasen liityttyä Floorball Iisalmen (FBI) pelaajarinkiin. Ajan myötä nimestä on muodostunut hieno tarina.

Vuonna 2014 Sukevan Sulttaani alkoi tulla tunnetuksi hyväntekeväisyystempauksistaan. Ideana oli järjestää salibandyturnaus, jonka tuotoilla mahdollistetaan liikuntavälineitä lapsille ja nuorille. Nyt tuhannet lapset ja nuoret ympäri Suomea ovat saaneet liikuntavälineitä Sulttaanin järjestämillä tempauksilla.