Family Park - lasten pyörämaa

Rosa & Rudolf Family Parkista löytyy kesällä pienimpiä pyöräilijöitä palveleva mattohissi sekä neljä helppoa pyöräreittiä; kaksi vihreää sekä kaksi sinistä, joista toinen on harjoitteluun sopiva hyppylinja. Lisäksi Family Parkin vieressä on asfalttipintainen, aaltomainen pump track -rata, joka soveltuu pyörän lisäksi skeitillä tai skuutilla ajettavaksi. Family Parkin reitit sekä pump track ovat vapaassa käytössä ilman pääsymaksua.
Aika
19.6.2023 - 24.9.2023 10:00 - 20:00
Paikka
Rukatunturi
Osoite

Bistrotie 1
93830 Kuusamo
Suomi

Vastuullisuus
Lapset & Nuoret Urheilu Rinteet Vastuullinen
Ruka Family Bike Park

Pyörämaa perheen pienimmille

Rosa & Rudolf Family Parkissa pyörii katettu mattohissi, joka kuljettaa perheen pienimmät helposti Family Parkin puoleen väliin. Reitit alkavat mattohissin yläpäästä ja mutkittelevat alas takaisin mattohissin alapäähän. Reiteillä on puusta tehtyjä matalan kynnyksen obstaakkeleita sekä kallistettuja mutkia. Hyppylinjalla pääsee hakemaan tuntumaa pieniin hyppyihin ja droppeihin. Nämä sopivat vasta-alkajalle mainiosti!

Pump trackiltä löytyy asfaltti päällysteistä kumpua sekä kallistettua mutkaa ratamaisessa muodossa. Sen voi vetää mihin suuntaan, missä järjestyksessä tai millä välineellä tahansa! Pump track soveltuu pienille pyörille, skeittilaudoille tai scooteille. Dirt-pyörät ja scootit vuokrataan Ski-Inn Hotelli RukaValleyn vastaanotosta. Pump track on vapaassa käytössä ympäri vuorokauden.

Saapuminen

Family Park sijaitsee Rukan itä-puolella Rukan Valleyssa, jonne pääsee joko autolla tai kätevästi maisemahissillä suoraan Rukan Kylästä.

Rosa & Rudolf Family Park sijaitsee Ruka Valleyn edustalla ja Pump track Ski Bistro -ravintolan vieressä, Family-Parkin välittömässä läheisyydessä.