Land Rover & Ruka-Kuusamo Matkailu

Land Rover yhteistyöhön Ruka-Kuusamo Matkailun kanssa

Tiedote julkaistu 23.6.2022

Land Roverin ja Ruka-Kuusamo Matkailun brändiyhteyttä ei tarvitse selittää. Aktiivinen elämäntapa ja upea luonto sen tekevät. Oikeat ihmiset oikeassa ympäristössä. Yhteistyökonseptin keskiössä ovat auto, luonto ja ihmiset.

Welcome home: Tervetuloa kotiin kertoo yhtäältä Land Roverista, toisaalta Ruka Kuusamosta ja ennen kaikkea auton omistajasta. Land Rover on kotonaan näillä pohjoisilla teillä, mutta ennen kaikkea kysymys on henkisestä tilasta. Kun aktiivinen ihminen lähtee luontoon, hän tuntee tulevansa kotiin.

Land Roverin maahantuoja ja Ruka-Kuusamo Matkailu ry ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Land Rover mallit ja etenkin Land Rover Defender tulevat näkymään Ruka-Kuusamon matkailualueella. Kuusamon ja Rukan alueen ainutkertainen luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tarjoavat upeat puitteet aktiiviselle elämäntavalle. Yhteistyön slogan ”Welcome home” kertoo, matkailijoiden uskollisuudesta ja ihastumisesta Ruka-Kuusamon luontoon ja monet tuntevatkin palaavansa kotiin. Myös Land Rover on näissä olosuhteissa kuin kotonaan.

Seuraavan 12 kk:n aikana Ruka-Kuusamossa tullaan näkemään tapahtumia, joissa Land Rover on mukana. Mm. talven 2023 hiihtolomaviikoilla on mahdollista koeajaa Land Roverin uusimpia malleja Rukan kylässä.  

Lisätietoja

Jarkko Hiltula
Marketing Manager, JLR Finland
040 846 7203
jarkko.hiltula@inchcape.fi        

Jussi Saarinen
Tapahtumatuottaja, Ruka-Kuusamo Matkailu ry
040 843 6023
jussi.saarinen@rukakuusamo.fi

Land Rover -kanavat:

Facebook: www.facebook.com/LandRoverSuomi 
Instagram: www.instagram.com/landrover_suomi
YouTube: www.youtube.com LandRoverSuomi
www.landrover.fi

Ruka-Kuusamo -kanavat:

Facebook: www.facebook.com/rukakuusamo
Instagram: @rukakuusamo 
YouTube: www.youtube.com/rukakuusamo 
www.ruka.fi