You need to enable javascript to properly view the site. LUMILAUTAILUN LUMIWERNERI -ALKEISKURSSI 8-15-VUOTIAILLE, TASO 1 | Ruka.fi Hyppää pääsisältöön
 
Werneri Rukan Rosa & Rudolf Family Parkissa

LUMILAUTAILUN LUMIWERNERI -ALKEISKURSSI 8-15-VUOTIAILLE, TASO 1

LUMILAUTAILUN LUMIWERNERI -ALKEISKURSSI TASO 1

Alkeiskurssi 8–15-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka ottavat ensiaskeleita lumilautailun saloihin. Kurssilla opitaan lumilautailun perustaitoja: tutustutaan välineisiin ja opitaan rinneturvallisuussäännöt, harjoitellaan lumilaudalla luisumista, kääntymistä ja pysähtymistä. Tavoitteena on, että kurssin jälkeen pystyy jo laskemaan itsenäisesti ja sujuvasti sinisiä rinteitä. 

Ensimmäinen oppitunti vietetään Rosa&Rudolf Family Parkissa. Kouluikäisten lasten ryhmässä voidaan jo toisen kurssipäivän aikana päästä laskemaan helppoa sinistä rinnettä. Kysythän ensimmäisen oppitunnin jälkeen seuraavien päivien hissilipun tarpeesta ryhmän opettajalta.

Werneri kurssien hinta: 117 €, min. 3 lasta ryhmässä.
Mikäli kurssilaisia on vähemmän, kurssin kestoa lyhennetään suhteessa osallistujamäärään.

Werneri kurssien kesto: 
3 x 1 h 45 min, peräkkäisinä aamupäivinä. Tapaaminen on klo 10.00.

Ryhmien kokoontuminen on Itä-Rukalla, Ski Bistro ravintolan terassin ja Vuosselin Ankkuri-hissin välisellä tasangolla, Hiihtokoulun ryhmien laji / taso kylttien luona.

LumiWernerin kurssi Taso 1 kurssien ajankohdat kaudella 2023 - 2024

  • JOULULOMA Tasot 1–2: 26.–28.12. ti-to / 29.–31.12. pe-su / 2.–4.1. ti-to
  • HIIHTOLOMAT vko 8- 10 Tasot 1–2: ma-ke 
  • PÄÄSIÄISENÄ 29.–31.3. Tasot 1–2: pe-su

Mikä hissilippu, mistä välineet, mitä muuta tarvitsee tietää ennen hiihtokoulun aloitusta? Kurkkaa usein kysytyt kysymykset täältä ja löydä vastaus!

VARAA KURSSI NETISTÄ

Varaa kurssi hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. 
Ilmoittautumisajan päätyttyä, vapaita paikkoja voi kysellä paikan päällä tai soittamalla 0400101636. Mikäli sopivassa taso-ryhmässä on tilaa, voi kurssille tulla mukaan vaikka vain ensimmäiselle oppitunnille. Silloin osallistumismaksu on 40 € / kerta.