Sauna & saunatour

Sauna kuuluu loman nautintoihin!

Suomalaisille saunominen on suosittua puuhaa, ja upea saunakulttuurimme on päässyt jopa Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listalle. Oma sauna on usein se tutuin, mutta lomalla pääsee kokeilemaan myös erilaisia saunoja ja niihin liitettyjä hoitoja. Kuusamossa on mahdollisuus saunoa mitä erilaisimmissa paikoissa. Perinteisiä sähkösaunoja on lähes jokaisessa mökissä, saattaa siellä olla jopa puusaunakin, mutta meillä pääset nauttimaan myös savusaunan lempeistä löylyistä, eksoottisesta telttasaunasta tai vaikka saunabussista!

Saunomiseen voidaan yhdistää myös muuta tekemistä; moottorikelkkasafari voi päättyä eksoottisen eräleirin savusaunaan tai saunan yhteyteen voidaan varata erilaisia hyvinvointipalveluja. Voit rentoutua saunassa sekä nauttia virvoittavasta uinnista ja puhtaista, paikallisista raaka-aineista valmistetusta herkullisesta iltapalasta ja virvokkeista.

Alla on esitelty netissä varattavissa olevat palvelut. Katso myös kaikki ohjelmapalveluyritykset >

Varaa saunasi: 

Loading...

Terveyttä avannosta

Avantouintimahdollisuudet Rukalla ja Kuusamossa:
Talvijärvi - Rukatonttu
Salonkijärvi - Rukan Salonki
Rukajärvi - Ruka Safaris/Iisakki Village
Petäjälampi - Rukan Ladun avanto Kuusamon Tropiikissa
Heikinjärvi - Isokenkäisten Klubi
Elijärvi - Nuoriso- ja matkailukeskus Oivanki

Saunatour

Kuusamossa on tarjolla saunaelämyksiä viikon jokaiselle päivälle. Ja jokaisella saunalla on oma tarinansa, joka tekee siitä ainutlaatuisen. Saunatour – Wellbeing in Wilderness nimen alla toimii viisi kuusamolaista saunaa: Isokenkäisten KlubiPohjolan PirttiRukan SalonkiPyhäpiilo ja Ruka Safariksen Iisakki Village.

Nämä saunat ovat samalla myös laatusertifioituja saunoja; Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki myönnetään yrityksille, joiden saunapalvelut ovat läpäisseet tiukat kriteerit ja ovat laadultaan maailman huippuluokkaa. 

Jääsauna Rukan Salongissa, Ruka-Kuusamo

Muita saunoja Kuusamossa: 

Holiday Club Kuusamon Tropiikin kylpyläosasto tarjoaa luonnollisesti myös erilaisia saunaelämyksiä. Rukapalvelun eräleireillä voit kokeilla savusaunan lisäksi vaikkapa yrttisaunaa tai telttasaunaa. Rukajärven Lomamajojen saunalautta on myös kokeilemisen arvoinen elämys.

#LUMENKOORDINAATIT #SAUNATOUR