Rukan maksuton kesäohjelma

Tekemistä lapsiperheille ja aktiivisille liikkujille

Me Rukan alueen yrittäjät haluamme tarjota sinulle ja perheellesi ihania elämyksiä Rukan kesäisissä maisemissa ilman pääsymaksua, kelistä riippumatta.  

Kokoontumispaikka kaikkiin Rukan Maksuttoman Kesäohjelman tapahtumiin on Piste-vuokraamon vieressä, Tykky-näköalatornin esiintymislavan edessä. Kaikki tapahtumat järjestetään kosteammallakin säällä. 

Noudatamme voimassa olevia koronaohjeistuksia ja mahdollisia kokoontumisrajoituksia. Ajantasaiset ilmoittautumisohjeet tarkennetaan lähempänä tapahtumien ajankohtaa: Maksuttomiin ohjelmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakoon. Tulethan mukaan vain terveenä.

Rukan Maksuttoman Kesäohjelman apahtumia koskevat tiedustelut: Rukakeskus Oy/Hiihtokoulu Ruka, 0400 101 636, hiihtokoulu@ruka.fi. Hiihtokoulu järjestää myös tilauksesta sauvakävely-, luonto- ja maastopyöräilyretkiä ja opetusta perheille, kaveriporukoille ja yritysryhmille . Hinnasto ja lisätiedot: ruka.fi/hiihtokoulu, hiihtokoulu@ruka.fi.

Rukan Maksuton Kesäohjelma

Rukan maksuton kesäohjelma 22.6.-14.8.2021

Keskiviikon Kivat Rukan kylässä 23.6.-11.8.2021

Jokaisena keskiviikkona Rukan kylässä on tarjolla maksutonta ohjelmaa ajalla 23.6.-11.8. Lasten olympialaisten tapaamispaikkana on Näköalatorni Tykky, MTB-taitokoulun osallistuja tapaavat Kaltiolammen rannassa Susi-Kallen patsaalla. Keskiviikon Kivat -ohjelma on Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n tuottamaa, lisätietoja saa Ruka Infosta, info@rukakuusamo.fi, 08 8600 250 (pois lukien Rosa & Rudolf Lasten Olympialaiset, jotka ovat osa Rukan Hiihtokoulun tuottamaa maksutonta ohjelmaa, yhteystiedot ylempänä sivulla). 

Rukan kylän Keskiviikon Kivat on kesäkeskiviikkojen piristys koko perheelle!

Eikä tässä vielä kaikki: Ruka-Kuusamon kesän viikko-ohjelma

Rukan alueen maksuttoman ohjelman lisäksi tarjolla on koko Kuusamon alueen maksullinen kesäviikko-ohjelma; koskenlaskua Kitkajoella, mönkijäajeluja, melontaa Oulankajoella, karhunkatselua ja muuta mukavaa. Tutustu ja varaa seikkailusi viimeistään edellispäivänä klo 16 mennessä! 

Ruka-Kuusamon kesän viikko-ohjelma

#LUONNONKOORDINAATIT