Suomen suosituin snow park

Ruka Park sijaitsee Saaruan rinnealueella, Village-2-Valley gondolin yläaseman vieressä. Suomen suosituin parkki sisältää kaksi rinnettä ja lukuisia eri laskulinjoja niin lumilautailijoille kuin freeski-laskijoille. Uutuutena loppukeväälle on avattu mini pipe parkin yläosaan. 

Ruka Parkissa sijaitsee myös olympiatason big air- ja slope style -treenaamiseen soveltuva landing bag, joka on avoinna ryhmille ennakkovarauksesta. Yleisövuoroja landing bagille järjestetään lauantaisin. 
Lue lisää landing bagista täältä.

Hisseinä Ruka Parkilla toimivat huippunopea SaaruaExpress (H) 4 hengen tuolihissi sekä Saaruan ankkurihissi (I). Rukalla parkkilaskijoita hellitään aina uudistuvalla Ruka Parkilla, josta löytyvät hyppyrit, boksit, reilit, minipaippi ja paljon muuta. Ruka Park ja Rosa & Rudolf Family Parkin vieressä Ski Bistrolla sijaitseva Rosa Park muodostavat monia eri vaikeusasteisia laskulinjoja sisältävän laajan alueen kaiken tasoisille parkkilaskijoille. Ruka Park ja Rosa Park kunnostetaan joka päivä, joten laskettavaa löytyy kauden alusta lokakuulta aina toukokuulle saakka. 

Ruka Park rinne 15 avaustavoite on 9.10.2021. 

Katso tarkemmat rinnetiedot

Vuosselin super pipe

Ruka Parkin lisäksi freestylelaskijoita hellitään maailmanluokan super pipellä, joka sijaitsee Vuosselin rinteessä 25. Suomen ainoa super pipe on noin 130 metriä pitkä, sen kaltevuus on noin 16,5 astetta ja se täyttää FIS-standardit. Kaaret ovat isot, mutta pipen rauhallinen profiili tekee siitä miellyttävän laskea. 

Ruka Park Club – taukotila Saarua Expressin ala-asemalla

Ruka Park Club on parkkilaskijoiden oma olohuone ja taukotila, joka on avoinna SaaruaExpressin aukioloaikojen mukaan. Parkkiklubille on asennettu iso screeni leffa- ja kisakatsomoita varten, TV ja PlayStation-pelikone, äänentoisto, pingis, ilmakiekko ja pöytäjalkapallo, monokuivaaja ja lukittavat latauslokerikot mobiililaitteille. Lisäksi tilassa on mahdollisuus lämmittää ja syödä omia eväitä, sekä huoltaa kehoa laskujen välissä erilaisilla harjoitusvälineillä. Tilassa voi järjestää jatkossa myös laskuleffojen ensi-iltoja ja muita tapahtumia käyttäjien toiveiden mukaan – Laita palautetta meille somekanaviemme kautta jos sinulla on mielessä hyvä ehdotus!

Rosa Park Ski Bistrolla

Reilejä, pressejä ja hyppyreitä aloittelijoille ja perheen pienimmille parkkilaskijoille.

Maan kuvatuin parkki?

The Faction Collective Presents: Ruka

 

 

Labyrinth Crew x Ruka

 

 

Vimana Suomi Vacation

Alkutalvi Saaruassa

The Line

Ruka First Snow

Ruka Opening w/ Antti Ollila & Aleksi Patja

Yhteistyössä

Emmi Parkkisenniemi

Elias Syrjä

Suomen lumilauta- ja freestyle- maajoukkueet

Antti Ollila

Enni Rukajärvi

Aleksi Patja

#RUKAPARK

Tuoreet uutiset ja ajankohtaiset päivitykset Ruka Parkista Facebookissa ja Instagramissa.