Yli 200 laskupäivää Suomen suosituimmassa snow parkissa

Ruka Parkin laskukausi on tunnetusti Suomen pisin, mutta kaudella 2019–2020 Ruka Park tarjoaa entistäkin enemmän laskupäiviä, kun parkin rinne 15 avataan säilölumen turvin heti laskukauden alussa.

Ruka Park sijaitsee Saaruan rinnealueella, Village-2-Valley gondolin yläaseman vieressä. Suomen suosituin parkki sisältää kaksi rinnettä ja lukuisia eri laskulinjoja niin lumilautailijoille kuin freeski-laskijoille. Ruka Parkissa sijaitsee myös olympiatason big air- ja slope style -treenaamiseen soveltuva landing bag, joka on avoinna ryhmille ennakkovarauksesta. Lue landing bagista lisää Harjoituskeskus-sivulta. Hisseinä Ruka Parkilla toimivat huippunopea SaaruaExpress (H) 4 hengen tuolihissi sekä Saaruan ankkurihissi (I). Rukalla parkkilaskijoita hellitään aina uudistuvalla Ruka Parkilla, josta löytyvät hyppyrit, boksit, reilit, minipaippi ja paljon muuta. Ruka Park ja Rosa & Rudolf Family Parkin vieressä Ski Bistrolla sijaitseva Rosa Park muodostavat monia eri vaikeusasteisia laskulinjoja sisältävän laajan alueen kaiken tasoisille parkkilaskijoille. Ruka Park ja Rosa Park kunnostetaan joka päivä, joten laskettavaa löytyy ympäri vuoden, heti avauspäivästä lähtien. Seuraa parkkien kehittymistä sosiaalisen median kanavissamme Instagrammissa ja Facebookissa.

Ruka Park Club – taukotila Saarua Expressin ala-asemalla

Ruka Park Club on parkkilaskijoiden oma olohuone ja taukotila, joka on avoinna SaaruaExpressin aukioloaikojen mukaan. Parkkiklubille on asennettu iso screeni leffa- ja kisakatsomoita varten, TV ja PlayStation-pelikone, äänentoisto, pingis, ilmakiekko ja pöytäjalkapallo, monokuivaaja ja lukittavat latauslokerikot mobiililaitteille. Lisäksi tilassa on mahdollisuus lämmittää ja syödä omia eväitä, sekä huoltaa kehoa laskujen välissä erilaisilla harjoitusvälineillä. Tilassa voi järjestää jatkossa myös laskuleffojen ensi-iltoja ja muita tapahtumia käyttäjien toiveiden mukaan – Laita palautetta meille somekanaviemme kautta jos sinulla on mielessä hyvä ehdotus!

Tapahtumat Ruka Parkissa 2019-2020

HotDogs & Handrails Railjam 2019

Grilli ja reilit kuumana Ruka Parkissa 5.–7.12.2019.

Ruka Spring Break 2020

Rinnekansan kevätjuhla Spring Break Rukalla 23.–26.4.2020! Tule mukaan juhlimaan rinteille ja ravintoloihin.

Wappulounas 2020

Perinteinen lumilautakansan kauden päätöstapahtuma – Wappulounas Rukalla 30.4.–3.5.2020.

Tapahtumakalenteri

Maan kuvatuin parkki?

The Faction Collective Presents: Ruka

Labyrinth Crew x Ruka

 

 

Vimana Suomi Vacation

Alkutalvi Saaruassa

The Line

Ruka First Snow

Ruka Opening w/ Antti Ollila & Aleksi Patja

Rosa Park Ski Bistrolla

Reilejä, pressejä ja hyppyreitä aloittelijoille ja perheen pienimmille parkkilaskijoille.

Yhteistyössä

Antti Ollila

Enni Rukajärvi

Aleksi Patja

Emmi Parkkisenniemi

Elias Syrjä

Suomen lumilauta- ja freestyle- maajoukkueet

#RUKAPARK

Tuoreet uutiset ja ajankohtaiset päivitykset Ruka Parkista Facebookissa ja Instagrammissa.