Olet täällä

0400-101 649
pistevuokraamo@ruka.fi
Rukankyläntie 8
93830
Rukatunturi

Rukan kesäkelkkarata ja näköalahissi

Kesäkelkkaradan avaustavoite on 5.7.2019 klo 10.
Rata avataan heti, kun sen peruskorjaus saadaan päätökseen.

Maisemahissi palvelee juhannuksena 20.–23.6.2019 ilman kesäkelkkailumahdollisuutta.

Rukan kesäkelkkarata on vauhdikas tapa tutustua Rukaan kesällä: tuolihissillä ylös tunturiin ja kelkalla alas! Toki voit myös voi matkustaa tuolihissillä molempiin suuntiin maisemia ihailemaan. Kesäkelkkarata on kilometrin mittainen teräksestä rakennettu rata, jossa ajetaan erikoisvalmisteisella kelkalla. Rata on täysin turvallinen ja jokainen voi laskea juuri haluamaansa vauhtia. Turvallisuussyistä kelkkarata on suljettu sateen aikana. Kelkkarata pyritään avaamaan 1-2 tunnin sisällä sateen päättymisestä. Ajantasaiset tiedot kesäkelkkaradan aukiolosta puh. 0400 101 649. 

Katso hinnasto ja aukioloajat > 

KALTIOLAMMEN KALASTUS

Kesäkelkkaradan viereisessä Kaltiolammessa pääsee kalastamaan kirjolohia päivämaksulla 11 € / pv / 1 kala. Lisäkala 8 €. Kalastusluvan voi hankkia RukaStoresta ja kalastus on sallittua kaupan aukioloaikoina. Jos omia kalastusvälineitä ei ole sattunut mukaan, voi välineet vuokrata lupien ostopaikasta.

Tutustu Kaltiolammen kalastukseen

Huomio! Verottajan päätöksen mukaisesti liikuntasetelit eivät käy maksuvälineeksi lippuihin kesäkelkkaradalle tai näköalahissiin, ainoastaan lasketteluun ostettaviin hissilippuihin talvella.