Suomen huvisin hiihtoloma Rukalla

Meiltä se löytyy - paras perheloma!

Varaa Ski-Inn majoitus

Katso kaikki Rukan huoneistot, hotellit ja mökit Rukan Matkakaupasta

Kidfest - Naperoviikko 7  –  Kidfest - Naperoviikko 11

Hiihtolomaviikko 8  –  Hiihtolomaviikko 9  –  Hiihtolomaviikko 10

Katso vinkit: Lumilomalle lasten kanssa  –  Rattikelkkailua iltavalojen loisteessa

Vain yhteenlasku kielletty

Hiihtolomallakin voi käydä koulua ja hakea hiihtokoulusta turvalliset opit rinteeseen. Mäkeen suunnatessa hissiliput kannattaa ostaa ennakkoon netistä, sillä viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä ostettuihin nettilippuihin myönnämme 5% alennuksen. Lataamalla hissilipun KeyCard-älykortille voit kiertää lippuluukut kaukaa ja suksia suoraan rinteeseen. Tiesitkö, että voit myös vuokrata välineet etukäteen netissä ja ne odottavat sinua valmiiksi paketoituna valitsemassasi vuokraamossa eVuokraus-tiskillä. Aikaa jää enemmän lomailuun!

Varaa hiihtoloma hyvissä ajoin

Sopivan majoituksen löydät Rukan Matkakaupasta tai alla olevien majoituslinkkien avulla. Toimi nopeasti, parhaat paikat myydään nyt! 

Kaveriporukalla hiihtoloman viettoon Rukalle

Ruka on monen kaveriporukan suosikkipaikka laskuloman viettoon. Majoituksesta pääsee helposti rinteeseen ja lukuisat erikoissuorituspaikat sekä metsälaskualueet pitävät huolen, ettei laskiessa lopu tekeminen kesken. Katso videolta miltä Ruka Cream kaveriporukan meno näytti talven 2017 hiihtolomilla.

Hiihtolomalla ei lasketa algebraa

Viikko-ohjelmasta löytyy tekemistä koko perheelle, jopa ilmaiseksi! Koe huskyt, porot ja moottorikelkkailu sekä kivoja kilpailuja Rukan rinteillä. Perheen pienimmille pulkkamäki on takuuvarma lomahitti.

Tekemistä jokaiselle lomapäivälle

Rukan rinteiden lisäksi tekemistä löytyy myös laduilta, kelkkareiteiltä ja kaikenlaisten hauskojen talviaktiviteettien parista. Ruka-Kuusamon talven viikko-ohjelma tarjoaa helpon hypyn seikkailuihin. Touhukkaan päivän päätteeksi on ihana rentoutua saunan, hemmottelun ja hyvän ruoan parissa. 

#LUMENKOORDINAATIT