Hiihtolomaviikot 8–10

Rukan hiihtolomilla löytyy lumivarmaa tekemistä jokaikiselle! Kaikki rinnealueet ovat auki, perjantaisin lasketaan iltamäessä jopa kello 23 asti ja muina iltoina rinteiden sulkeuduttua laskettelijoilta päästään rattikelkkailemaan. Rukan hiihtokeskus tuo myös hiihtolomille myyntiin lipputyypin niille asiakkaille, jotka haluavat välttää suurimmat kiireajat rinnealueilla. Aamu&ilta -lippu on myynnissä hiihtolomasesongilla 21.2.–11.3.2021 ja sen hinta on -50% normaalin päivälipun hinnasta. Lipulla lasketaan aamun ensimmäiset tunnit kello 8-11 ja illan viimeiset kello 17-19. 

Jokaiselle hiihtolomaviikolle löytyy rutkasti elämyksiä Ruka-Kuusamon talven viikko-ohjelmasta. Ruka-Kuusamon alueelta löytyy 160 kilometria hoidettuja latuja jokaiselle eri taitajalle. 

Rukalla viihtyvät myös lapsiperheet ja puuhaa riittää paljon perheen pienimmille. Lasten omat rinnesuosikit Rosa & Rudolf Family ParkRudolf seikkailureitti ja Rosa Parkin temppurinne tarjoavat iloa koko mäkipäivän ajaksi. Rosa & Rudolf Kids'Club tarjoaa ohjattua toimintaa lapsille, ja perheen pienimmille pulkkamäki on takuuvarma lomahitti. Hiihtolomien ajan lapsille ja nuorille järjestetään myös suosittuja Werneri-hiihtokoulukursseja, joista löytyy varmasti jokaiselle kurssi talvipäivän lomaan!

Tutustu hiihtolomien päiväkohtaiseen ohjelmaan

Tekemistä jokaiselle lomapäivälle

Ruka sijaitsee useamman kansallispuiston läheisyydessä, joten lumikenkäilyä pääsee harrastamaan kauniissa tunturimaisemissa. Lisäksi tekemistä löytyy myös kelkkareiteiltä ja kaikenlaisten hauskojen talviaktiviteettien parista.  Ruka-Kuusamon talven viikko-ohjelma tarjoaa helpon hypyn seikkailuihin. Touhukkaan päivän päätteeksi on ihana rentoutua saunan, hemmottelun ja hyvän ruoan parissa. 

Varaa majoitus Rukalta

#LUMENKOORDINAATIT