Skier Ruka Finland snowmonsters

Hiihtoloma Rukalla

Kaikki talven riemut kaikenlaisille perheille sopivassa paketissa – tervetuloa talven huvisimmalle lumilomalle!

Hissiliput ennakkoon edullisemmin

Nauti lumesta Rukan hiihtolomilla

Hiihtolomaviikoilla 8, 9 ja 10 Rukan rinteet on hiottu huippukuntoon ja laskutehtävät vaihtuvat algebrasta lumisille rinteille. Tänä talvena koko perheelle löytyy laskettavaa uudistuneelta Maston rinnealueelta, jonne loihdimme neljä uutta rinnettä, kahdeksan hengen tuolihissin sekä Tykkylaakson asukkaineen.

Hiihtolomaviikkojen perjantai-illoiksi kalenteriin kannattaa merkitä Yömäki klo 23 saakka. Muina iltoina kun rinteet sulkeutuvat klo 19 on aika ottaa rattikelkat esiin – gondolilla ylös ja rattikelkkaillen alas! Rukan hiihtokoulun Werneri-kursseilla 5–15-vuotiaat pääsevät harjoittelemaan uusia taitoja suksilla tai lumilaudalla ja saavat samalla laskukavereita hiihtolomalle — aikuisille yksityistunti on erinomainen vaihtoehto. Rukan hiihtoladuista ja latukahviloista löytyy varmasti jokaiselle oma suosikki, ja Rukan pulkkamäet ovat koko perheen takuuvarma lomahitti.

 

Image
Ruka-Kuusamo pyöreä punainen ikoni laskettelija rinteet
Lasten ja perheiden rinteet
Image
Snowboarding
Hiihtokoulu
Image
Questions
Rinnesäännöt

 

Hiihtolomien päiväkohtainen ohjelma:

KidsClub lastenhoito
Naperoviikot 7 ja 11

Hiihtolomien "etkot ja jatkot" on omistettu alle kouluikäisille lapsille. Silloin rinteillä on hyvin tilaa perheen pienimpien temmeltää!

Talviseikkailuihin Rukan välinevuokraamon kautta

Rinteeseen ja talviretkille on helppo lähteä, kun vuokraa välineet tunturin monipuolisesta valikoimasta Piste Vuokraamosta, Vuosselinportin Vuokraamosta tai Valleyn Vuokraamosta. Laskettelu- ja hiihtosuksien sekä lumilautojen lisäksi vuokraamoistamme löytyy lumikengät ja pulkat, ahkiot (Vuosselinportista) sekä uutuutena liukulumikengät ja lumisurffit (Pisteestä). Omat välineet saat huollettua huippukuntoon Pisteen suksihuollossa. 

 

Välineet_rentals
Ruka-Kuusamon talven elämykset

Revontulien bongailua, lumikenkäilyä, poroajeluja, kylpyläelämyksiä...ja vaikka mitä muuta! Ruka-Kuusamon ohjelmatarjonnasta löytyy tekemistä vauhdikkaaseen sekä rauhallisempaan menoon. 

poroajot
Hiilineutraalia laskettelua

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on varmistaa, että tulevillakin sukupolvilla on mahdollisuus nauttia laskemisesta ja lumen riemuista. Tiesitkö, että Rukan hiihtokeskus sekä kaikki Ski-Inn-majoitukset ovat energiankäytön osalta hiilineutraaleja (scope 1 ja 2)?

Rukan hiihtokeskus