VoltNatura – Ja takaisin luontoon

VoltNatura on uusi kasvipohjainen geeli, joka rauhoittaa ja viilentää rasittuneita lihaksia. 

Kesäkaudella 2023 VoltNatura on aktiivisesti läsnä Rukan alueella. Täysin luonnollisena tuotteena se tarjoaa liikkujille lääkkeettömän vaihtoehdon kehonhuoltoon, jotta kaikki voivat kuntoilla pidempään ja nauttia luonnosta sekä lomastaan mahdollisimman paljon. Sillä tärkeimpiähän ovat ne luonnossa kerätyt elämykset.

VoltNaturan ja Rukan yhteistyö on laajaa, ja se näkyy Rukan alueella niin tapahtumissa kuin päivittäisissä kohtaamisissa. Luonnollisuuteensa ansiosta VoltNatura sopiikin käytettäväksi vaikka päivittäin, joten tänäänkin on hyvä päivä lähteä takaisin luontoon.
 

Liikuntatapahtumia koko viikko joka viikko

Aktiivinen elämä vaatii tietysti aktiivista puuhaa. VoltNatura tarjoaa ylpeänä Rukan monipuolisen viikko-ohjelman, josta löydät erilaista liikuntaa viikon jokaiselle päivälle. Tutustu tarkemmin, ihastu uusiin lajeihin tai nauti ennestään tutuista suosikkilajeistasi uudemman kerran. Tärkeintä on, että voit nauttia luonnosta. 

Frisbeegolfia Rukalla
Nuts Karhunkierros – Polkujuoksua takaisin luontoon

Suosittu polkujuoksutapahtuma Nuts Karhunkierros valtaa Rukan alueen jälleen 26.–27.5.2023. Oli matkasi sitten 13 kilometriä, 166 kilometriä tai jotakin tältä väliltä, voit luottaa VoltNaturan apuun ennen tai jälkeen suorituksen. Tärkeintä on sinun elämyksesi luonnossa. VoltNatura on Nuts Karhunkierroksen kumppani.

Nuts Karhunkierros, kuva Veera Vihervaara

VoltNatura on kuuden perinteisen kasviuutteen ja eteeristen öljyjen yhdistelmä

VoltNatura on lääkkeetön, kasvipohjainen geeli rasittuneille lihaksille, joka soveltuu päivittäiseen käyttöön. Sen teho perustuu kuuden kasvin yhteisvaikutukseen:

  • Arnikki
  • Rohtosammakonputki
  • Hevoskastanja
  • Minttu
  • Lamosalali
  • Aloe Vera

Arnikki, rohtosammakonputki ja hevoskastanja rauhoittavat rasittuneita lihaksia. Minttu ja lamosalali viilentävät ja virkistävät. Aloe Veran lehti- ja merileväuutteisiin pohjautuva geeli on nopeasti kuivuva eikä tahraa. Aloe Vera on tunnettu myös kosteuttavasta ominaisuudestaan.

VoltNatura-geeli on saatavilla 50 ja 100 ml tuubeissa.

Tutustu VoltNaturaan

VoltNatura

Tavaramerkit ovat Haleon-konsernin omistamia tai sille lisensoituja. ©2023 Haleon-konserni tai lisenssinhaltija. 02/2023, PM-FI-VN-23-00009