Harmaa Rinne 2024 header

Julkaistu 26.10.2023

Suomen suurin after ski valtaa maaliskuussa Rukan Hiihtostadionin – Harmaa Rinne Festivalin pääesiintyjinä nähdään JVG ja Sanni

Harmaa Rinne Festivalia juhlitaan Rukalla 22.–23. maaliskuuta. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Harmaa Rinne Festival valloittaa Rukan Hiihtostadionin ja Rukalla nähdään kahden päivän aikana kotimaisen popin ja rapin suurimmat nimet. Festivaalin Early Bird- ja VIP-liput sekä majoituspaketit ovat nyt myynnissä.

Maaliskuun kolmantena viikonloppuna Rukan valloittava Harmaa Rinne Festival yhdistää ainutlaatuisella tavalla after ski -bileet ja festivaalihurmoksen Rukan Hiihtostadionilla. Suomen suurimman talvifestivaalin lavoilla nähdään soittolistoja jo vuosikymmenen hallinnut rap-duo JVG, rakastettu laulaja-lauluntekijä Sanni,  Suomirap-kentän huippunimi ibe, energisistä livekeikoistaan tunnettu KUUMAA sekä vastikään Käärijän kanssa yhteisbiisin julkaissut virolaisräppäri Tommy Cash

Maaliskuussa Rukalla nähdään myös Suoraan sydämeen -hitillään soittolistat valloittanut Karri Koira, suomirapin kärkinimi Lauri Haav ja tänä vuonna odotetun W1ndy Season albumi julkaissut TUULI. Festivaalin artistikattaus täydentyy vielä loppuvuoden aikana ja viikonlopun aikana tapahtumaan odotetaan yli 10 000 kävijää. Harmaa Rinne Festival valtaa Hiihtostadionin lisäksi myös Rukan keskeisimmät yökerhot ja viikonlopun aikana Ravintola Pisteessä, Bar Ihkussa ja Ravintola Zonessa juhlitaan Harmaa Rinne -jatkojen merkeissä. Festivaalin jatkojen ohjelmisto ja liput tulevat myyntiin myöhemmin.

“Ruka on Suomen edistyksellisin hiihtokeskus, joka tarjoaa ensiluokkaiset puitteet talvifestivaalin järjestämiseen keskellä Pohjois-Suomen kauneinta talvisesonkia. Festivaalin ohjelmisto sisältää kivenkovia artisteja, joista osa on myynyt Helsingin Olympiastadionin täyteen – nyt on aika täyttää Rukan Hiihtostadion. On mahtavaa päästä toteuttamaan kesäkauden ulkopuolella Harmaa Rinne Festival keskellä kauneinta talvista Suomea”, taustoittaa festivaalin promoottori Pietu Sepponen.

Vuoden harmaimman päivän tapaan Harmaassa Rinteessä on mukana suomalaisten rakastama lonkero eli Hartwall Original Long Drink, joka on tapahtuman pääyhteistyökumppani.

”Harmaa rinne on saanut nimensä laskettelurinteiden eri vaikeusasteita kuvaavista väreistä, ja after skillä on vain yksi väri: lonkeron harmaa. Harmaa Rinne Festival tuo varmasti ainutlaatuisen tunnelman Rukalle keskellä Pohjois-Suomen kauneinta talvisesonkia”, sanoo Hartwall Original Long Drinkin tuotepäällikkö Henriikka Hattab.
 

LIPUT

Kahden päivän Early Bird -liput ovat myynnissä Lippupisteessä hintaan 99 euroa. Lippujen hinnat ovat voimassa 31.10. saakka ja kahden päivän lipun hinta on 1.11. alkaen 119 euroa ja 1.1. alkaen 129 euroa. 

Tapahtumaan on myynnissä rajattu määrä kahden päivän ORIGINAL GOLDEN VIP- ja ORIGINAL VIP -lippuja hintaan 179€/249€. VIP-lippujen nykyiset hinnat ovat voimassa toistaiseksi. 

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

HR banneri iso