Ruka Village Ski-Inn

Julkaistu 17.11.2023

RukaVillage Ski-Inn Hotel & Apartments on valittu vuoden 2023 Suomen parhaaksi Boutique-hotelliksi  

 

RukaVillage Ski-Inn Hotel & Apartments on voittanut Suomen parhaan Boutique-hotelli 2023 –palkinnon World Ski Awardseissa. Palkinto kuvastaa hotellin sitoutumista tarjoamaan korkealaatuisia majoituspalveluita, sekä sen keskeistä asemaa Rukan hiihtokeskuksessa.

Palkinto on tunnustus maailmanlaajuisesti arvostetulta World Ski Awards –ohjelmalta, joka on World Travel Awards -ohjelman sisarorganisaatio. Ohjelma lanseerattiin vuonna 2013 kehittämään hiihtokeskusalan standardeja ja palkitsemaan alansa edistykselliset organisaatiot. Palkinnon voitto arvostetussa ohjelmassa vahvistaa RukaVillage Ski-Inn Hotel & Apartments asemaa maailman huipulla, ja osoittaa sen sitoutumisen korkeisiin standardeihin sekä keskittymisen erinomaiseen asiakaskokemukseen.

RukaVillage Ski-Inn Hotel & Apartments tarjoaa sekä laadukasta majoitusta että kodikasta tunnelmaa niin talvi- kuin kesäkaudella. Asiakaslähtöinen palvelu, vaivattomuus sekä suoraan ovelta avautuvat rinteet tekevät Rukan Ski-Inn huoneistoista varman valinnan lomailijalle.  

 

 

Ruka Ski-Inn huoneistot ovat Suomen ympäristöystävällisin hiihtokeskusmajoitus

Vastuullisuus on merkittävässä roolissa Rukan kaikissa Ski-Inn huoneistoissa, mikä näkyy sitoutumisena kestävään rakentamiseen ja valintoihin, sekä asiakkaiden ohjaamisessa vastuulliseen lomailuun. Tuoreimpana esimerkkinä tästä on Protect Our Winters Finland kanssa yhteistyössä toteutettu, vasta hiljattain julkaistu Kestävästi Rukalle -sivusto.  

Rukan Ski-Inn huoneistot ovat olleet hiilineutraaleja jo vuodesta 2008. Sähkölämmityskohteissa käytetään uusiutuvaa sähköä, sekä energiatehokkuutta parantavaa tekniikkaa kuten ilmalämpöpumput ja Optiwatt. Sähkö tuotetaan vesi- ja tuulivoimalla, ja lämpö puuhakkeella. Kävelymatkan päässä hisseiltä sijaitsevat huoneistot vapauttavat välttämättömästä autolla ajamisesta.  Huoneistojen käytössä olevista kierrätyspisteistä löytyy paikka biojätteelle, muoville, lasille, pienmetallille, pahville ja paperille. Rakentamisen tarve minimoidaan yksityisten omistajien vuokrausmallilla. Lisätietoja hotellin vastuullisuusohjelmasta voi lukea sivuiltamme.

 

Tutustu huoneistoihin ja varaa majoitus Rukalta:

varaa nyt