Siivouspäivä

Kuusamon Iltatori kesätorstaisin uudella tapahtumatorilla

Kuusamon kesäinen kohtaamispaikka, Iltatori, saa kesällä 2023 uudet puitteet tapahtumatorilla.

Julkaistu 22.5.2023

Iltatori järjestetään juhannuksen jälkeen 29.6.-17.8.2023 torstaisin klo 16-19. Ohjelmaa on joka torstai, ensimmäisellä kerralla iltatorin asiakkaita ilahduttaa Bumtsi Bum -bändistä tuttu Jarmo Puhakka yhteislaulutuokiolla.

Kuusamon kaupungin kulttuuritoimen viime vuonna aloittama iltatori toteutuu myös tänä kesänä. Tapahtumapaikkana on uusi tapahtumatori, joka on valmistunut Yhdyskulman remontin myötä ja sijaitsee The French Cafen takapihalla.

“Tällä paikalla iltatori elävöittää keskustan katukuvaa ja siihen on helppo tulla”, toteaa kulttuuritoimen johtaja Ulla Ingalsuo-Laaksonen. Iltatori on helppo paikka tulla myymään leivonnaisia, uuden sadon tuotteita, käsitöitä ja muuta torille sopivaa ostettavaa. Torille voi varata myös esittelypaikan, jos myytävä tuote on esimerkiksi palvelu.

“Toivoisin näkeväni torilla paljon paikallisia tuotteita, metsän antimia, sadonkorjuutuotteita ja vaikka itse tehtyjä kampanisuja! Tori, jossa kuusamolaiset kohtaavat, houkuttelee varmasti myös matkailijoita paikalle”, tuumii Ulla Ingalsuo-Laaksonen.

Ohjelmaa iltatorille on luvassa joka torstai. Ensimmäinen tori laitetaan käyntiin yhteislaululla Jari Puhakan Bumtsi Bum-orkesterin tahdissa. Heinäkuulle esiintymään ovat tulossa mm. improräpin Suomenmestari räppäri Pure ja muusikoiden ja esiintyvien taiteilijoiden yllättävä yhteenliittymä Rapid Air Force. 

Lisää Iltatorista kertovat 
Tapahtumatuottaja Anne Autio, Kuusamotalo 040 860 8607
Tapahtumatuottaja Niina Kukka, Ruka-Kuusamo Matkailu 040 772 8213
Kulttuuritoimenjohtaja Ulla Ingalsuo-Laaksonen 0400 281 057