BikePark_uutiset

Ruka Bike Park - kauden avaus 10.6

POHJOISEN MONIPUOLISIN PYÖRÄILYKESKUS AVAUTUU KESÄÄN UUSINE REITTEINEEN

Uutinen julkaistu 1.6.2022.

Ruka Bike Park on pohjoisen monipuolisin pyöräilykeskus, josta hissien välittömästä läheisyydestä löytyy laaja kattaus flow- ja technical hissipyöräilyreittejä vihreistä mustaan. Näiden lisäksi meillä on xc-reittejä, ilmainen lasten pyörärata, pump track, tekniikkaharjoittelurata sekä neljä hissiä pyöräkäytössä kesällä 2022.

Kesäkauden avaustavoite on 10.6, jolloin avataan mahdollisimman moni reitti vaihtelevan lumitilanteen mukaan ja loput reiteistä valmistuu kevätkunnostuksista lähiviikkoina, poislukien uusi Easy Way Down jonka valmistustavoite on heinäkuussa. 

Rukalla pyöräilyloma on vaivatonta, sillä Ski-Inn majoituksestamme joko Villagessa tai Valleyssa pääset suoraan hisseille ja Bike Parkiin – et tarvitse autoa loman aikana. Family Parkissa on ilmainen lasten pyörärata sekä sen läheisyydessä niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa suosittu pump track – niin ikään ilmainen.

Rukalla pyöräily on myös koko perheen harrastus. Vuokraamoistamme löydät laadukkaat ja hyvin huolletut vuokrapyörät varusteineen, myös lapsille. 

 

Viisi uutta reittiä ja kolme pyörähissiä

Rukan Bike Park valmistautuu uuteen kauteen ensimmäistä kertaa täydessä kokonaisuudessaan. Bike Park -reitit ovat valmistuneet rinteillä kahden edellisen kauden aikana ja kehitys jatkuu myös tänä kesänä. Tälle kaudelle avattavat uudet reitit ovat: Aholaitaan yksi sininen rakennettu flow-reitti, Mastolle yksi sininen flow-reitti sekä Kelolle uusi punainen flow-reitti. Tämän lisäksi kesän 2022 aikana avataan Mastolle uusi punainen technical-reitti (enduro), sekä helppo vihreä reitti Rukan huipulta takaisin Rukan kylään. Ajettavaa riittää siis eripuolilla tunturia.

Kaudelle 2022 Bike Parkiin tulee käyttöön Village Express -tuolihissin ja Village-to-Valleyn gondolin lisäksi Kulma-ankkurihissi, jonka avaustavoite on heinäkuussa. FamilyParkin pyöräradalla perheen pienimpiä kuljettaa taikamatto -hissi. 

Rukalla on myös kaksi pyöränpesupistettä: yksi Piste-vuokraamolla ja toinen SKI-INN RukaValley -hotellin sivustalla. Molemmista löytyvät pesuvälineet. SKI-INN RukaValleyn pyörähotellissa on lisäksi mahdollisuus pyöränsäilytykseen lukitussa varastossa.

Kesän 2022 reittikartta täällä:

Rukan rinteet ja hissit | Ruka.fi