Lapsi ja tykkypuut Rukan rinteillä

Ruka panostaa junioreihin – uusi Ruka Park Junior, Junnustipendit sekä 10-vuotiaille paikallisille ilmainen kausikortti

Julkaistu 12.12.2022

Avasimme uuden Ruka Park Juniorin sekä Mini Rukan

Uusi Ruka Park Junior aukesi perjantaina 9.12.2022 Vuosselin rinnealueen ja Family Parkin väliin. Ruka Park Junior sopii hyvin parkkilaskun aloittamiseen, ja nimestään huolimatta alueelle ovat erittäin tervetulleita kaikki parkkilaskemisesta kiinnostuneet ikään katsomatta. Ruka Park Junioriin on rakennettu kaksi monipuolista temppuilulinjaa, jossa on pressibokseja, putkia ja eri kokoisia hyppyreitä.  

Ruka Park Junior

Rosa Parkin korvanneessa Ruka Park Juniorissa on entistä parempi rinneprofiili, enemmän tilaa ja obstaakkeleja sekä rinteen viereen rakennettu uusi Vuosselin ankkurihissi.  

Ruka Park Juniorin naapuriin on avautunut myös uusi pienemmille laskettelijoille suunnattu Mini Ruka. Rosa, Rudolf ja heidän eläinystävänsä kannustavat Mini Ruka -rinteellä perheen pienimpiä rinnelaskuun ja sompahissin käyttöön. Lue lisää uusista rinteistä täältä.

Mini Ruka

Tänä talvena jaoimme ensimmäiset Junioristipendit lupaaville juniorilaskijoille 

Meille on tärkeää olla mukana tukemassa lasten ja nuorten lasketteluharrastusta ja auttaa motivoituneita junioreita heidän matkallaan kilpaurheilijoiksi. Sponsorointiyhteistyötä olemme tehneet monien nuorien urheilijoiden kanssa jo pitkään, mutta sen tueksi loimme tänä talvena junioreille oman stipendiohjelman. 

Yhteensä jaoimme Junioristipendejä 11 kappaletta. Stipendin sisältö oli valitusta henkilöstä ja hänen tarpeistaan riippuen joko kausikortti tai muita hiihtokeskuksen tarjoamia palveluita. Junioristipendit vastaanottivat Aada Karjalainen, Ukko Raatikainen, Dennis Larkiala, Aada Hämäläinen, Neea Järvelä, Odessa Eller, Janni Joenväärä ja Emilia Lehti sekä kolme muuta junioria.  

 

Myönnämme ilmaiset kausikortit paikallisille 10-vuotiaille lapsille joka talvi 

Lasten kannustaminen lumilajien pariin on yksi tärkeimmistä Rukakeskuksen vastuullisuusohjelman painopisteistä. Tätä tavoitetta tukemaan lisäsimme vastuullisuusohjelmamme yhdeksi toimenpiteeksi vuonna 2019 lupauksen, että tarjoamme joka talvi kuusamolaisille 10-vuotta täyttäville lapsille kausikortit ilmaiseksi. Tänä talvikautena saamme ilahduttaa vuonna 2012 syntyneitä kuusamolaisia lapsia vapaalla pääsyllä rinteisiin koko talven ajaksi. Lisäksi sisartunturimme Pyhä myöntää vuosittain ilmaiset kausikortit Pelkosenniemellä, Sodankylässä, Kemijärvellä ja Savukoskella asuville 10-vuotiaille.