Saaruan huipun saunaravintola havainnekuva

Saaruan saunaravintolan nimikilpailun säännöt ja ehdot

KILPAILUN SÄÄNNÖT JA EHDOT

Saaruan saunaravintolan nimikilpailun (jäljempänä "Kilpailu") järjestäjä on Rukakeskus Oy. Kilpailuun voi osallistua 25.3.2024 - 14.4.2024 välisenä aikana osoitteessa: https://www.ruka.fi/fi/hiihtokeskus/saunaravintola-nimikilpailu

 

OSALLISTUMINEN

Kilpailuun voi osallistua Järjestäjän erillisellä sivustolla. Osallistuminen on sallittua vain omalla sähköpostiosoitteella. Osallistuminen edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta. Kukin henkilö saa osallistua arvontaan kerran.

Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Kilpailuun voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiailta tarvitaan huoltajan suostumus. 

Viimeinen osallistumispäivä on 14.4.2024 klo 23.59, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli kilpailu keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä kilpailuun osallistuneiden kesken.

 

PALKINNOT JA PALKINTOEHDOT

Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 20kpl kahden hengen saunalippuja uuteen saunaravintolaan. Mikäli kilpailussa ehdotettu nimi valitaan saunaravintolan nimeksi, palkitaan nimen ehdottaja kuuden hengen sauna-illalla ja illallisella. Jos saman nimen ehdottajia on useita, arvotaan voittaja näiden joukosta.

  • Palkinnot ovat voimassa talvikauden 24-25 loppuun asti.
  • Palkintojen arvonnat suoritetaan 30.6.2024 mennessä. Palkintojen voittajille voittajalle (jäljempänä ”Voittaja”) ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti osallistujan ilmoittamia yhteystietoja hyödyntäen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta sähköpostitse tai muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen 10.7.2024 klo 9.00 mennessä, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta.

Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata, eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi tai siirtää toiseen ajankohtaan. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Palkinto ei pidä sisällään kuljetuksia Rukalle.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron.

 

MUUT EHDOT

Järjestäjä vastaa arvonnan sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebook) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Toimenpiteeseen ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Mikäli saunaravintolan nimeksi valitaan kilpailussa ehdotettu nimi, Rukakeskus Oy tulee rekisteröimään ravintolan nimen käyttöönsä.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä toimenpiteestä henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Järjestäjä ei toimi matkanjärjestäjänä.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Järjestäjä voi lähettää sähköpostitse osallistujalle arvontaan liittyvää informaatiota toimenpiteessä kuvatulla tavalla. Toimenpiteeseen kuuluvan sähköpostin lähettämisen kohdentamiskriteerinä voi olla osallistujan antama tieto, valinta tai tekemä toiminto, esimerkiksi linkin avaaminen tai avaamatta jättäminen. Rukakeskus Oy:n tietojensuojakäsittelyyn voi tutustua täällä.

Rukakeskus Oy pidättää oikeudet muutoksiin. 

Järjestäjä: Rukakeskus Oy