Polar Night Light Festival, Ruka-Kuusamo

Kahdeksan vuodenaikaa, yli 200 laskupäivää vuodessa ja pohjoisen monipuolisin Bike Park

Image
Ski-inn majoitus
Varaa Ski-Inn
Image
skibus
Saapuminen
Image
Rukan rinteet -ikoni
Hiihtokeskus
Joululoma tunturissa

Rukan kylä pukeutuu lumihuntuun ja jouluvaloihin, rinteet ovat huippukunnossa ja tunturissa on paljon jouluista ohjelmaa. Anna perheelle lumenpehmoinen joululahja ja vietä valkoinen joulu Rukalla.

rukan webkamerat
Uusi vuosi

Päivisin lumen riemuja, iltaisin eturivin tähtiä ravintoloissa ja revontulia taivaalla. Miten ikinä juhlitkaan vuodenvaihdetta, Rukan luonto, rinteet ja palvelut tarjoavat siihen juuri oikeat puitteet.

Ruka Village talvi
Kaamos ja Polar Night Light Festival

Siinä ei ole mitään pimeää, että hanget hohtavat valkoisena, auringonnousut ja -laskut värjäävät horisontin vaaleanpunaiseksi, revontulet leiskuvat yötaivaalla ja Polar Night Light Festival valaisee rinteet  väriloisteella. 

Ruka Polar Night Light Festival
Hiihtolomat

Koulujen lomaviikkoina 8,9, ja 10 tunturi on täynnä ohjelmaa koko perheelle. Hiihtolomien "etkot ja jatkot" eli viikot 7 ja 11 ovat puolestaan omistettu erityisesti alle kouluikäisille, jolloin tunturissa on Naperoviikkojen ohjelmaa ja tilaa pienempien temmeltää!

Ruka Maston rinteet
Aurinkoiset keväthanget

Kevät Rukalla on pitkiä aurinkoisia päiviä rinteessä, hienoja auringonlaskuja ja mahtavia tapahtumia. Harmaa Rinne, pääsiäinen, Ruka Spring Break, vappu ja Wappulounas pitävät huolen, että Rukalla riittää viihdettä rinteessä ja after skissä. Kun Etelä-Suomessa jo pakkaillaan talvivarusteita varastoon, on Rukalla päästy vasta vauhtiin, sillä rinteet ovat auki toukokuulle saakka. 

Laskettelija Rukan kevätrinteillä
Rukan kesäkausi ja Ruka Bike Park

Rukan kesä ei jätä kylmäksi – hyppää pyörän satulaan ja ota Ruka Bike Parkin monipuoliset reitit haltuun, viiletä kesäkelkkaradalla ja nauti maisemista Rukan huipulla maisemahissin kyydittämänä. Kesän hissikausi on reilun mittainen, kesäkuun alusta syyskuun loppuun. Toki Rukalla pitää myös kokea legendaariset retkeilyreitit kuten Valtavaara ja Karhunkierros. 

Bikepark_reittivideot
Rukan ruskasesonki

Syyskuussa on väriloiston aika, kun ruska värjää lehdet keltaiseen, oranssiin ja punaiseen ja revontulikausi on parhaimmillaan. Parasta aikaa retkeilyyn joko maastopyöräillen tai jalkaisin. 

ruka ruska MTB
Lumivalkoinen syysloma

Rukalla talven tuloon ei tarvita lumisateita, sillä säilölumen turvin ensimmäiset rinteet avataan jo lokakuun alussa! Syysloma onkin paras aika yhdistää syksyn ja talven hauskimmat aktiviteetit – aamulla rinteeseen ja päivällä maastopyöräilemään tai syysretkelle Rukan kauniiseen luontoon.

Rukan rinteet laskukauden avajaisissa

Loma Rukalle on aina hyvä idea

Jokainen meistä kaipaa välillä luontoon. Ja varmaankin rakastat myös lunta ja niitä riemuja, joita lumi mahdollistaa? Siinä onkin jo monta hyvää syytä varata matka Rukalle. 

Kun varaat majoituksen Ski-Inn hotellien ja huoneistojen valikoimasta, saat aina hyvin varustellun lomakodin palvelujen ja rinteiden vierestä, ja loppusiivouskin kuuluu hintaan. Lomailitpa perheen, puolison, ystäväporukan, lemmikkisi tai vain itsesi kanssa, Ski-Inn majoituksesta löydät monia mainioita vaihtoehtoja. Näin voit keskittyä olennaiseen – onnistuneeseen tunturilomaan. Tervetuloa lumen ja luonnon koordinaateille.