Lumimonsteri

Lumilautailun parkkilaskun ABC-kurssi yli 9-vuotiaille

Lumilautailun parkkilaskun ABC-kurssi yli 9-vuotiaille

Kiinnostaako rinnejibbailu ja temppujen harjoittelu?
Etkö kuitenkaan tiedä mistä lähteä liikkeelle?
Tule parkkilaskukurssillemme oppimaan uutta ja saamaan vinkkejä. Hyppää rohkeasti mukaan etsimään enemmän jiihaata rinteeseen ja ylittämään itsesi!

Parkkilaskukurssimme on monipuolinen kurssi, jossa saat perusopit ja -taidot freestyle-maailmaan yhdessä samanhenkisten laskukavereiden kanssa.  

Rinnejibbailuilla on helppo aloittaa temppujen perustaitojen harjoittelu. Parkkilaskussa tutustutaan erilaisiin reileihin ja hyppyreihin ja opitaan tekemään niissä erilaisia temppuja. Kullakin obstaakkelilla tekemistä voidaan muokata osallistujien omien taitojen mukaan ja harjoiteltaviin temppuihin voidaan lisätä itse kullekin sopivasti haastetta!

Voit esittää toiveita sinua kiinnostavista tempuista ja hiihtokoulumme opettajat suunnittelevat tunnit toiveet huomioiden. Hiihtolomilla sekä pääsiäisenä on mahdollisuus tutustua myös half pipen laskuun. 

Kurssillamme opit myös parkkilaskemisen etiketin, jotta sinulla ja kanssalaskijoilla on turvallista toimia suorituspaikoilla.  

Kurssin hinta: 108€, min. 3 osallistujaa.
* Mikäli kurssilaisia on vähemmän, kurssin kestoa lyhennetään suhteessa osallistujamäärään.

Kurssien kesto: 3 x 1h45min, peräkkäisinä iltapäivinä*. Tapaaminen on klo 14.00.

Ryhmien kokoontuminen on Itä-Rukalla, Ski Bistro ravintolan terassin kulmalla, Hiihtokoulun ryhmien tapaamiskyltin luona. Se sijaitsee myös RukaValley vuokraamon läheisyydessä.

Kurssien ajankohdat 2022-2023: 

  • JOULULOMA: to-la 29.–31.12. / ma-ke 2.-4.1.
  • HIIHTOLOMAT: VKO 8 -10: ma-ke 
  • PÄÄSIÄISENÄ: pe-su 7.-9.4.  

Mikä hissilippu, mistä välineet, mitä muuta tarvitsee tietää ennen hiihtokoulun aloitusta? Kurkkaa usein kysytyt kysymykset täältä ja löydä vastaus!

Varaa kurssi netistä